افزایش تراز
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. من امروز آزمون گاج دادم و نسبت به آزمون قبلی ترازم ۴۰۰ تا بیشتر شد. من خیلی تراز دستم نیست. لطفاً بگید که زیاد شدن اینقدر از تراز خیلی خوبه یا اونقدرم کار خاصی نکردم¯_(ツ)_/¯
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بصورت کلی بگیم پیشرفت تراز داشتین
ولی شما باید خودتون رو با ازمون قبلیتون بسنجین و ببینین نقاط قوتتون همچنان نقاط قوت مونده یا نه و
و نقاط ضعفتون رو تونستید بهتر کنید و درصد بالاتری کسب کنید ؟ -
سلام. من امروز آزمون گاج دادم و نسبت به آزمون قبلی ترازم ۴۰۰ تا بیشتر شد. من خیلی تراز دستم نیست. لطفاً بگید که زیاد شدن اینقدر از تراز خیلی خوبه یا اونقدرم کار خاصی نکردم¯_(ツ)_/¯
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیانوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده....
-
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا امیری اگه درصداتون خوبتر شده پس کارتون خوب بوده اما زیاد به تراز اهمیت ندین اونم تو ازمونی مثل گاج که تعداد شرکت کننده کمی داره
-
نکته ایی ک هست اینه ک بتونی نقاط قوتت رو پایدار نگه داری
اگه نوسان داری تلاشتو بیشتر کن! -
سلام
خوب منم توازمون کانون دیروز۵۰۰تاپیشرفت کردم
از۵۷۰۰رسیدم۶۲۰۰
نخیر خوب بستگی داره برای این آزمون نسبت ب ازمونای قبلی چقدبیشترتلاش کرده باشی..تلاشت یکم بیشتر شده یا مضاعف شده اصلا... -
سلام
خوب منم توازمون کانون دیروز۵۰۰تاپیشرفت کردم
از۵۷۰۰رسیدم۶۲۰۰
نخیر خوب بستگی داره برای این آزمون نسبت ب ازمونای قبلی چقدبیشترتلاش کرده باشی..تلاشت یکم بیشتر شده یا مضاعف شده اصلا...نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi خب یعنی نباید به تراز توجه کرد؟
-
Kosar Mahmoudi خب یعنی نباید به تراز توجه کرد؟
رضا امیری چراتوجه نکرد؟؟
خوب منظورم اینه ک شما دارین میگین من۴۰۰تاپیشرفت کردم..من نمیدونم این توازموناگاج چقدخوبه!!
ولی راجب تغییرترازبستگی ب خوندن داره
امکان داره یه هفته اصلانخونی۵شی هفته بعدبخونی۶شی -
رضا امیری چراتوجه نکرد؟؟
خوب منظورم اینه ک شما دارین میگین من۴۰۰تاپیشرفت کردم..من نمیدونم این توازموناگاج چقدخوبه!!
ولی راجب تغییرترازبستگی ب خوندن داره
امکان داره یه هفته اصلانخونی۵شی هفته بعدبخونی۶شینوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط رضا امیری انجام شدهKosar Mahmoudi بله ممنون از راهنماییتون
-
Kosar Mahmoudi بله ممنون از راهنماییتون
رضا امیری خواهش میکنم