سوال خوب
-
سلام خدمت همه ی اساتید و دانش آموزان عزیز یه سوال داشتم که خودم به جواب های خیلی متفاوتی رسیدم و سوال من هم این است که:
ریبوزم اندامک است یه نیست؟؟؟؟ -
سلام خدمت همه ی اساتید و دانش آموزان عزیز یه سوال داشتم که خودم به جواب های خیلی متفاوتی رسیدم و سوال من هم این است که:
ریبوزم اندامک است یه نیست؟؟؟؟محمد حسین ندائی سلام نیست
-
ریبوزم اندامک است یه نیست؟؟؟؟محمد حسین ندائی سلام اندامک نیست
اندامک ها باید غشا داشته باشند درحالیکه ریبوزوم و سانتریول غشا ندارند و اندامک نیستند و فقط یک ساختار هستند -
سلام لازمه اندمک بودن غشا داشتن است و چون ریبوزوم غشا ندارد بنابراین نمیتوان به آن اندامک گفت
-
سلام لازمه اندمک بودن غشا داشتن است و چون ریبوزوم غشا ندارد بنابراین نمیتوان به آن اندامک گفت
علی طهماسبی 0 سلام خیلی ممنون
-
محمد حسین ندائی سلام اندامک نیست
اندامک ها باید غشا داشته باشند درحالیکه ریبوزوم و سانتریول غشا ندارند و اندامک نیستند و فقط یک ساختار هستندz Gheibi سلام خیلی ممنون
-
z Gheibi سلام خیلی ممنون
محمد حسین ندائی سلام خواهش میکنم
-
ریبوزم اندامک است یه نیست؟؟؟؟محمد حسین ندائی اندامک های غشادار سلول:میتوکندری ، هسته ، پلاست (در سلول های گیاهی)