افزایش تراز
-
سلام. من امروز آزمون گاج دادم و نسبت به آزمون قبلی ترازم ۴۰۰ تا بیشتر شد. من خیلی تراز دستم نیست. لطفاً بگید که زیاد شدن اینقدر از تراز خیلی خوبه یا اونقدرم کار خاصی نکردم¯_(ツ)_/¯
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
سلام بصورت کلی بگیم پیشرفت تراز داشتین
ولی شما باید خودتون رو با ازمون قبلیتون بسنجین و ببینین نقاط قوتتون همچنان نقاط قوت مونده یا نه و
و نقاط ضعفتون رو تونستید بهتر کنید و درصد بالاتری کسب کنید ؟ -
سلام. من امروز آزمون گاج دادم و نسبت به آزمون قبلی ترازم ۴۰۰ تا بیشتر شد. من خیلی تراز دستم نیست. لطفاً بگید که زیاد شدن اینقدر از تراز خیلی خوبه یا اونقدرم کار خاصی نکردم¯_(ツ)_/¯
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
رضا امیری اگه درصداتون خوبتر شده پس کارتون خوب بوده اما زیاد به تراز اهمیت ندین اونم تو ازمونی مثل گاج که تعداد شرکت کننده کمی داره
-
نکته ایی ک هست اینه ک بتونی نقاط قوتت رو پایدار نگه داری
اگه نوسان داری تلاشتو بیشتر کن! -
سلام
خوب منم توازمون کانون دیروز۵۰۰تاپیشرفت کردم
از۵۷۰۰رسیدم۶۲۰۰
نخیر خوب بستگی داره برای این آزمون نسبت ب ازمونای قبلی چقدبیشترتلاش کرده باشی..تلاشت یکم بیشتر شده یا مضاعف شده اصلا... -
سلام
خوب منم توازمون کانون دیروز۵۰۰تاپیشرفت کردم
از۵۷۰۰رسیدم۶۲۰۰
نخیر خوب بستگی داره برای این آزمون نسبت ب ازمونای قبلی چقدبیشترتلاش کرده باشی..تلاشت یکم بیشتر شده یا مضاعف شده اصلا...Kosar Mahmoudi خب یعنی نباید به تراز توجه کرد؟
-
Kosar Mahmoudi خب یعنی نباید به تراز توجه کرد؟
-
رضا امیری چراتوجه نکرد؟؟
خوب منظورم اینه ک شما دارین میگین من۴۰۰تاپیشرفت کردم..من نمیدونم این توازموناگاج چقدخوبه!!
ولی راجب تغییرترازبستگی ب خوندن داره
امکان داره یه هفته اصلانخونی۵شی هفته بعدبخونی۶شیKosar Mahmoudi بله ممنون از راهنماییتون
-
Kosar Mahmoudi بله ممنون از راهنماییتون