کنکوری های تجربی ۱۴۰۱.اعلام ساعت مطالعه
-
Fazal Laghari واقعا ممنونم
-
Mohammad Lotfi 0 واقعا بسیار عالی میشه اینطور... ولی من برای امتحان هام خیلی وقت میگذارم و بعضی روزها تکالیفم چند ساعت طول میکشن...
-
سلام منم یازدهم تجربیم در طول هفته ۶ ساعت و روزهای تعطیل ۱۰ ساعت، البته بخاطر اینکه مدارس مجازیه وقتم زیاده خداروشکر کرونا یه سودی واسه ماهم داشت
-
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to atena saghi on ۱۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena saghi حتما
شما هم وقتی رفتید حرم امام رضا (ع) ما رو هم دعا کنید وسلام منو به امام رضا (ع) برسانید
بخاطر شرایط کرونا یک سال و نیمی شده که من به زیارت امام رضا (ع) نرفتم 🥺 -
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to زهرا بنده خدا on ۱۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا بله من ساکن نجف هستم
-
atena saghi برای تکالیف حدود یه ساعت وقت میگذارم امتحان هم طوری میخونم که هم برای امتحان باشه و هم اینکه بعد از خوندش از همون مبحث تست میزنم یعنی با یه تیر دو نشون
-
مهدیس فیروزی نایب الزیاره همگی هستم ...
-
Soheil Mo200 اول مبحث رو تثبیت کن بعد آموزش مبحث جدید ... تثبیت , اول با چند تا سوال تشریحی باشه و بعد چند تا تست هم بزنی عالی میشه
-
@zahra-hamrang مورد داشتیم دوازدهمی ای از عید همون سال شروع کرده به درس خوندن . و موفق شده رتبه خیلی خوبی بیاره .... ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است...
-
Mohammad Lotfi 0 . آفرین خیلی خوبه . یک سوال از شماها دارم... شما چطور توی این زمان مطالعه بیشترش رو تست می زنید ؟ من که بیشترش رو پای تکالیف مدرسه ام و امتحان هستم
-
Fazal Laghari عززیزمخوش به حالت ..... من عاشق نجفم ... برای ما هم خیلی دعا کن ...
-
sogand.M یعنی باید بعدش سوال حل کنم ونرم سراغ فیلم دیگه از درسی دیگه؟؟
-
Soheil Mo200 نگاه کن بستگی داره اگه مبحثت با دوتا فیلم کامل تر و جامع تر می شه مشکلی نیست اما برای هر فیلم بگو ده تست آخر بار سی تا بزن یا بیست تا بزن که کامل شه تست آموزشی ها نه سنجشی
-
Fazal Laghari شما از نجفین؟
-
امروز ۳ ساعت ۵۶ دقیقه با ۵۱ عدد تست فیزیک ۱۰ تا زبان روی هم ۶۱ تست
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Fazal Laghari on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fazal Laghari باز خوبه وقت میکنی از پایه بخونی من که اگه بخوام از ازمون کلی عقب میمونم️
-
Soheil Mo200replied to atena saghi on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده
atena saghi سلام دوستان من معمولا وقتی تو یه روز دوتا فیلم فیزیک میبینم که حدودا میشه ۲ ساعت بعدش میرم سراغ فیلم دیگه ازدرس دیگه بنظرتون بعد فیلم دیدن فوراا برم سراغ تست یا فیلم دیگه ایی ببینم؟؟
این باعث میشه که تست کم بزنم یا اصلا نزنم لطفا راهنمایییی کنیددد
-
Fazal Laghari یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to atena saghi on ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena saghi هر روز زیارت مولا امیر المومنان علی ابن ای طالب (ع)
باور کنید هر شب برای همه کناره ضریح دعا میکنم که موفق باشید و به آرزوهاتون برسید -
میانگین تست هفتگیتون چندتاست؟
-
atena saghi تست کم زدم
پست 28 از 100