راه ابریشم و منبع تست
-
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟ -
نه نیاز نیست اصلا تست به وفور وجود داره اما اکه بخواین فقط تستای ابریشم بزنید خیلی وقت گیر میشه فیلم ها من خودم تست آموزشی میبینم و میزنم از ابریشم ولی برای تسلط بعدش کتابا میزنم و در اخر تستای ستاره دار و بی ستاره متاسفانه نمیرسم ولی برا اونا شاید تو جبرانی یک فکری کنم ولی مهم ترین ها ستاره داران که حدودا ۵۰ درصد در بر میگیرن
-
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟Fazal Laghari نه تنها راه ابریشم شما هر منبع دیگه ای (فیلم آموزشی) بگیری بازم احتیاج داری در کنارش کتاب تست داشته باشی تا بیشتر یاد بگیری واسه فیزیک که این طوریه لااقل
-
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟Fazal Laghari برا زیستش که قطعا نمیرسی همرو بزنی
-
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟Fazal Laghari در راه ابریشم و منبع تست گفته است:
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟اگر میبینید که با تست های راه ابریشم نمیتونید کامل مطلب رو یاد بگیرید میتونید برای مرین بیشتر کتاب تست هم در کنارش داشته باشید
-
سلام
کسانی که راه ابریشم دارن میشه بگن که آیا با وجود داشتن راه ابریشم دیگه نیازی به یه منبع تست دیگه هست یا نه؟Fazal Laghari سلام،در راه ابریشم به اندازه کافی تست حل میشه و تا جای ممکن انواع تیپ تستها رو پوشش میده اما اگه شما با این وجود در دروس احساس تسلط نمیکنید میتونید از کتاب تست استفاده کنید.میتونید یک تا دو ساعت به تست زنی از منبع دیگه اختصاص بدید(در حین یادگیری درسنامه راه ابریشم باشه بهتره) البته اگه وقت کافی داشته باشید و روند یادگیری سایر دروس دچار مشکل نشه.