یع راهکار برای زدن تست زبان
-
H_R اوک.. مرسی
-
H_R املاشم باید یاد بگیرم؟!
@sadaf-a در یع راهکار بدین لطفن گفته است:
ولی مثلا دقت کن چون بعضی کلمات ظاهرشون خیلی شبیه هم هست و فقط توی یکی دوتا حرف تفاوت دارن که طراح ها توی تست ها از اونا زیاد استفاده میکنن
-
H_R اوک.. مرسی
@sadaf-a خواهش میکنم
-
سلام بچها...
ببخشید بچها من چکار کنم نمتونم تست زبان بزنم؟!🙄😶
من تا الان تست زبان نزدم الانم رفتم بزنم نمدونم چی بزنم باید چکار کنم؟!
تجربیا@sadaf-a سلام 😃👋
برای خواندن زبان اول باید بدونی که این یه درس مبحثی هست که هرکدوم هم روش خوندن خاص خودشون رو دارن
واژه ها جز بخش حفظی هستن که بهت پیشنهاد میکنم اونارو جداگونه تو یه برگه بنویسی و اینقدر بخونی که حفظ بشی☺️البته مهمترین بخش زبان هم هستن هرچقدر دامنه لغاتی که میدونی گسترده تر باشه میتونی تند تر متن هارو ترجمه کنی که باعث میشه بتونی از پس کلوز و ریدینگ بر بیای حتی گاهی هم میشه با ترجمه تست گرامر رو هم حل کنی
میمونه بخش گرامر که بهتره زمان ها ....دستور ... و .... رو تو برگه بنویسی و بیس رو یاد بگیری و زیاد تمرین کنی این بخش تمرینیِ زبان هست
کلوز و ریدینگ هم با لغات حل میشه و بستگی داره به اینکه چقدر تند میخونی متن رو و درعین تندخوانی مفهومش هم بفهمی که این یه مهارت و با تمرین بدست میاد میتونی هر شب یکی یا دو تا تمرین کنی و فراموش نکن که لغات جدیدی که در متن میبینی هم یادداشت کنی🤓 -
0-0ftm مچکر... شما هم موفق باشین✨
-
@sadaf-a سلام 😃👋
برای خواندن زبان اول باید بدونی که این یه درس مبحثی هست که هرکدوم هم روش خوندن خاص خودشون رو دارن
واژه ها جز بخش حفظی هستن که بهت پیشنهاد میکنم اونارو جداگونه تو یه برگه بنویسی و اینقدر بخونی که حفظ بشی☺️البته مهمترین بخش زبان هم هستن هرچقدر دامنه لغاتی که میدونی گسترده تر باشه میتونی تند تر متن هارو ترجمه کنی که باعث میشه بتونی از پس کلوز و ریدینگ بر بیای حتی گاهی هم میشه با ترجمه تست گرامر رو هم حل کنی
میمونه بخش گرامر که بهتره زمان ها ....دستور ... و .... رو تو برگه بنویسی و بیس رو یاد بگیری و زیاد تمرین کنی این بخش تمرینیِ زبان هست
کلوز و ریدینگ هم با لغات حل میشه و بستگی داره به اینکه چقدر تند میخونی متن رو و درعین تندخوانی مفهومش هم بفهمی که این یه مهارت و با تمرین بدست میاد میتونی هر شب یکی یا دو تا تمرین کنی و فراموش نکن که لغات جدیدی که در متن میبینی هم یادداشت کنی🤓Fatemeh Gerami 0 چشم.... مرسی از راهنماییتون 😍✨
-
سلام بچها...
ببخشید بچها من چکار کنم نمتونم تست زبان بزنم؟!🙄😶
من تا الان تست زبان نزدم الانم رفتم بزنم نمدونم چی بزنم باید چکار کنم؟!
تجربیا@sadaf-a خوب دیگه اولین بارته طبیعیه. برو لغت هارو عین طوطی حفظ کن اول
-
ولی مثلا دقت کن چون بعضی کلمات ظاهرشون خیلی شبیه هم هست و فقط توی یکی دوتا حرف تفاوت دارن که طراح ها توی تست ها از اونا زیاد استفاده میکنن
H_R در یع راهکار بدین لطفن گفته است:
مثلا fare & fair
two & too & to
hole & whole
mail & male
muscle & mussel -
@sadaf-a خوب دیگه اولین بارته طبیعیه. برو لغت هارو عین طوطی حفظ کن اول
@arian-abediاوک مرسی
-
Fatemeh Gerami 0 چشم.... مرسی از راهنماییتون 😍✨
@sadaf-a خواهش میکنم 🌹