ATP یا ADP
-
به چه چیزایی فکر میکنید😂😂😂
ولی اول باید ملکول های سازندش باشن😆😎💪 -
درمورد پیدایش مولکولای زیستی دو تا نظریه سوپ بنیادین و الگوی حباب هست. سوپ بنیادین بخاطر یه سری شرایط جوی رد شد و الگوی حباب مورد تاییدتره
جریان از این قراره که مولکولای زیستی، از مولکولای غیرزیستی درست شدن. الگوی حباب میگه اوایل تشکیل زمین که پر از آب بوده، گازای حاصل از آتشفشانای زیر دریایی و اقیانوسی، به آب آزاد میشدن و توی یه حباب محبوس میشدن، توی این حباب باهم واکنش میدادن و وقتی حباب به سطح اب میرسیده میترکیده و مولکولا آزاد میشدن و طی حرکتشون توسط بادوطوفان، انرژی خورشید و رعد و برقو میگرفتن و برای واکنشای بعدی و پیچیده تر آماده میشدن و دوباره میرفتن تو آب و این چرخه تکرار میشده تا مولکولای زیستی مثل آمینواسیدا و کربوهیدراتا درست میشدن.
درمورد خود DNA که نوکلئوتیدا ریزواحداشن، دانشمندا نتونستن هنوز بدون خود DNA درستش کنن. ینی تقریبا مجهوله این قضیه
درمورد RNA هم دوتا دانشمند اومدن گفتن که این RNA میتونسه خود همانندسازی کنه و DNA اینطوری درست شده و بعدا هم تونسته پروتئینا رو بسازه(rRNA)
این اطلاعات از کتاب نظام قدیم بود
-
درمورد پیدایش مولکولای زیستی دو تا نظریه سوپ بنیادین و الگوی حباب هست. سوپ بنیادین بخاطر یه سری شرایط جوی رد شد و الگوی حباب مورد تاییدتره
جریان از این قراره که مولکولای زیستی، از مولکولای غیرزیستی درست شدن. الگوی حباب میگه اوایل تشکیل زمین که پر از آب بوده، گازای حاصل از آتشفشانای زیر دریایی و اقیانوسی، به آب آزاد میشدن و توی یه حباب محبوس میشدن، توی این حباب باهم واکنش میدادن و وقتی حباب به سطح اب میرسیده میترکیده و مولکولا آزاد میشدن و طی حرکتشون توسط بادوطوفان، انرژی خورشید و رعد و برقو میگرفتن و برای واکنشای بعدی و پیچیده تر آماده میشدن و دوباره میرفتن تو آب و این چرخه تکرار میشده تا مولکولای زیستی مثل آمینواسیدا و کربوهیدراتا درست میشدن.
درمورد خود DNA که نوکلئوتیدا ریزواحداشن، دانشمندا نتونستن هنوز بدون خود DNA درستش کنن. ینی تقریبا مجهوله این قضیه
درمورد RNA هم دوتا دانشمند اومدن گفتن که این RNA میتونسه خود همانندسازی کنه و DNA اینطوری درست شده و بعدا هم تونسته پروتئینا رو بسازه(rRNA)
این اطلاعات از کتاب نظام قدیم بود
@amir-bernousi سوال من در مورد ATP و ADP بود
-
@amir-bernousi سوال من در مورد ATP و ADP بود
Yazdan Gonabadi اگه کامل بخونی چیزی که گفتمو مشخص کردم
مجهوله
البته شاید فراتر از دبیرستان مشخص شده باشه
-
سلام به همه دوستان ببخشید یه سوال به نظرم جالب داشتم: 👇👇👇👇
ما برای درست کردن ATP به ADP نیاز داریم ،
و وقتی ADP تولید میشه که ATP مصرف بشه،
یعنی منظورم اینه که کدوم اول تو بدن بودن چون این یکی بدون اون بی معناست؟
مخلص کلام = اول مرغ بود یا تخم مرغاول ATP بود یا ADP
-
Yazdan Gonabadi به نظر من ATP بوده مثلا جنین بودیم برای رشد و نمو اینا از مادرمون بهمون انرژی اینا به صورت ATP رسیده ولی خدایی سوال باحالی بود🤩🤩🤩😁😁
@sani-painting خوب مادرمون از کجا آورد برای اولین بار از مادرش؟ اولین ATP 🤣
-
سوال جالبیه و منم نمی دونم واقعا :face_with_tears_of_joy:
به نظرم بزاریم اقای میرزایی بگن بهمون
mehranmirzaei -
@sani-painting خوب مادرمون از کجا آورد برای اولین بار از مادرش؟ اولین ATP 🤣
-
Yazdan Gonabadi خب مامانم از مامانش گرفته اینجوری هی پیش بریم به آفرینش انسان و آدم و حوا میرسیم دیگه😂😂😂😂دیگه به حوا و آدم برسیم اونا بدن شون حاضر و آماده داشته😂😂😂
@sani-painting خب باشه،قبول کردم ولی خدا اول ADP رو گذاشت که خودمون ATP تولید کنیم یا ATP رو داد ما ADP رو تولید کردیم؟🤔🤣
-
@sani-painting خب باشه،قبول کردم ولی خدا اول ADP رو گذاشت که خودمون ATP تولید کنیم یا ATP رو داد ما ADP رو تولید کردیم؟🤔🤣
Yazdan Gonabadi 😂😂😂😂
-
سلام به همه دوستان ببخشید یه سوال به نظرم جالب داشتم: 👇👇👇👇
ما برای درست کردن ATP به ADP نیاز داریم ،
و وقتی ADP تولید میشه که ATP مصرف بشه،
یعنی منظورم اینه که کدوم اول تو بدن بودن چون این یکی بدون اون بی معناست؟
مخلص کلام = اول مرغ بود یا تخم مرغاول ATP بود یا ADP
Yazdan Gonabadi ببین اول میتوکندی ATP رو تولید میکنه بعد این ATP وقتی ما به انرزی نیاز داریم میشکنه میشه یه فسفات و یه ADP بعد حالا دوباره ATP از اینا درست میشه به نظرم اول ATP
-
Yazdan Gonabadi ببین اول میتوکندی ATP رو تولید میکنه بعد این ATP وقتی ما به انرزی نیاز داریم میشکنه میشه یه فسفات و یه ADP بعد حالا دوباره ATP از اینا درست میشه به نظرم اول ATP
shamdoon shamdooni در واقع وقتی ما غذایی میخوریم به صورت انرزی ذخیره میشه تو میتوکندری و بعد موقعی که انرزی نیاز داریم استفاده میشن
-