دینی و عربی ۹۸
-
سلام.دینی و عربی سال دهم(رشته ریاضی) نسبت به کنکور ۹۸ تغییر داشته؟؟؟و اگر داشته زیاد بوده یا کم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
سلام.دینی و عربی سال دهم(رشته ریاضی) نسبت به کنکور ۹۸ تغییر داشته؟؟؟و اگر داشته زیاد بوده یا کم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
رضا امیری سلام
دینی بله
عربی خیلی کم -
رضا امیری سلام
دینی بله
عربی خیلی کمsaba zarei یعنی دینی خیلی زیاده؟ بنظرتون نمیشه از مال کنکور ۹۸ استفاده کنم؟
-
رضا امیری سلام
دینی بله
عربی خیلی کمsaba zarei یعنی دینی انقدر زیاده که نشه از مال کنکور ۹۸ استفاده کنم؟
-
سلام خدمت همه میخواستم بدونم چجوری عقب افتادگی درسنامه رو جبران کنم؟؟
-
سلام خسته نباشید
من یه دانش اموز دهم تجربی هستم
بیشتر از چیزی ک همه فکرش رو بکنن درس هارو میخونم اما نمره هام افتضاح میشه مثلا یک هفته برای امتحان یک فصل زبان میخوندم(درحالی ک خودم دیپلم زبان بزرگسالانم رو یک ماه دیگه میگیرم)بعد نمرم شدم ۱۸ و نیمواقعا دیگه خسته شدم انقد ک خوندم و تست زدم اما نمرم انقدررر پاینه حتی تو درس های عمومیم
-
saba zarei یعنی دینی خیلی زیاده؟ بنظرتون نمیشه از مال کنکور ۹۸ استفاده کنم؟
رضا امیری والا در جریان نیستم
من خودمم 99 بودم الآن باید خیلی بخشا رو تغییر بدم خودم تو کتاب
پی دی اف کتابارو ببینید فک کنم بهتر باشه