برنامه ریزی ماهانه
-
دوستان خواهشمندم کمکم کنین بشدت نیاز دارم امتحاناتم دارن شروع میشن کمکم کنین تو برنامه ریزی چطوری واس هر کدوم وقت بزارم قرار از امشب شروع کنم 🙏🙏🙏🙏خواهش میکنم کمکم کنین!!
-
دوستان خواهشمندم کمکم کنین بشدت نیاز دارم امتحاناتم دارن شروع میشن کمکم کنین تو برنامه ریزی چطوری واس هر کدوم وقت بزارم قرار از امشب شروع کنم 🙏🙏🙏🙏خواهش میکنم کمکم کنین!!
-
زهرا بنده خدا تجربی💁😔کمکم کنین لطفا
-
زهرا بنده خدا تجربی💁😔کمکم کنین لطفا
ایلین حیدرزهی سلام من خودمم دارم دنبالش میگردم😶نمیدونم واقعا😬🙏🏻
-
اول از همه باید کارای بیخود و الکی رو بزاری کنار.......
درس هاتو دسته بندی کن..... اونایی ک مهم تر هستن و کمتر خوندیشون توی دسته اول
دسته ی دوم درسایی ک مهم هستن ولی خب تو توشون تسلط داریو بای دورمرور سریع فول میشی.....
دسته ی سوم کلا درسایی ک اهمیت خیلییی زیادی ندارن...
از همهه مهم تر نترس از اینکه زمان نداری.....حواست باشه ک خداو دوستاش هستن.....
کمتر برو سراغ دوست و هرنوع فضای مجازی ای...حتی اینجا.....
از الان کم نزار ک سال کنکورت بیچاره نشی.....
پ.ن:یادآوری هایی حتی برای خودم:/ -
ایلین حیدرزهی سلام... اگر کلاس مجازی تون تا ساعت 12 هستش شما میتونین تا ساعت 13 ظهر استراحت کنید بعدش از 13 استارت درس خوندنو بزنید در روز سه اختصاصی و دو عمومی در برنامتون قرار بدین و برای اختصاصیا معمولا 2 ساعت میزارن اما بستگی به خودتون و سطح یادگیریتون داره و برای هر عمومی معمولا 1.5 یا 1 ساعت میزارن و بازم میگم بستگی به خودتون داره از وقت های پِرتتون استفاده کنید تا انشالله به برنامه مدرسه و امتحانات برسید..
موفق باشید
-
ایلین حیدرزهی سلام،عزیز این برنامه ریزی که خیلی ساده هست،شما تقریبا ۲۰ روز وقت داری،کتب هم که تا نیمه اولش هست،درسها رو تقسیم کن و در این ۳ هفته بخون.مثلا اگه یازدهم هستی باید تا فصل ۵ زیست بخونی(اگه اشتباه نکنم).
شما هر روز زیست میخونی اگه روزی یک فصلم بخونی در یک هفته زیست رو به اتمام میرسونی.
فیزیک و ریاضی رو یک روز در میون بخون .اگه شیمیت ضعیفه هر روز بخونش.
روزی یک درس عمومی در برنامت قرار بدی کافیه.اگه وقت اضافه آوردی در هفته آخر یه بار مطالبُ مرور کن.
در امتحانات هم که به قدر کافی وقت هست و نه تنها به همه چیز میرسی بلکه قبل امتحانات ۲ بارم دروسو میخونی. -
ایلین حیدرزهی سلام،عزیز این برنامه ریزی که خیلی ساده هست،شما تقریبا ۲۰ روز وقت داری،کتب هم که تا نیمه اولش هست،درسها رو تقسیم کن و در این ۳ هفته بخون.مثلا اگه یازدهم هستی باید تا فصل ۵ زیست بخونی(اگه اشتباه نکنم).
شما هر روز زیست میخونی اگه روزی یک فصلم بخونی در یک هفته زیست رو به اتمام میرسونی.
فیزیک و ریاضی رو یک روز در میون بخون .اگه شیمیت ضعیفه هر روز بخونش.
روزی یک درس عمومی در برنامت قرار بدی کافیه.اگه وقت اضافه آوردی در هفته آخر یه بار مطالبُ مرور کن.
در امتحانات هم که به قدر کافی وقت هست و نه تنها به همه چیز میرسی بلکه قبل امتحانات ۲ بارم دروسو میخونی.@elham650 ممنون از پاسخگویتون☺🙏
-
ایلین حیدرزهی سلام... اگر کلاس مجازی تون تا ساعت 12 هستش شما میتونین تا ساعت 13 ظهر استراحت کنید بعدش از 13 استارت درس خوندنو بزنید در روز سه اختصاصی و دو عمومی در برنامتون قرار بدین و برای اختصاصیا معمولا 2 ساعت میزارن اما بستگی به خودتون و سطح یادگیریتون داره و برای هر عمومی معمولا 1.5 یا 1 ساعت میزارن و بازم میگم بستگی به خودتون داره از وقت های پِرتتون استفاده کنید تا انشالله به برنامه مدرسه و امتحانات برسید..
موفق باشید
@sadaf-a ممنون بابت راهنمایی هاتون🙏😇
-
@sadaf-a ممنون بابت راهنمایی هاتون🙏😇
ایلین حیدرزهی خاهش میکنم
-
@elham650 ممنون از پاسخگویتون☺🙏
ایلین حیدرزهی خواهش میکنم🌻