کار و انرژی
-
@sara-haghighatrad
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@المپیادیا@sara-haghighatrad @راهنما-فیزیک
دانشجو شریف -
سلام دوستان
توی این سوال
اگه mg بیشتر از F بالابردن باشه که جسم بالا نمیره
ممنونم میشم راهنماییم کنید کجارو اشتباه میکنم@sara-haghighatrad
کسی نیست؟ -
سلام دوستان
توی این سوال
ممنونم میشم راهنماییم کنید کجارو اشتباه میکنم@sara-haghighatrad
لطفا کمکم کنید
گیر کردم توی این سوال
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
سلام
اگر جابه جایی به سمت بالا باشه یعنی برخلاف نیروی اعمالی وزن هستش پس کار وزن در این حالت منفی میشه و دلتا یو= منفی کار
پس در حالت اول چون به سمت بالا حرکت میکنه یعنی F بیشتر از mg هست کارشم بیشتره و باتوجه به منفی بودن کار mg که مساوی شده بود با دلتا یو گزینه 1 درست میشه وطبق همین رویه میتوان گزینه های بعدی رو هم اثبات کرد -
سلام دوستان
توی این سوال
ممنونم میشم راهنماییم کنید کجارو اشتباه میکنم@sara-haghighatrad سلام...توی سوال چون شرایط رو نگفته هر سه حالت میتونه اتفاق بیوفته...اما در حالت سوم که پرسیدین ، توی حرکت های کند شونده این اتفاق میوفته...مثلا آسانسور وقتی که میخواد متوقف بشه نیروی mg باید بیشتر باشه تا متوقف بشه...
-
سلام
اگر جابه جایی به سمت بالا باشه یعنی برخلاف نیروی اعمالی وزن هستش پس کار وزن در این حالت منفی میشه و دلتا یو= منفی کار
پس در حالت اول چون به سمت بالا حرکت میکنه یعنی F بیشتر از mg هست کارشم بیشتره و باتوجه به منفی بودن کار mg که مساوی شده بود با دلتا یو گزینه 1 درست میشه وطبق همین رویه میتوان گزینه های بعدی رو هم اثبات کردFateme Hosseini 0
ممنونم -
@sara-haghighatrad سلام...توی سوال چون شرایط رو نگفته هر سه حالت میتونه اتفاق بیوفته...اما در حالت سوم که پرسیدین ، توی حرکت های کند شونده این اتفاق میوفته...مثلا آسانسور وقتی که میخواد متوقف بشه نیروی mg باید بیشتر باشه تا متوقف بشه...
mohammadhosien mazaheri
یعنی توی حالت سوم اون زمانی که میخواد جسم و ببره بالا سرعتش بیشتر از اون زمانیه به یه ارتفاعی رسیده؟ -
mohammadhosien mazaheri
یعنی توی حالت سوم اون زمانی که میخواد جسم و ببره بالا سرعتش بیشتر از اون زمانیه به یه ارتفاعی رسیده؟@sara-haghighatrad بله دیگه...چون کند شونده گرفتیم همینطور میشه
-
@sara-haghighatrad بله دیگه...چون کند شونده گرفتیم همینطور میشه
mohammadhosien mazaheri
ممنونم -
mohammadhosien mazaheri
ممنونم@sara-haghighatrad خواهش میکنم