Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس فیزیک آقای حمید فدایی فرد
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
Mahnaz گفته است:
سلام و عرض ادب
جزوه ی بخش امواج بالا نمیاد
لطفا دوباره بزارید
باتشکر.سلام، چک کردم، درست بود
جهت دانلود جزوه، بر روی دکمه ی دانلود جزوه کلیک راست بزنید -> لینک را کپی کنید -> با استفاده از اینترنت دانلود منیجر دانلود نمایید.
اگر با گوشی از سایت استفاده می کنید برای دانلود بهتر نرم افزار ADM را نصب کنید و روی دکمه کلیک کنید وقتی از شما پرسید که این لینک رو با چه نرم افزاری دانلود کنم ADM را انتخاب نمایید.
ADM مثل اینترنت دانلود منیجر در ویندوز سرعت فوق العاده ای در دانلود داره -
@alk.1370yahoo.com گفته است:
جلسه 109 کیفیت متوسطش رو دانلود کردم خراب بود متاسفانه! اگه میشه یه نگاهی بندازین ممنونم
ضمن عرض معذرت در حال اصلاح این فیلم می باشیمو تا ساعتی دیگر بر روی سایت قرار خواهد گفت ،
با تشکر فراوان از گزارش شما -
سلام ببخشید در جلسه 1 اقای فدایی فرد ترمودینامیک رو توضیح میدن در جلسه 2 سوال حل میکنن و میگن ما سوالارو داریم اون سوالا کجاست چجوری بگیرم؟؟؟؟؟
-
سلام
با توجه به این که آزمون بعدی سنجش شامل مبحث ترمودیتامیکه اکه میشه جروه ترمودینامیک رو که در فیلم های 1 تا 4 تدریس شده را در سایت قرار دهید
سپاس -
mohamadreza گفته است:
سلام
با توجه به این که آزمون بعدی سنجش شامل مبحث ترمودیتامیکه اکه میشه جروه ترمودینامیک رو که در فیلم های 1 تا 4 تدریس شده را در سایت قرار دهید
سپاسسلام
جزوه گرما و قانون گازها اگه منظورتون باشه داخل سایت موجوده، می تونید از آدرس زیر دانلود کنید:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/20/421
موفق و سربلند باشید. -
omidkia4gmail.com گفته است:
سلام ببخشید در جلسه 1 اقای فدایی فرد ترمودینامیک رو توضیح میدن در جلسه 2 سوال حل میکنن و میگن ما سوالارو داریم اون سوالا کجاست چجوری بگیرم؟؟؟؟؟
جلسات ابتدایی این کلاس در ابتدای سال مغفول مانده است . به زودی تکمیل خواهد شد.
-
سلام ببخشید میشه جزوه دینامیک رو فایل رنگیش رو قرار دهید این فایل قرار داده شده در سایت کمی نا خواناتر(سیاه سفید ) می باشد ممنون از این همه زحمات بی دریغ فراوان شما........................
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام ببخشید میشه جزوه دینامیک رو فایل رنگیش رو قرار دهید این فایل قرار داده شده در سایت کمی نا خواناتر(سیاه سفید ) می باشد ممنون از این همه زحمات بی دریغ فراوان شما........................
سلام مناسفانه رنگیش به دست ما نرسید
اما شما جزوه ترمودینامیک که برای فیزیک صفر تا صد سوم قرار دادیم رو می تونید استفاده بفرمایید
) اگر اشتباه نکنم رنگیش رو سایته ) -
سلام
پس زمینه فیلم ها ( مثلا جلسه 113 ) خیلی نویز (noise) وجود داره اگه امکان داره در فیلم های بعدی اصلاحش کنید
درضمن دو هفته اس که آقای فدایی فرد تدریسشون انجام نمیشه /کی تدریس فصل 5 فیزیک پیش رو آغاز میکنند؟
با سسسسسسپاس فراوان از زحماتتان -
mohamadreza گفته است:
سلام
پس زمینه فیلم ها ( مثلا جلسه 113 ) خیلی نویز (noise) وجود داره اگه امکان داره در فیلم های بعدی اصلاحش کنید
درضمن دو هفته اس که آقای فدایی فرد تدریسشون انجام نمیشه /کی تدریس فصل 5 فیزیک پیش رو آغاز میکنند؟
با سسسسسسپاس فراوان از زحماتتانشما چه کیفیتی را دانلود کرده اید که در پس زمینه ی صدا نویز احساس می کنید؟
-
هر سه کیفیت همین طوره / اکه صدای فیلم رو یک مقدار بالا ببرید صدای نویز آن بیشتر میشه
فقط هم درس فیزیک امسال این جوریه (از جمله فصل نوسان وموج که من دیدیمشون) و بقیه دروس کیفیتشون عالیه
{از پلیر های مختلف هم استفاده کردم فرقی نکرد} -
mohamadreza گفته است:
هر سه کیفیت همین طوره / اکه صدای فیلم رو یک مقدار بالا ببرید صدای نویز آن بیشتر میشه
فقط هم درس فیزیک امسال این جوریه (از جمله فصل نوسان وموج که من دیدیمشون) و بقیه دروس کیفیتشون عالیه
{از پلیر های مختلف هم استفاده کردم فرقی نکرد}به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردید، احتمالا تو اون ساعت ما نویز رادیویی داشته باشیم که صدا خراب میشه، اجازه بدید با تغییر فرکانس میکروفون ها تست کنیم ببینیم بهتر میشه یا نه!
خیلی خیلی ممنون! -
سلام جلسه های بعدی روی سایت قرار نمی گیردممنمون منتظریم>>>>>>>>>>>>>>>>>>>........
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام جلسه های بعدی روی سایت قرار نمی گیردممنمون منتظریم>>>>>>>>>>>>>>>>>>>........
کلاسها از شنبه از سر گزفته خواهد شد .
-
سلام کی آپ میشه پس؟
منتطریم ! -
mohamadreza گفته است:
سلام کی آپ میشه پس؟
منتطریم !سلام
تا امروز دانش آموزان اردو علمی بودند و کلاس ها تشکیل نشدند
-
جزوه صوت رو نگذاشته منتظری ممنون