دوازدهم
-
سلام....
خواهشا این جمله رو تحلیل کنید،درسته یا ن!؟
هر مولکول رنا یوکاریوتی که محصول رونویسی رنا بسپاراز سه هست ،انتی کدون دارد
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم -
سلام....
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمMahan Xodayi سلام
به نظر من درسته چون اسم آنزیم رو هم گفته یعنی محصول تی ار ان ای هست که دارای آنتی کدون و متصل به آمینواسیده
بازم این تحلیل منه -
Mahan Xodayi سلام
به نظر من درسته چون اسم آنزیم رو هم گفته یعنی محصول تی ار ان ای هست که دارای آنتی کدون و متصل به آمینواسیده
بازم این تحلیل منه@haniehno دو مدل میشه گفت اینکه منظور جمله اینه که چون ترجمه میشه آنتی کدون داره یا اینکه آنتی کدون رو حمل میکنه
اگه اولی باشه که معلومه غلطه
اما دومیه درسته -
@haniehno دو مدل میشه گفت اینکه منظور جمله اینه که چون ترجمه میشه آنتی کدون داره یا اینکه آنتی کدون رو حمل میکنه
اما دومیه درسته@saghi-mortazavi یا شایدم چون گفت مولکول نگفت رشته همون استدلالی که شما گفتید درسته
@haniehno -
Mahan Xodayi سلام
بازم این تحلیل منه@haniehno در دوازدهم گفته است:
Mahan Xodayi سلام
بازم این تحلیل منهاین یکی از گزینه های کنکور ۹۸ بود و غلطع
-
@haniehno دو مدل میشه گفت اینکه منظور جمله اینه که چون ترجمه میشه آنتی کدون داره یا اینکه آنتی کدون رو حمل میکنه
اما دومیه درسته@saghi-mortazavi در دوازدهم گفته است:
اما دومیه درستهدلیلتون برای غلط بودن جمله، خیلی ببخشید ولی قانع کننده نیس توضیح میدین یکم!؟ دقیقا منظورتون چیه
-
سلام....
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمMahan Xodayi غلطه چون کدون پایان آنتی کدون نداره
-
سلام....
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم -
سلام....
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمMahan Xodayi اتصال رنا های کوچک میتونه مانع ترجمه رنای پیک بشه پس این جمله غلطه
-
Mahan Xodayi اتصال رنا های کوچک میتونه مانع ترجمه رنای پیک بشه پس این جمله غلطه
-
@saghi-mortazavi در دوازدهم گفته است:
اما دومیه درستهدلیلتون برای غلط بودن جمله، خیلی ببخشید ولی قانع کننده نیس توضیح میدین یکم!؟ دقیقا منظورتون چیه
Mahan Xodayi گفتم اگه منظورش این باشه که محصول رنابسپاراز که TRNA باشه ترجمه میشه و توالی های سه نوکلئوتیدی(کدون اشون) آنتی کدون داشته باشن غلطه چون کلا tRNA ترجمه نمیشه
خودمم مطمعن نبودم فقط یه فرضیه دادم -
Mahan Xodayi گفتم اگه منظورش این باشه که محصول رنابسپاراز که TRNA باشه ترجمه میشه و توالی های سه نوکلئوتیدی(کدون اشون) آنتی کدون داشته باشن غلطه چون کلا tRNA ترجمه نمیشه
خودمم مطمعن نبودم فقط یه فرضیه دادم@saghi-mortazavi ولی فک میکنم منظورش حمل آنتی کدون توسط TRNA هست
ولی کلا مطمعن نیسم -
Mahan Xodayi غلطه چون کدون پایان آنتی کدون نداره
سپهر بخشی در دوازدهم گفته است:
Mahan Xodayi غلطه چون کدون پایان آنتی کدون نداره
روی عبارتو یبار ددگه بخون...
گفته هر رنایی که توسط رناپلی مراز سه ساخته میشع یعنی منظورشtRNA هست و هرtRNA ای هم انتی کدون دارد نگفته که برای هر کدونی ،انتی کدون هست
ینی اگه میگفت برای هر کدونی انتی کدون و tRNA هست حق با شما بود ولی جمله در مورد هر tRNA هست ینی اونایی که هستتت -
عزیز هر رناای که توسط رنا پلی مراز سه ساخته شده ینی tRNA ها منظورشه ،چرا رنای کوچیک رو فرض گرفتین!؟؟؟؟؟؟
( اینو از یکی از دبیرا پرسیدم ی جوابی مثل جواب شما داد ولی بعدش نتونس دلیل بیارع!!! شاید شما بتونید دلیل بیارید:) یکم بیشتر توضیح بدین لطفا؟؟؟)
این سوالم در مورد استاندارد بودنش شک نکنید سوال۱۷۵ کنکور۹۸ هست -
خودمم مطمعن نبودم فقط یه فرضیه دادم@saghi-mortazavi در دوازدهم گفته است:
خودمم مطمعن نبودم فقط یه فرضیه دادماخه اصت بحث ترجمه نیس که بحث شناخت رانا و مستثنی های رنا هاست!
-
@saghi-mortazavi در دوازدهم گفته است:
خودمم مطمعن نبودم فقط یه فرضیه دادماخه اصت بحث ترجمه نیس که بحث شناخت رانا و مستثنی های رنا هاست!
Mahan Xodayi
حتما اینطوره
️
-
عزیز هر رناای که توسط رنا پلی مراز سه ساخته شده ینی tRNA ها منظورشه ،چرا رنای کوچیک رو فرض گرفتین!؟؟؟؟؟؟
( اینو از یکی از دبیرا پرسیدم ی جوابی مثل جواب شما داد ولی بعدش نتونس دلیل بیارع!!! شاید شما بتونید دلیل بیارید:) یکم بیشتر توضیح بدین لطفا؟؟؟)
این سوالم در مورد استاندارد بودنش شک نکنید سوال۱۷۵ کنکور۹۸ هستMahan Xodayi دوست عزیز اولن اینکه این سوال مال 98نظام قدیمه و به درد شما نمیخوره چون اطلاعاتی برای جواب دادنش لازمه که از کتاب جدید حذف شده،ثانیا درحداینکه شما بفهمین چرا غلطه رناهای کوچک هم توسط رنابسپاراز 3رونویسی میشه و این رنا های کوچک آنتی کدون ندارند
-
Mahan Xodayi دوست عزیز اولن اینکه این سوال مال 98نظام قدیمه و به درد شما نمیخوره چون اطلاعاتی برای جواب دادنش لازمه که از کتاب جدید حذف شده،ثانیا درحداینکه شما بفهمین چرا غلطه رناهای کوچک هم توسط رنابسپاراز 3رونویسی میشه و این رنا های کوچک آنتی کدون ندارند
Mahan Xodayi دوست عزیز اولن اینکه این سوال مال 98نظام قدیمه و به درد شما نمیخوره چون اطلاعاتی برای جواب دادنش لازمه که از کتاب جدید حذف شده،ثانیا درحداینکه شما بفهمین چرا غلطه رناهای کوچک هم توسط رنابسپاراز 3رونویسی میشه و این رنا های کوچک آنتی کدون ندارند
نظام قدیم!! بابت نکته ای گفتین خیلیم ممنون:)
-
نظام قدیم!! بابت نکته ای گفتین خیلیم ممنون:)