بچه های قلم چی بیان!!
-
سلام بچه ها🖐
یه سوال از بچه های قلم چی، آزمون های قلم چی و به تنهایی شرکت میکنین یا حتما باید کتاب و پشتیبان هم بگیرین؟ چون من فکر میکردم مثل موسسات دیگه آزمون جداگانه هم داره ولی از اونجایی که معلومه اینهایی که گفتم همشون درکنار آزمون هستش
اینجوریه؟؟🙄 -
سلام بچه ها🖐
یه سوال از بچه های قلم چی، آزمون های قلم چی و به تنهایی شرکت میکنین یا حتما باید کتاب و پشتیبان هم بگیرین؟ چون من فکر میکردم مثل موسسات دیگه آزمون جداگانه هم داره ولی از اونجایی که معلومه اینهایی که گفتم همشون درکنار آزمون هستش
اینجوریه؟؟🙄Maedeh Hdti سلام تا اونجایی که من میدونم پشتیبان که داره ،قبل از هر آزمون زنگ میزنه،
ولی گرفتن کتاب و پکیج و... اجباری نیست و توی سایت که ثبت نام میکنی خودت میتونی انتخاب کنی که میخوای یا نه -
سلام بچه ها🖐
اینجوریه؟؟🙄Maedeh Hdti پشتیبانکهدرکنارشحتماهست
ولیکتاببهنمایندگیشمابستگیدارهکهکتابمجبورباشید
بگیریدیاخیر. -
سلام بچه ها🖐
اینجوریه؟؟🙄Maedeh Hdti من پارسال شرکت کردم فقط آزمون بود و مجبورم نکردند کتاب و پشتیبان ویژه بگیرم(پشتیبان عادی داشتم )