گرامر به سبک انجمن-جلسه سوم-صفات ملکی(متوسطه اول)
-
سلام دوستان
حالتون چطوره؟
امیدوارم که ایام به کام باشه.
خب در این جلسه میخوایم نگاهی به یکی از گرامر هایه دوره متوسطه اول کنیم.
یعنی گرامر صفات ملکی. (Possessive Adjective)
صفات ملکی چی هستن و به چه کاری میان؟ صفات ملکی برای بیان مالکیت به کار برده میشن. و همیشه قبل از اسم قرار میگیرن.
حالا چرا بهشون میگیم صفت ملکی؟ چرا نمیگیم ضمیر ملکی؟
خب دوستان از اونجایی که صفت ها همیشه قبل از اسامی قرار می گیرند و این صفت ملکی هم قبل از اسامی قرار میگیره جزئی از صفات محسوب میشه. اما ضمیر ملکی هم ما داریم که اون بحثش جداست و در جلسات بعد بهش اشاره خواهیم کرد.
صفات ملکی به صورت زیر هستن.
my,your,his,her,its,our,their
حالا چند مثال ساده از اونها رو باهم ببینیم.-
.Ex; My car is expensive
ماشین من گرونه. توجه کنید که داره مالکیت رو بیان میکنه. -
.Ex; Our school is big
مدرسۀ ما بزرگه. همونطور که میبینید صفت ملکی نشون دهنده مالکیته.
و مثال هایه زیاد دیگه ای که خودتون می تونید بزنید.
خب دوستان این هم از صفات ملکی که خیلی هم آسون بود. امیدوارم که مفید بوده باشه براتون.درضمن در تصویر زیر نکات صفات ملکی رو براتون آوردم. می تونید تصویر رو ذخیره کنید و هر وقت که نیاز بود بهش مراجعه کنید.
اگر سئوالی یا ابهامی در رابطه با صفات ملکی دارید میتونید زیر همین پسن سئوالتون رو مطرح کنید. ممنون از توجهتون.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
-
سلام دوستان
حالتون چطوره؟
امیدوارم که ایام به کام باشه.
خب در این جلسه میخوایم نگاهی به یکی از گرامر هایه دوره متوسطه اول کنیم.
یعنی گرامر صفات ملکی. (Possessive Adjective)
صفات ملکی چی هستن و به چه کاری میان؟ صفات ملکی برای بیان مالکیت به کار برده میشن. و همیشه قبل از اسم قرار میگیرن.
حالا چرا بهشون میگیم صفت ملکی؟ چرا نمیگیم ضمیر ملکی؟
خب دوستان از اونجایی که صفت ها همیشه قبل از اسامی قرار می گیرند و این صفت ملکی هم قبل از اسامی قرار میگیره جزئی از صفات محسوب میشه. اما ضمیر ملکی هم ما داریم که اون بحثش جداست و در جلسات بعد بهش اشاره خواهیم کرد.
صفات ملکی به صورت زیر هستن.
my,your,his,her,its,our,their
حالا چند مثال ساده از اونها رو باهم ببینیم.-
.Ex; My car is expensive
ماشین من گرونه. توجه کنید که داره مالکیت رو بیان میکنه. -
.Ex; Our school is big
مدرسۀ ما بزرگه. همونطور که میبینید صفت ملکی نشون دهنده مالکیته.
و مثال هایه زیاد دیگه ای که خودتون می تونید بزنید.
خب دوستان این هم از صفات ملکی که خیلی هم آسون بود. امیدوارم که مفید بوده باشه براتون.درضمن در تصویر زیر نکات صفات ملکی رو براتون آوردم. می تونید تصویر رو ذخیره کنید و هر وقت که نیاز بود بهش مراجعه کنید.
اگر سئوالی یا ابهامی در رابطه با صفات ملکی دارید میتونید زیر همین پسن سئوالتون رو مطرح کنید. ممنون از توجهتون.
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دهم @یازدهم @دوازدهمسلام
شما چه ساعتی تست های مربوط به نکات ارسالی تون رو میفرستید؟
دفعه پیش از modal verbs تست گذاشته بودید ولی چون زمانش گذشته بود نتونستم پاسخ خودم رو ارسال کنم.
-
-
سلام
شما چه ساعتی تست های مربوط به نکات ارسالی تون رو میفرستید؟
دفعه پیش از modal verbs تست گذاشته بودید ولی چون زمانش گذشته بود نتونستم پاسخ خودم رو ارسال کنم.
Bavar sky
سلام.
من هر روز حدود ساعت ۱۲ تا ۱۳ مطالب رو قرار میدم. حالا این مطالب میتونه نکته آموزشی باشه یا تمرین و تست. هر مطلب که توضیح داده میشه فرداش تست یا تمرینش قرار دادع میشه. یعنی فردا حدود ساعت ۱۲ تا ۱۳ تست یا تمرین صفات ملکی قرار داده میشه و تا ساعت ۲۲ هم مهلت داره. -
به نام خدا
سلام ممنون از شما