کنکور ریاضی
-
سلام بچه ها یه سوال کسی که تجربی میخونه و کلا تستای تجربی رو میزنه با همون کتابا میتونه تو کنکور ریاضی شرکت کنه اگر میتونه میتونه چه رتبه ای کسب کنه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهم -
سلام بچه ها یه سوال کسی که تجربی میخونه و کلا تستای تجربی رو میزنه با همون کتابا میتونه تو کنکور ریاضی شرکت کنه اگر میتونه میتونه چه رتبه ای کسب کنه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهم -
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهمshamdoon shamdooni سلام
کتاب شیمی سه پایه فقط تو تجربی و ریاضیا مشترکن
بقیه دروس یه سری اضافات دارن که از روی کتاب های خودشون باید بخونی -
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهمshamdoon shamdooni
فقط شیمی و عمومیا کاملا مثل همه
فیزیک و ریاضی یه مبحثایی بیشتر داره
گسسته هم دارن
آمار هم دارن
هندسشون هم بیشتره -
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهمshamdoon shamdooni
این که بگی چه رتبه ای نمیشه گفت بستگی به فرد داره
ولی خب تو ریاضی قبولی خیلی راحت ترهمیخوای تغییر رشته بدی؟
-
shamdoon shamdooni
این که بگی چه رتبه ای نمیشه گفت بستگی به فرد داره
ولی خب تو ریاضی قبولی خیلی راحت ترهمیخوای تغییر رشته بدی؟
منتظر ظهور نه نمیدونم یعنی پرسیدم ببینم چطوریه میشه کسب کرد رتبه خوبی یانه
-
@تجربیا @ریاضیا
@یازدهم @دوازدهمshamdoon shamdooni سلام .عمومیا که یکیه و میتونین با کتابای تست خودتون پیش برین .فیزیک و ریاضیشون فرق داره و برای رشته ریاضی حجمشون بیشتره و اینکه هندسه هم برای رشته تجربی فکر میکنم فقط قضیه تالس رو میخونن بقیش متفاوته .ریاضیا معمولا قبولیاشون از رشته های دیگه بیشتره چون متقاضی کمتر داره .اگر میخواین رشته ریاضی کنکور بدین چند تا درس رو باید اضافه تر بخونین همراه امار و گسسته و هندسه
-
shamdoon shamdooni سلام .عمومیا که یکیه و میتونین با کتابای تست خودتون پیش برین .فیزیک و ریاضیشون فرق داره و برای رشته ریاضی حجمشون بیشتره و اینکه هندسه هم برای رشته تجربی فکر میکنم فقط قضیه تالس رو میخونن بقیش متفاوته .ریاضیا معمولا قبولیاشون از رشته های دیگه بیشتره چون متقاضی کمتر داره .اگر میخواین رشته ریاضی کنکور بدین چند تا درس رو باید اضافه تر بخونین همراه امار و گسسته و هندسه
Fatemeh Soheilikia در کنکور ریاضی گفته است:
ن همراه امار و گسسته و هند
یعنی من نمیتونم با همون درسای مشترک تجربی و ریاضی رتبه خوبی کسب کنم
-
shamdoon shamdooni در کنکور ریاضی گفته است:
خب ما ریاضیا 19 تا تست (حدودی) گسسته داریم
فک کنم 15 16 تا (اگه کم نگم) هندسه این با آمار حدودا میشه 30 تست 25 تست حیابان داریم با این شرایط شما حدودا سی سوال میتونی حل کنی فرضا درست بزنی همه رو ضریبش هم چهاره خودت حساب کن دیگه
از فیزیک هم یه دو تا فصل بیشتر داریم و یه بخش هاییش هم بیشتره درثانی اگه حسابان یک و دو رو بخونی راحت تر سوالات ریاضی رو حل میکنی چون نکاتی داره که تو کتاب تجربی ها نداره درکل خود دانی (: -
shamdoon shamdooni ببین شدنش میشه هیچ غیر ممکنی وجود نداره
اگه واقعا این چیزیه که میخوای باید حسابی براش تلاش کنی دیگه
اگه همین چیزایی رو که تو تجربیه رو خیلی خوب باشی میتونی بازم نتیجه خوبی بگیری
توی ریاضی هر چی عمومیا رو بهتر بزنی خیلی بیشتر تاثیر داره نسبت به تجربی
سعی کن تخصصی و عمومیت رو قوی کنی
اگر هم تونستی بعضی قسمتای غیر مشترک رو که همیشه ازش تو کنکور سوال میاد رو یه ذره کار کن مثلا گراف توی گسسته که راحت هم هستخودم برعکس توعم
ریاضی بودم دارم تجربی کنکور میدم