ریاضی خیلی سبز تست
-
-
Kosar Fakhri
سلام
آقای ثابتی عالین
آقای امینی راد هم هستن البته من فیلم هاشون رو ندیدم -
-
Kosar Fakhri
سلام از کتاب سیرتاپیاز استفاده کنین. -
Kosar Fakhri
سلام
آقای ثابتی عالین
آقای امینی راد هم هستن البته من فیلم هاشون رو ندیدمHhh Hh خب از کجا پیدا کنم هرچی میگردم نیس
-
سلام اگر شما ریاضی یازدهم رو مشکل دارید باید ویدیو های ریاضی کنکور تجربی که مال استاد عزیز ثابتی هستند رو ببینید که تو بخش دوازدهمی ها هستش 0 تا 100 تمامی موضوع های ریاضی رو از دهم تا دوازدهم گفتن
-
سلام اگر شما ریاضی یازدهم رو مشکل دارید باید ویدیو های ریاضی کنکور تجربی که مال استاد عزیز ثابتی هستند رو ببینید که تو بخش دوازدهمی ها هستش 0 تا 100 تمامی موضوع های ریاضی رو از دهم تا دوازدهم گفتن
آرمین مروی خیلی ممنون
-
من خودمم همین مشکل رو داشتم
-
آرمین مروی خیلی ممنون
Kosar Fakhri خواهش میکنم موفق باشید
-
Hhh Hh خب از کجا پیدا کنم هرچی میگردم نیس
Kosar Fakhri
سرچ کنید صفر تاصد کنکور آقای ثابتی .براتون میاد بالا
یا از تو اپلیکیشن از طریق فیلتر راحت پیداش میکنید. -
آرمین مروی الان دنلود کردم ولی من بخش تابع رو میخوام فصل ۳مثل اینکه با تابع ۱۲یکی کردن
-
Kosar Fakhri سلام من خودم برای فیزیک و ریاضی اول از همه تشریحی رو خیلی خوب میکنم و بعد تست بیشتر هم تست آموزشی میزنم تا یاد بگیرم بعد آزمونی اینا
-
آرمین مروی الان دنلود کردم ولی من بخش تابع رو میخوام فصل ۳مثل اینکه با تابع ۱۲یکی کردن
Kosar Fakhri سلام ویدیو یکی مونده به اخر راجب تابع وارونه که در درس 3 هستش
-
من خودمم از ریاضی راضی نبودم کلاس تقویتی معلم مدرسه ام میرفتم ولی تو هیچ کدوم نه مدرسه و نه کلاس اصلا خوب درس نمیداد فقط بلدن پول بگیرن
خلاصه که خودم دست به کار شدم و تست زدم فیلم نگا نمیکنم از میکرو گاج درسنامه رو میخونم ولی بیشتر تست میزنم اینطوری خوبه هر چند اولا تست زدن سخت و کلافه کننده هس.موفق باشی