شیمی یازدهم آقای پویانظر در چه سطحه !
-
سلام من یازدهماحساس میکنم تدریسشون قدیمیه ایا مشکل نداره ادامه بدم؟؟؟ الان تا هیدرو کربن ها اومدم ولی احساس میکنم به ترتیب صفحات درس نمیدن وقاطی پاتیه!!
لطفا راهنمایی کنید دوستانن -
دوتا راه داری
یا برگردی شروع کنی با استاد گودرزی از اول کتاب شیمی یازدهم رو بخونی که کلی از وقتت نابود میشه
یا همین جوری پرقدرت با استاد پویان نظر ادامه بدی و خودتو با جابه جایی صفحات تطبیق بدی
کدومو انتخاب میکنی؟ -
سلام من یازدهماحساس میکنم تدریسشون قدیمیه ایا مشکل نداره ادامه بدم؟؟؟ الان تا هیدرو کربن ها اومدم ولی احساس میکنم به ترتیب صفحات درس نمیدن وقاطی پاتیه!!
لطفا راهنمایی کنید دوستاننSoheil Mo200 نه دوست عزیز اینطور نیست به خاطر اینه که کتاب ها تغییر کردن و ایشون طبق کتاب همون سال تدریس میکنند اما درکل من خودم خیلی راضیم ازش
اما کنار این فیلم ها متن کتاب رو هم بخونید چون رفرنس اصلی کنکور هستش و خوب توی فیلم های کلمه به کلمه ش رو که نمیگن -
لطفا راهنمایی کنید دوستاننSoheil Mo200 در شیمی یازدهم آقای پویانظر در چه سطحه ! گفته است:
لطفا راهنمایی کنید دوستاننیازدهم
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا