کنکور 1402
-
%(#60e864)[فایل پی دی اف نکات محاسبات سریع]
QuickMathematics.pdf -
%(#0a16ff)[فایل پی دی اف نکات محاسبات سریع]
%(#ff0000)[ببخشید در فایل پی دی اف قبلی برخی از اعداد درست نمایش داده نشده بود که اصلاح گردید]
QuickMathematicsEdit.pdf -
قبل از ارسال فایل لایتنر: «فرمول ها و نکات مهم ریاضیات»؛ لازم است به یک نکته اشاره کنم
یکی دیگر از عوامل موثر در افزایش سرعت تست زنی، بیاد آوردن سریع فرمول هاست؛ برای دستیابی به این هدف، فرمولها رو توی لایتنر قرار دادم تا با استفاده از شیوه کلوز تست، در حافظه بلند مدت ماندگار بشه.
یک نمونه از کارت ها را ببینید اگر به درد بخور بود، شما هم استفاده کنید
ببخشید این کار وقتم گرفت نتونستم زیست رو آماده کنم
روی کارت
پشت کارت
-
فایل1
Formula.part1.rar -
فایل2
Formula.part2.rar -
سلام
معمولا حجم فایل های لایتنری که می سازم بیش از 200 مگابایت است و گاهی هم به 1 گیگابایت میرسد و اگه بخوام اونارو به فایل های 10 مگابایتی تقسیم کنم، عملا غیر ممکنه، پس تصمیم گرفتم خودم یک انجمن بسازم و فایل ها رو اونجا آپلود کنم، به همین دلیل مجبورم علی رغم میلم همکاری خودمو با آلا خاتمه بدم و ادامه کار رو در انجمن خودم دنبال کنم -
سلام
معمولا حجم فایل های لایتنری که می سازم بیش از 200 مگابایت است و گاهی هم به 1 گیگابایت میرسد و اگه بخوام اونارو به فایل های 10 مگابایتی تقسیم کنم، عملا غیر ممکنه، پس تصمیم گرفتم خودم یک انجمن بسازم و فایل ها رو اونجا آپلود کنم، به همین دلیل مجبورم علی رغم میلم همکاری خودمو با آلا خاتمه بدم و ادامه کار رو در انجمن خودم دنبال کنم