دینامیک تست
-
سلام میشع این سوالو حل کنید،(با روشش) -
سلام میشع این سوالو حل کنید،(با روشش)Mahan Xodayi مطمئن هستید که وی صفر برابر منفی ۲ جی هست؟!
-
سلام میشع این سوالو حل کنید،(با روشش)Mahan Xodayi سلام
گزینه 2
-
سلام میشع این سوالو حل کنید،(با روشش)ببین تو راستای j ک تغییر نمیکنه پس همون منفی 2j باقی میمونه
تو راستای i داره 4 نیوتن وارد میشه پس روش مدرسه ای و تشریحی طور هم که بریم جلو: با F=ma شتاب(a) بدست میاد در اون راستا و با رابطه v=at+v0t سرعت بدست میاد که اینجا v0 هم برابر با 0 هستش پس میشه 4i تو راستای i
که ازین دو سر جمع نتیجه میشه 4i - 2j
-
ببین تو راستای j ک تغییر نمیکنه پس همون منفی 2j باقی میمونه
تو راستای i داره 4 نیوتن وارد میشه پس روش مدرسه ای و تشریحی طور هم که بریم جلو: با F=ma شتاب(a) بدست میاد در اون راستا و با رابطه v=at+v0t سرعت بدست میاد که اینجا v0 هم برابر با 0 هستش پس میشه 4i تو راستای i
Amirreza Vafaei Moghadam در دینامیک تست گفته است:
منم مثل شما تحلیل کردم فقط اینو متوجه نشدم چراV0 رو صفر در نظر گرفتید؟؟؟ از -2 شروع میکنه؟؟؟ چرا از۲- شروع نکنیم؟؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam در دینامیک تست گفته است:
منم مثل شما تحلیل کردم فقط اینو متوجه نشدم چراV0 رو صفر در نظر گرفتید؟؟؟ از -2 شروع میکنه؟؟؟ چرا از۲- شروع نکنیم؟؟
Mahan Xodayi سلام
ببین توی صورت مسئله گفتش سرعت اولیه منفی 2j هستش ینی در لحظه شروع اصن توی راستای i سرعتی نداره...
و از منفی 2j شروع میکنیم چون خودش گفته سرعت اولیه در راستای j مقدارش منفی 2 هستش... -
Mahan Xodayi سلام
ببین توی صورت مسئله گفتش سرعت اولیه منفی 2j هستش ینی در لحظه شروع اصن توی راستای i سرعتی نداره...
و از منفی 2j شروع میکنیم چون خودش گفته سرعت اولیه در راستای j مقدارش منفی 2 هستش...Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون:)
-
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون:)
Mahan Xodayi خواهش میکنم(:
-
Mahan Xodayi خواهش میکنم(:
Amirreza Vafaei Moghadam سلام جوابش میشه 4i_2jیعنی گزینه ۲ با f=ma برو ب جای aبزار v بر روی t
-
Amirreza Vafaei Moghadam سلام جوابش میشه 4i_2jیعنی گزینه ۲ با f=ma برو ب جای aبزار v بر روی t