مدیریت زمان
-
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟ -
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟محمدحسین شرقی جوان سلام پایه چندم هستید؟ و روزی چقدر میتونید درس بخونید؟ بنظرم روزی ۲ درس عمومی و ۲ یا ۳ درس اختصاصی در هر روز بخونید
-
سلام.
خسته نباشید.
من برنامه ریزی درسی رو بلد نیستم بیزحمت میتونید به من بگید که چجوری باید برنامه ریزی درسی بکنم؟محمدحسین شرقی جوان سلام تو آلا یه ویدئو هست کلا یه بخش برای آقای محمد علی امینی راد که برنامه ریزی رو توضیح میدن به روش x ویدئو مفیدی هست
-
احسان نوروزی کیوی بنظرتون فیلم های صفر تا صد و کارگاه نکته و تست برای کنکور خوبه ببینم تا درصدای خوبی رو کسب کنم؟
ta pi سلام اقای نوروزی شما پایه چندم هستین
-
هادی رحیمی
عه!یعنی قطعیه؟؟
چون مدرسه ی ما چیزی نگفته هنوز -
aaa bbb شهر ما گفتن حضوریه
ولی دروغ میگنزهرا بنده خدا
اره
مثل اینکه وزیر اموزش پرورش گفته تصمیم ما بر حضوری بودنه ولی اگه ستاد کرونا اجازه نده غیرحضوری میشه -
زهرا بنده خدا
اره
مثل اینکه وزیر اموزش پرورش گفته تصمیم ما بر حضوری بودنه ولی اگه ستاد کرونا اجازه نده غیرحضوری میشه -
aaa bbb به نظرم غیر حضوری باشن
یعنی با منطق من جور در نمیاد که حضوری باشنزهرا بنده خدا
اره خداکنه غیرحضوری بشه
من ک درسا رو هم عقبم و فکرکنم واسه خوندن درسای حفظی وقتی برام باقی نمونه پس اگر حضوری بشه....
یه خبر نوشته بود اگه امتحانا مجازی بشه توی شاد برگزار میکنن ولی ممکنه بگن امتحان تصویری بدین؟؟! -
زهرا بنده خدا
اره خداکنه غیرحضوری بشه
من ک درسا رو هم عقبم و فکرکنم واسه خوندن درسای حفظی وقتی برام باقی نمونه پس اگر حضوری بشه....
یه خبر نوشته بود اگه امتحانا مجازی بشه توی شاد برگزار میکنن ولی ممکنه بگن امتحان تصویری بدین؟؟! -
aaa bbb
من سوالاییم تو وات میفرستن وقت کم میدن نمیتونم مثل آدم بنویسم
حالا بیان تصویریشم کنن
زهرا بنده خدا یهویی 50 تا سوال 20 دقیقه زمان
من خودم میخونم اینا ولی خیلی تند و کثیف و بدبخت می نویسم که فقط بدم یعنی میرم سر برگه هام حالم بهم میخوره
-
aaa bbb
من سوالاییم تو وات میفرستن وقت کم میدن نمیتونم مثل آدم بنویسم
حالا بیان تصویریشم کنن
زهرا بنده خدا
اره بخاطر اینکه مثلا بچه ها نتونن تقلب کنن وقت کم میدن
ولی فکرکنم امتحان تصویری غیرمجاز باشه مخصوصا واسه دخترا
یجایی خوندم یه مدرسه از بچه ها امتحان تصویری میگرفته ک پدر مادرا رفتن شکایت و کلا تصویری غیرمجاز شده.ولی نمیدونم درسته یا نه -
من خودم میخونم اینا ولی خیلی تند و کثیف و بدبخت می نویسم که فقط بدم یعنی میرم سر برگه هام حالم بهم میخوره
-
زهرا بنده خدا
اره بخاطر اینکه مثلا بچه ها نتونن تقلب کنن وقت کم میدن
ولی فکرکنم امتحان تصویری غیرمجاز باشه مخصوصا واسه دخترا
یجایی خوندم یه مدرسه از بچه ها امتحان تصویری میگرفته ک پدر مادرا رفتن شکایت و کلا تصویری غیرمجاز شده.ولی نمیدونم درسته یا نه -
@sani-painting ما هم همینجوریم یه بار یکی از بچه ها با معلممون دعواش شد
گفت شما معلما فک میکنید کرونا تقصیر ماست...
دیگه مدیرمون اومد جمعش کرد -
aaa bbb نمیدونم امتحانا ما رو که فعلا سوال دادن..ولی خب تصویری از بچه ها میپرسن
معلمامون همه خانومن.زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!
ما ک بهشون اجازه نمیدیم تصویری یا حتی تلفنی بپرسن اگه بخوان تصویری درس بدن یا بپرسن همه شاکی میشن -
زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!
ما ک بهشون اجازه نمیدیم تصویری یا حتی تلفنی بپرسن اگه بخوان تصویری درس بدن یا بپرسن همه شاکی میشن -
aaa bbb اجازه نمیدین
️
ما دقیقا تاریخ محیط زمین یا صوتی یا تصویری میپرسنزهرا بنده خدا الانم خبر رسیده که مستمر محیط داریم
۴درس که من یکیش نصفه خوندم
-
زهرا بنده خدا
تصویری ازتون میپرسن!!
aaa bbb اجازه نمیدین
️
ما دقیقا تاریخ محیط زمین یا صوتی یا تصویری میپرسنزهرا بنده خدا
اره -
aaa bbb یه سوال
بهمون گفتن ایمیل بسازیم برا امتحان زبانیعنی میخوان چکارمون کنن
زهرا بنده خدا
احتمالا میخوان توی یه سایتی ازتون امتحان بگیرن ک احتیاج به جیمیل داره.واسه ماهم همین کارو میکردن