تست های جالب توجه فیزیک
-
فک نکنم سر منفی بودن سرعت پایانی بحثی داشته باشیم،فرض کنیم -۱۱ هستش، تندی ۳ درواقع سرعت -۳ هستش که ینی سرعت اولیه بخش پایانی مسیر ۵ هستش، با توجه به سرعت میانگین بخش میانی مسیر که ۴ عه شتاب ثابت نخواهد بود و این گزینه رد میشه
فرض کنیم -۶ هستش، بنابراین سرعت اولیه بخش پایانی مسیر صفر خواهد بود که با فرضی از سوال متناقض نیست. بهرحال شاید به خاطر دو سال دوری اشتباهی کردم که بفرمایین😅 یادش بخیر یه زمانی این تاپیک زیر دستای من و @Reza-Tah چ رونقی داشت -
-
-
-
-
کل فیزیک3 نظام قدیم.pdf
(البته ترمودینامیک هم داره که فقط برای رشته ریاضیه) -
-
خیلی دوست داشتم کنارتون باشم تا دونه دونه سوالات رو اپلود کنم
و مدتی وقت بدم بهتون بعد مدتی پاسخ رو قرار بدم
ولی خب زندگی هستش و هزار تا مشکلات
دیدم نمیشه
گفتم حداقل کار اینه که قسمتی از سوالات نسبتا سختم رو براتون قرار بدم به عنوان کمک کوچیک الا و کمک خیلی خیلی کوچیک به بچه ها چون به درد همه نمیخوره این سوالات:astonished:
شوخی کردم فقط چون یادم میاد نسبتا سطح سوالات خوب بود این جوری گفتم که دلزده نشینپس
نه دلزده بشین نه مغرور
بپرین بیرون از کنکور -
خیلی دوست داشتم کنارتون باشم تا دونه دونه سوالات رو اپلود کنم
و مدتی وقت بدم بهتون بعد مدتی پاسخ رو قرار بدم
ولی خب زندگی هستش و هزار تا مشکلات
دیدم نمیشه
گفتم حداقل کار اینه که قسمتی از سوالات نسبتا سختم رو براتون قرار بدم به عنوان کمک کوچیک الا و کمک خیلی خیلی کوچیک به بچه ها چون به درد همه نمیخوره این سوالات:astonished:
شوخی کردم فقط چون یادم میاد نسبتا سطح سوالات خوب بود این جوری گفتم که دلزده نشینپس
نه دلزده بشین نه مغرور
بپرین بیرون از کنکور -
@sbr-abasi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
گردن کلفت های حرکت شناسی بیان حل کنن تست عالی وحشیه

سلام میشه بگین منبع این2تا تست ازکجاست؟
@sbr-abasi 🙏 -
-
دوستان کتاب تست برای جمع بندی دهم و یازدهم چی پیشنهاد میکنین
-
سلام
-
سلام این سوال فیزیک رو بلدید ؟؟؟؟ انگار خیلی پرتکراره واقعا اگه بتونید به روش سرعت نسبی حل کنید واقعا غول فیزیکین....
سوال : دو متحرک همزمان از نقاط AوB با سرعت های ثابت به سمت یکدیگر حرکت می کنند و در نقطه C به هم میرسند . 40 ثانیه پس از این ، متحرک اول به B میرسد . چند ثانیه طول می کشد تا متحرک دوم از C به A برسد؟

جواب میشه 90 اما من 60 در میارم
تصویر رو ببینید -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت