دو تا خبر خوب انجمن آلاء
-
سلام به دوستای خوبمون دانش-آموزان-آلاء
من این پست ها رو از کانال براتون برداشتم
شاید از بچه ها ندیده بودن
شما هم پست اصلی این تاپیک رو مطالعه کنید
شاد و سلامت باشیدپ ن : تاریخ هایی که دارن برای موقع ارسال هستن دیگه بعضی هاشون برای چند ماه پیش هست
-
سلام به دوستان عزیز آلایی،
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء%(#0009ff)[انتشار مطالب انجمن در کانال رسمی آلاء]
در راستای ارتقای کیفی مطالب انجمن و کمک بیشتر به آلایی ها و ایجاد فضای رغابتی سالم بر آن شدیم که هر هفته یکی از مفید ترین و کیفی ترین مطالب را در کانال آلاء با اسم نویسنده مطلب منتشر کنیم.اوایل راه معیار انتخاب مطالب منم
یه خورده که رفتیم جلو تر و مطالب مفید بیشتر شد معیار میشه من و قرعه کشی
بعد از اون که قشنگ جوانب کار دستمون اومد معیار میشه شما دوستان عزیز
یعنی ابتدا همیار ها، ناظم ها و ادمین های عزیز و دانش آموزان فعال آلاء که با بزرگواریشون حسابی ما رو شرمنده ی خودشون کردند یه سری مطالب را کاندیدا اعلام می کنیم و بعد رای گیری می کنیم یکی رو منتشر می کنیم اگه رای یکسان شد، از قرعه کشی استفاده می کنیم.
%(#0009ff)[جوایز دیگر برای فعالیت های مفید در انجمن آلاء]
در حال طرح و برنامه ریزی برای ساز و کاری هستیم که بعضی از اعضای انجمن، بن تخته خاک جایزه بدیم، در این حد که با فعالیت درسی بیشتر بتونه محصولات تخته خاک را با تخفیف های بالا و یا حتی رایگان دریافت کنه
قطعا باید موارد زیادی برای دادن این بن ها در نظر گرفته بشه، که داریم بررسی می کنیم و از پیشنهاد سازنده ای استفبال می کنیم
مثل- اعتباری که تو انجمن بدست میارید
- میزان تاپیک های مفیدی که منتشر می کنید
- میزان تعداد تاپیک هایی که به عنوان تاپیک منتخب منتشر می شود از شما.
- تعداد ریپورت های واقعی که شدید و یا مطالب شما شده
- ادب و احترام متقابل و همیاری شما با انجمن
6و. ... داریم فکر و بررسی می کنیم
در نهایت فرمول نهایی رو اعلام کنیم
%(#0009ff)[برنامه های تخته خاک]
برای کسانی که آشنا نیستند خیلی کوتاه بگم امسال تو تخته خاک ما جمع بندی، بعضی کتب، جزوه و یه سری خدمات اشتراک ماهیانه و خلاصه برنامه های متنوعی خواهیم داشت که قطعا این بن ها براتون مفید واقع میشه
از طرفی چون از هر بن که ما به شما اینجا میدیم و استفاده می کنید، هزینه اش رو آلاء پرداخت می کنه به جای شما پس روال منسجمی خواهد داشت.تا اعلام برنامه های آلاء چیزی نمونده ( حدود 10 الی 15 روز دیگه اعلام میشه )
موفق و موید باشید
-
سلام این هفته, هفته اولی بود که من با آلا آشنا شدم . واقعا ساعت مطالعه منظم تر و روند درسی بهتری دارم . و باز هم شدیدا پیگیر برنامه های مشاوره ای هستم ... ممنونم از تمام این برنامه های مفید آلایی.
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت