فیلم های زیست دهم
-
سلام به همه دوستان ..
اقا یه سوال
فیلم های زیست دهم رو که جدید باشن باید از کجا بیارم ؟
فیلمای استاد موقاری رو که نگاه کردم مثل این که از سال های پیش هستند و با کتاب ما متفاوته:downcast_face_with_sweat:
اگه میشه یه لینکی چیزی بدین ..ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face: -
سلام به همه دوستان ..
اقا یه سوال
فیلمای استاد موقاری رو که نگاه کردم مثل این که از سال های پیش هستند و با کتاب ما متفاوته:downcast_face_with_sweat:
اگه میشه یه لینکی چیزی بدین ..ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face:fatemeh hosseini 3
سلام فیلم های جدید هنوز ضبط نشده ولی اقای موقاری توی جلسه صفر گفتن ک یه فیلم اصلاحیه برای تغییرات ضبط میکنن.
کتاب ها تغییر زیادی نداشته.قسمت هایی ک حذف شده رو میتونین نگاه نکنین.اگه هم چیزی اضافه شده باشه ک گفتن فیلم اصلاحیه ضبط میشه🙂 -
fatemeh hosseini 3 در فیلم های زیست دهم گفته است:
سلام به همه دوستان ..
اقا یه سوال
اگه میشه یه لینکی چیزی بدین ..ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face:سلام دوست عزیز.شما از همون دوره استفاده کنید و جاهایی که از کتاب حذف شده رو نگاه نکنید.ولی گر هم نگاه کنید هیچ ضرری نداره بلکه باعث افزایش درک شما میشه.
استاد موقاری عزیز هم به احتمال زیاد برای سال اینده دوره جدید ضبط کنن. -
fatemeh hosseini 3
سلام فیلم های جدید هنوز ضبط نشده ولی اقای موقاری توی جلسه صفر گفتن ک یه فیلم اصلاحیه برای تغییرات ضبط میکنن.
کتاب ها تغییر زیادی نداشته.قسمت هایی ک حذف شده رو میتونین نگاه نکنین.اگه هم چیزی اضافه شده باشه ک گفتن فیلم اصلاحیه ضبط میشه🙂aaa bbb
خیلی ممنون بابت اطلاعتون:slightly_smiling_face:
راستش من فیلم جلسه صفرو به توصیه دوستان! ندیدم:sleepy_face: :expressionless_face:
فکر میکنین بازم دچار مشکل شم ؟؟ یعنی موضوع دیگه ایم گفتن که ببینمش؟ -
aaa bbb
خیلی ممنون بابت اطلاعتون:slightly_smiling_face:
راستش من فیلم جلسه صفرو به توصیه دوستان! ندیدم:sleepy_face: :expressionless_face:
فکر میکنین بازم دچار مشکل شم ؟؟ یعنی موضوع دیگه ایم گفتن که ببینمش؟fatemeh hosseini 3
خواهش میکنم🌷
دقیق یادم نیست ک چی گفتن ولی درمورد روش تدریسشون توضیح دادن.
فیلمش ۸ دقیقه هست میتونین نگاه کنین.خودشون تاکید کردن ک حتما قبل از تماشای فیلم ها این فیلم رو ببینین. -
سلام به همه دوستان ..
اقا یه سوال
اگه میشه یه لینکی چیزی بدین ..ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face:سلام دوست عزیز.شما از همون دوره استفاده کنید و جاهایی که از کتاب حذف شده رو نگاه نکنید.ولی گر هم نگاه کنید هیچ ضرری نداره بلکه باعث افزایش درک شما میشه.
استاد موقاری عزیز هم به احتمال زیاد برای سال اینده دوره جدید ضبط کنن.امیرمحمد یوسفوند
بله خیلی ممنون :folded_hands_light_skin_tone:یه سوالیم داشتم :downcast_face_with_sweat:
اونم این که لازمه نکات سال های قبل رو واسه زیست داشته باشیم ؟
مثلا گوارش کرم خاکی یا اسب و اینا رو که تو کتاب ذکر نشده باید واسه کنکور یاد داشته باشیم ؟ -
امیرمحمد یوسفوند
بله خیلی ممنون :folded_hands_light_skin_tone:یه سوالیم داشتم :downcast_face_with_sweat:
مثلا گوارش کرم خاکی یا اسب و اینا رو که تو کتاب ذکر نشده باید واسه کنکور یاد داشته باشیم ؟fatemeh hosseini 3 در فیلم های زیست دهم گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
مثلا گوارش کرم خاکی یا اسب و اینا رو که تو کتاب ذکر نشده باید واسه کنکور یاد داشته باشیم ؟تمام مطالبی که در کتاب درسی شما وجود داره حتما حتما برای کنکورتون الزامیه که بلد باشید.البته اگر در کتاب درسی شما نباشه نیازی نیست خوانده بشه
-
امیرمحمد یوسفوند
مثلا گوارش کرم خاکی یا اسب و اینا رو که تو کتاب ذکر نشده باید واسه کنکور یاد داشته باشیم ؟تمام مطالبی که در کتاب درسی شما وجود داره حتما حتما برای کنکورتون الزامیه که بلد باشید.البته اگر در کتاب درسی شما نباشه نیازی نیست خوانده بشه
امیرمحمد یوسفوند
ن ن ن .. فکر میکنم منظورمو بد رسوندم .. میگم مطالبی که از مثلا کتاب دوسال پیش زیست دهم بوده(کتابا با تغییر همراه بودن ..هرچند کم ) واسه کنکور 1402 لازمه ؟
مثال هم زدم .. مثلا همون گوارش کرم خاکی که در سال های گذشته بوده و الان برای ما حذف شده ! .. دونشتنش و زدن تستاش لازمه ؟ -
امیرمحمد یوسفوند
ن ن ن .. فکر میکنم منظورمو بد رسوندم .. میگم مطالبی که از مثلا کتاب دوسال پیش زیست دهم بوده(کتابا با تغییر همراه بودن ..هرچند کم ) واسه کنکور 1402 لازمه ؟
مثال هم زدم .. مثلا همون گوارش کرم خاکی که در سال های گذشته بوده و الان برای ما حذف شده ! .. دونشتنش و زدن تستاش لازمه ؟fatemeh hosseini 3 در فیلم های زیست دهم گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
مثال هم زدم .. مثلا همون گوارش کرم خاکی که در سال های گذشته بوده و الان برای ما حذف شده ! .. دونشتنش و زدن تستاش لازمه ؟بله درسته.منم دارم میگم که اگر تو کتاب درسی نیست پس نیازی به خوندش هم نیست
-
امیرمحمد یوسفوند
مثال هم زدم .. مثلا همون گوارش کرم خاکی که در سال های گذشته بوده و الان برای ما حذف شده ! .. دونشتنش و زدن تستاش لازمه ؟بله درسته.منم دارم میگم که اگر تو کتاب درسی نیست پس نیازی به خوندش هم نیست
امیرمحمد یوسفوند
اها .. اوکی ممنون:folded_hands_light_skin_tone: -
امیرمحمد یوسفوند
مثال هم زدم .. مثلا همون گوارش کرم خاکی که در سال های گذشته بوده و الان برای ما حذف شده ! .. دونشتنش و زدن تستاش لازمه ؟fatemeh hosseini 3
سلام.خسته نباشید
ببینین هرچیزی که حذف شده رو میتونین نگاه نکنین چون تو کنکور شما هیچی از خارج از کتاب نمیاد
ولی خب ببینین بهتره انصافا
چون هم تایم بیشتری دارین شما دهمیا و هم درک مطالب براتون راحت تر میشه
اما خب میتونین اون قسمت رو جزوه ننویسین که جزوه تون سنگین نشه بعدا برای خواندن اون دچار مشکل بشید -
fatemeh hosseini 3
سلام.خسته نباشید
ببینین هرچیزی که حذف شده رو میتونین نگاه نکنین چون تو کنکور شما هیچی از خارج از کتاب نمیاد
ولی خب ببینین بهتره انصافا
چون هم تایم بیشتری دارین شما دهمیا و هم درک مطالب براتون راحت تر میشه
اما خب میتونین اون قسمت رو جزوه ننویسین که جزوه تون سنگین نشه بعدا برای خواندن اون دچار مشکل بشیدAmir 6
اها بله درسته .. متوجه شدم :) -
Amir 6
اها بله درسته .. متوجه شدم :)fatemeh hosseini 3
موفق باشین -
fatemeh hosseini 3
موفق باشینAmir 6
ممنون همچنین -
امیرمحمد یوسفوند
اها .. اوکی ممنون:folded_hands_light_skin_tone:fatemeh hosseini 3 در فیلم های زیست دهم گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
اها .. اوکی ممنون:folded_hands_light_skin_tone:خواهش میکنم