کنکوری های تجربی ۱۴۰۱✌.اعلام ساعت مطالعه
-
Fazal Laghari باز خوبه وقت میکنی از پایه بخونی من که اگه بخوام از ازمون کلی عقب میمونم🤦♀️
@zahra-hamrang مورد داشتیم دوازدهمی ای از عید همون سال شروع کرده به درس خوندن . و موفق شده رتبه خیلی خوبی بیاره .... 💪ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است...✌
-
@sogand-m یعنی باید بعدش سوال حل کنم ونرم سراغ فیلم دیگه از درسی دیگه؟؟
Soheil Mo200 اول مبحث رو تثبیت کن بعد آموزش مبحث جدید ... تثبیت , اول با چند تا سوال تشریحی باشه و بعد چند تا تست هم بزنی عالی میشه👌
-
atena saghi چه عالییییههه😍😍😍
خواهش میکنم دعاکنین مارو هم
وقتی تونستی بری زیارت ماروهم دعاکنمهدیس فیروزی نایب الزیاره همگی هستم ... 💞
-
Mohammad Lotfi 0 . آفرین خیلی خوبه 👌 . یک سوال از شماها دارم... شما چطور توی این زمان مطالعه بیشترش رو تست می زنید ؟ من که بیشترش رو پای تکالیف مدرسه ام و امتحان هستم😟
atena saghi برای تکالیف حدود یه ساعت وقت میگذارم امتحان هم طوری میخونم که هم برای امتحان باشه و هم اینکه بعد از خوندش از همون مبحث تست میزنم یعنی با یه تیر دو نشون
-
Fazal Laghari شما از نجفین؟😃
زهرا بنده خدا بله من ساکن نجف هستم
-
Fazal Laghari عززیزم😍خوش به حالت ..... من عاشق نجفم ...😩💞 برای ما هم خیلی دعا کن ... ✋
atena saghi حتما
شما هم وقتی رفتید حرم امام رضا (ع) ما رو هم دعا کنید وسلام منو به امام رضا (ع) برسانید
بخاطر شرایط کرونا یک سال و نیمی شده که من به زیارت امام رضا (ع) نرفتم 🥺 -
سلام منم یازدهم تجربیم در طول هفته ۶ ساعت و روزهای تعطیل ۱۰ ساعت، البته بخاطر اینکه مدارس مجازیه وقتم زیاده خداروشکر کرونا یه سودی واسه ماهم داشت😁
-
atena saghi برای تکالیف حدود یه ساعت وقت میگذارم امتحان هم طوری میخونم که هم برای امتحان باشه و هم اینکه بعد از خوندش از همون مبحث تست میزنم یعنی با یه تیر دو نشون
Mohammad Lotfi 0 واقعا بسیار عالی میشه اینطور...👍 ولی من برای امتحان هام خیلی وقت میگذارم و بعضی روزها تکالیفم چند ساعت طول میکشن...😣
-
atena saghi حتما
شما هم وقتی رفتید حرم امام رضا (ع) ما رو هم دعا کنید وسلام منو به امام رضا (ع) برسانید
بخاطر شرایط کرونا یک سال و نیمی شده که من به زیارت امام رضا (ع) نرفتم 🥺Fazal Laghari واقعا ممنونم 💓
-
سلام منم یازدهم تجربیم در طول هفته ۶ ساعت و روزهای تعطیل ۱۰ ساعت، البته بخاطر اینکه مدارس مجازیه وقتم زیاده خداروشکر کرونا یه سودی واسه ماهم داشت😁
Maedeh Hdti سلام , خوش اومدی به جمع ما 😀 خیلی ساعاتت خوبه . مخصوصا اگر ثابت همیشه همینطور باشه که عالییی👌👌👌
-
Maedeh Hdti سلام , خوش اومدی به جمع ما 😀 خیلی ساعاتت خوبه . مخصوصا اگر ثابت همیشه همینطور باشه که عالییی👌👌👌
atena saghi ممنونم، آره تمام سعیمو میکنم همینطور پیش برم، برای همتون آرزوی موفقیت دارم💕😊
-
بچه های یازدهمی سلااام . بیاین باهم اینجا ساعت مطالعه هامون رو اعلام کنیم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: هم انگیزه بالاتری خواهیم داشت و هم فضا رقابتی میشه :beaming_face_with_smiling_eyes: تازه می تونیم همدیگرو پیدا کنیم و ایراد های درسی مون رو برطرف کنیم , روش درس خوندن درست رو باهم پیش بگیریم ... ماها همگی حتما دکتر های آینده ایم ✌
یازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاatena saghi من یه جا دیگه م گفتم هر روز بیشتر از دو سخ ساعت واقعا نمیتونم
انگار خود به خود استپ میدم مینشینم پای درس
چی کار کنم به نظرتون :( -
بچه های یازدهمی سلااام . بیاین باهم اینجا ساعت مطالعه هامون رو اعلام کنیم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: هم انگیزه بالاتری خواهیم داشت و هم فضا رقابتی میشه :beaming_face_with_smiling_eyes: تازه می تونیم همدیگرو پیدا کنیم و ایراد های درسی مون رو برطرف کنیم , روش درس خوندن درست رو باهم پیش بگیریم ... ماها همگی حتما دکتر های آینده ایم ✌
یازدهم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاatena saghi سلام من یازدهمم کتاب سیرتا پیاز دارم و تدریس آقای صدری رو میبینم وخیلی خوبه ولی در حد کتابه
ونمیتونم سوالای گاج رو حل کنم 😕چکار کنم؟ راه حل بدید
-
سلام من یه مریضی برام پیش اومد که این ۳ ماه یازدهم منو درگیر کرد و من نتونستم درس بخونم چجوری میتونم شروع کنم خیلی سردرگمم
این پست پاک شده! -
سلام من یه مریضی برام پیش اومد که این ۳ ماه یازدهم منو درگیر کرد و من نتونستم درس بخونم چجوری میتونم شروع کنم خیلی سردرگمم
-
یازدهم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاatena saghi منم ازاین به بعد میگم با اجازهتون😁
دیروز:
۱:۴۵زیست(53t)
۱:۰۰ادبیات (۲۴t)
۱:۰۰دینی
۱:۰۰کلمه زبان
مجموعا:۴:۴۵
میدونم خییلی کمه🤕 -
یازدهم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاریاضی: ۱:۰۰(۱۸t)
عربی: ۵۲t
ادبیات: ۱:۱۰+۲۵t
زبان:۳۰min -
atena saghi منم ازاین به بعد میگم با اجازهتون😁
دیروز:
۱:۴۵زیست(53t)
۱:۰۰ادبیات (۲۴t)
۱:۰۰دینی
۱:۰۰کلمه زبان
مجموعا:۴:۴۵
میدونم خییلی کمه🤕زهرا بنده خدا خوبه که , آفرین👍اگر بازدهی هم خوب باشه , پس این قدر ساعت مطالعه هم خیلی خوبه...ولی از نظر تست من و شما باید بیشتر بزنیم✋😩💪