فیزیک با من سازگاری ندارعه :|
-
2.3 ماهه استاد طلوعی هنو رو جلسه 19 ه من پیگیرشم هر روز میبینم نیست
اقای داداشی بهتره منتها با سرعت 1.5x :))))Abolfazl Sattari من تمام دبیرا رو 1.5xمیزارم حوصلم اونجوری سر میره
-
2.3 ماهه استاد طلوعی هنو رو جلسه 19 ه من پیگیرشم هر روز میبینم نیست
اقای داداشی بهتره منتها با سرعت 1.5x :))))Abolfazl Sattari من بعد از آقای طلوعی آقای کازرانیانو ترجیح میدم
-
Abolfazl Sattari من تمام دبیرا رو 1.5xمیزارم حوصلم اونجوری سر میره
Mohammad Afshar البته اینم بگم استاد داداشی بعد از یه وقفه 2 ماهه دارن ادامه فیزیک دوازدهم رو میرن
3 تا ویدیو تو 15 آذر رو سایت قرار گرفته -
Abolfazl Sattari من تمام دبیرا رو 1.5xمیزارم حوصلم اونجوری سر میره
Mohammad Afshar استاد صدری رو با 2x هم ببینی کنده :/
-
سسلام:hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
بچه ها من نمیدونم فیزیک ۱۲ رو فیلم های کدوم استاد رو ببینم یا کلاس های کدوم استاد شرکت کنم:(
راستش فیلم های آقای کازرانیان رو دیدم خیلیم خوب بودن ولی متاسفانه من نتونستم زیاد باهاشون اوکی شم من یه معلمی شبیه استاد یاری برای فیزیک ۱۲ میخام همونقدر پرانرژی :smiling_face_with_heart-eyes: ولی متاسفانه برای سال ۱۲ تدریس ندارن:slightly_frowning_face:
بچه ها شما دبیرای دیگه ای رو میشناسید که مثل آقای یاری باشن یا یه دبیر دیگه از هر موسسه ای :slightly_frowning_face: :sparkling_heart:تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء همیار دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
chichak am من فیزیک الا رو ندیدم اما فیزیک اقای اسلامی تو کانون خیلی خوبه
-
Ilya Mansouri :yellow_heart:
@Infinitie-A :sunflower:
@Saghi-Mortazavi :yellow_heart:ممنون بچه ها:smiling_face_with_heart-eyes: :red_heart: :rose:
Ilya Mansouri :blue_heart:
نمیدونستم مرسی که گفتی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes:
موفق باشی عزیزه دل:revolving_hearts: :sparkles:chichak am در فیزیک با من سازگاری ندارعه :| گفته است:
Ilya Mansouri :yellow_heart:
@Infinitie-A :sunflower:
@Saghi-Mortazavi :yellow_heart:ممنون بچه ها:smiling_face_with_heart-eyes: :red_heart: :rose:
Ilya Mansouri :blue_heart:
نمیدونستم مرسی که گفتی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes:
موفق باشی عزیزه دل:revolving_hearts: :sparkles:خواهش
-
Mohammad Afshar استاد صدری رو با 2x هم ببینی کنده :/
دقیقا! :face_with_tears_of_joy:
ولی آقای ثابتی 1.5x هم نمیشه :grinning_face_with_smiling_eyes: -
ولی آقای ثابتی 1.5x هم نمیشه :grinning_face_with_smiling_eyes:این پست پاک شده! -
ولی آقای ثابتی 1.5x هم نمیشه :grinning_face_with_smiling_eyes:saad mollaei 0 در فیزیک با من سازگاری ندارعه :| گفته است:
ولی آقای ثابتی 1.5x هم نمیشه :grinning_face_with_smiling_eyes:تازه آقای ثابتی رو یکو نیم میبینم بخدا
-
@saghi-mortazavi معلم مدرسه حسابانمون سرعتش واقعا از 2xبیشتره ایقد مخیه که سرعت حرف زدنش خیلیی بالاست
دوتا وکتری و دو تا فوق لیسانس داره -
Abolfazl Sattari :snowflake:
fatemeh persian :blue_heart:
Hhh Hh :snowflake:
Mohammad Afshar :snowflake:
saad mollaei 0 :snowflake:
ممنون بچه ها:beaming_face_with_smiling_eyes: :gem_stone: :water_wave: -
@saghi-mortazavi معلم مدرسه حسابانمون سرعتش واقعا از 2xبیشتره ایقد مخیه که سرعت حرف زدنش خیلیی بالاست
دوتا وکتری و دو تا فوق لیسانس دارهMohammad Afshar ماشالله😁
-
Abolfazl Sattari من بعد از آقای طلوعی آقای کازرانیانو ترجیح میدم
Mohammad Afshar من درس رو تا سه قسمت فصل دو فیزیک با آقای طلوعی توی نظام قدیم دیدم با کتاب هم برسی میکنم تا الان که فرقی نداشت. تا جایی که مطابق کتاب باشه شاید بشه از نظام قدیم دید.
-
saad mollaei 0 در فیزیک با من سازگاری ندارعه :| گفته است:
ولی آقای ثابتی 1.5x هم نمیشه :grinning_face_with_smiling_eyes:تازه آقای ثابتی رو یکو نیم میبینم بخدا
بعضی جاها تو صفرتاصد که سوالای تکراری حل میکنن، میشه.
ولی در کل آقای ثابتی سرعتش بالاست :thinking_face: