زیست۱۲ مبحث همانند سازی دنا
-
Fateme Rezaii فکر میکنم مشکل اینجا ست که به دنای میتوکندری و کلروپلاست فام تن نمیگن
البته به نظر من
نگاه کنید هم میبینید که کتاب لفظ فام تن برای دنای سیتوپلاسمی نیاوردهz Gheibi بله درسته ممکنه باکتری ما پلازمید داشته باشه
-
Fateme Rezaii فکر میکنم مشکل اینجا ست که به دنای میتوکندری و کلروپلاست فام تن نمیگن
البته به نظر من
نگاه کنید هم میبینید که کتاب لفظ فام تن برای دنای سیتوپلاسمی نیاوردهz Gheibi اخه خود آقای موقاری گفتن این جمله اشتباهه اما چون کتاب گفته ک درهر فام تن ما باید ب صورت کلی بگیریم
اما بعدش اومده کد داده ک منظورش دنای موجود در هسته است ن سیتوپلاسم -
البته به نظر من
نگاه کنید هم میبینید که کتاب لفظ فام تن برای دنای سیتوپلاسمی نیاوردهz Gheibi بعدشم صفحه ۱۳ گفته و فام تن اصلی دارای یک مولکول دنای حلقوی است
ابتدا صفحه رو بخونید ک در مورد پروکاریوت هاس -
z Gheibi بله درسته ممکنه باکتری ما پلازمید داشته باشه
Abolfazl Sattari خب داشته باشه من بحثم اون نیس
بحثم حرفیه ک آقای موقاری عرض کردن -
سلام...
در فصل ۲ زیست ۳ بحث همانند سازی ک در مورد رنا در پروکاریوت ها و یوکاریوت ها بود آقای موقاری در کلیپشون گفتن چون خط کتاب گفته دنا در هر فام تن ب شکل خطیه ماهم باید کلیتی بگیریم و بگیم بله درسته اما خب اگ ادامه خط رو بخونید گفته و گروهی از پروتئین ها ک مهم ترین هیستون هس همراهشونن خب ما میدونیم فقط در دنای هسته هیستون داریم ن دنای سیتوپلاسمی پس ب زور غیر مستقیم داره ب ما میگه منظور هر فام تنی هستش ک در هسته وجود داره
پس اگ سوالی ب ما گفت هر فام تن باید بگیم اشتباهه و در فام تن های موجود در میتوکندری و کلروپلاست ب صورت حلقوی هستشFateme Rezaii والا من دققیق کلیپارو دیدم یادم نمیاد آقای موقاری چنین حرفی گفته باشن دوما سوال شما پر از ایراده
اولا لفظ همانند سازی برای رنا اشتباهه چه پروکاریوت چه یوکاریوت
دوما ما دنای خطی تو پروکاریوت نداریم (هسته و اندامک هم که نداریم میتوکندری چیه عرض میکنید؟)
سوما کی گفته دنا در هر کروموزوم به شکل خطیه؟ -
Fateme Rezaii والا من دققیق کلیپارو دیدم یادم نمیاد آقای موقاری چنین حرفی گفته باشن دوما سوال شما پر از ایراده
دوما ما دنای خطی تو پروکاریوت نداریم (هسته و اندامک هم که نداریم میتوکندری چیه عرض میکنید؟)
سوما کی گفته دنا در هر کروموزوم به شکل خطیه؟Abolfazl Sattari به نظرتون آوردن کلمه کروموزوم برای دنا ی های سیتوپلاسمی(در یوکاریوتها) درسته آیا؟؟
-
Abolfazl Sattari به نظرتون آوردن کلمه کروموزوم برای دنا ی های سیتوپلاسمی(در یوکاریوتها) درسته آیا؟؟
@دوست-بد بله در مرحله G2 همانند سازی اونا صورت میگیره
-
@دوست-بد بله در مرحله G2 همانند سازی اونا صورت میگیره
Abolfazl Sattari من میگم الان این درسته که بگیم کروموزوم های میتوکندری؟
-
Fateme Rezaii والا من دققیق کلیپارو دیدم یادم نمیاد آقای موقاری چنین حرفی گفته باشن دوما سوال شما پر از ایراده
سوما کی گفته دنا در هر کروموزوم به شکل خطیه؟Abolfazl Sattari وای شما منظور منو متوجه نشدید جناب
در مبحث همانند سازی در صفحه ۱۳ بخونید نوشته در یوکاریوت ها دنا در هر فام تن ب شکل خطیه و مجموعه از پروتئین ها ک مهم ترینشون هستون هس همراهشونه
آقای موقاری عرض کردن چون گفته در هر فام تن ب شکل خطیه در یوکاریوت ها ماهم باید ت تستا بگیم درسته و دنا در هر فام تن در یوکاریوت ها خطیه
درحالی ک نیس در یوکاریوت ها ما میتوکندری و کلروپلاست داریم ک فام تن دارن و دنای فام تن هاشون ب صورت حلقوی هس پس نمتونیم بگیم هر فام تن
و کتاب هم بعدش ب ماکد داده و گفته ک مجموعه از پروتئین ها ک مهم ترینش هیستون ها هس همراهشونه و میدونیم در دنای حلقوی هیستون نداریم پس کتاب ب ما کد داده ک منظورش دنای هسته اس
پس هر فام تن اشتباه میشه -
Abolfazl Sattari به نظرتون آوردن کلمه کروموزوم برای دنا ی های سیتوپلاسمی(در یوکاریوتها) درسته آیا؟؟
@دوست-بد بله ت خود کتاب گفته ک فام تن اصلیشان فقط یک مولکول دنای دارن
-
Abolfazl Sattari وای شما منظور منو متوجه نشدید جناب
در مبحث همانند سازی در صفحه ۱۳ بخونید نوشته در یوکاریوت ها دنا در هر فام تن ب شکل خطیه و مجموعه از پروتئین ها ک مهم ترینشون هستون هس همراهشونه
آقای موقاری عرض کردن چون گفته در هر فام تن ب شکل خطیه در یوکاریوت ها ماهم باید ت تستا بگیم درسته و دنا در هر فام تن در یوکاریوت ها خطیه
درحالی ک نیس در یوکاریوت ها ما میتوکندری و کلروپلاست داریم ک فام تن دارن و دنای فام تن هاشون ب صورت حلقوی هس پس نمتونیم بگیم هر فام تن
و کتاب هم بعدش ب ماکد داده و گفته ک مجموعه از پروتئین ها ک مهم ترینش هیستون ها هس همراهشونه و میدونیم در دنای حلقوی هیستون نداریم پس کتاب ب ما کد داده ک منظورش دنای هسته اس
پس هر فام تن اشتباه میشهFateme Rezaii اره چون داره
-
Abolfazl Sattari من میگم الان این درسته که بگیم کروموزوم های میتوکندری؟
@دوست-بد کروموزومها را به بستههای مواد ژنتیکی تشبیه کرد که درون هستهٔ سلولها ذخیره شدهاند؛ و در واقع به شکل مولکولهای دیانای همراه با پروتئینها هستند که به این بستهها کروموزوم گفته میشود.
منبع : ویکی پدیا
-
اشتب نکن ناموساااااااااااااااا
بیرون از هسته کروموزوم وجود نداره بلکه دنا وجود داره
بر اساس این جمله میتونیم بگیم دنا در هر فام تن خطیه چون بیرون از هسته دنای خطی و کروموزوم (فام تن) نداریم
و اون چیزیم که تو g2 میبینیم همانندسازی دنای سیتوپلاسمیه نه کروموزوم(فام تن)! -
اشتب نکن ناموساااااااااااااااا
بیرون از هسته کروموزوم وجود نداره بلکه دنا وجود داره
بر اساس این جمله میتونیم بگیم دنا در هر فام تن خطیه چون بیرون از هسته دنای خطی و کروموزوم (فام تن) نداریم
و اون چیزیم که تو g2 میبینیم همانندسازی دنای سیتوپلاسمیه نه کروموزوم(فام تن)!Abolfazl Sattari بابا برادر من ما میدونیم داخل باکتری کروموزوم وجود دارهههههههه میتوکندری و کلروپلاست هم نوعی باکتری هستش پس درون این هم باکتری هس ت خود کتاب گفته در پروکاریوت ها : فام تن اصلی فقط دارای یک مولکول دنا میباشد
-
سلام...
در فصل ۲ زیست ۳ بحث همانند سازی ک در مورد رنا در پروکاریوت ها و یوکاریوت ها بود آقای موقاری در کلیپشون گفتن چون خط کتاب گفته دنا در هر فام تن ب شکل خطیه ماهم باید کلیتی بگیریم و بگیم بله درسته اما خب اگ ادامه خط رو بخونید گفته و گروهی از پروتئین ها ک مهم ترین هیستون هس همراهشونن خب ما میدونیم فقط در دنای هسته هیستون داریم ن دنای سیتوپلاسمی پس ب زور غیر مستقیم داره ب ما میگه منظور هر فام تنی هستش ک در هسته وجود داره
پس اگ سوالی ب ما گفت هر فام تن باید بگیم اشتباهه و در فام تن های موجود در میتوکندری و کلروپلاست ب صورت حلقوی هستشاین پست پاک شده! -
سلام جمع بندی میکنم تا بحث حل بشه
انسان۴۶تا کروموزوم (فام تن) دارد +دنای سیتوپلاسمی که بهش کروموزوم نمی گن.پروکاریوت ها یک دنای اصلی حلقوی دارن که فام تن شون هست و همین یک فام تن را دارن +ممکنه پلازمید باشد یا نباشد
اینکه دنا فام تن باشد یا نباشد ربطی به خطی یا حلقوی بودن ندارد -
سلام...
پس اگ سوالی ب ما گفت هر فام تن باید بگیم اشتباهه و در فام تن های موجود در میتوکندری و کلروپلاست ب صورت حلقوی هستشFateme Rezaii متوجه شدید یا هنوز مشکلی هست؟
-
Fateme Rezaii متوجه شدید یا هنوز مشکلی هست؟
z Gheibi مگه نمیگی باکتری ها ی فام تن دارن؟
مگه میتوکندری و کارو پلاست نوعی باکتری نیستن؟
خب اگ باشن پس تموم اجزای باکتریو دارن دیگه -
z Gheibi مگه نمیگی باکتری ها ی فام تن دارن؟
مگه میتوکندری و کارو پلاست نوعی باکتری نیستن؟
خب اگ باشن پس تموم اجزای باکتریو دارن دیگهFateme Rezaii میتوکندری و کلروپلاست اندامکن نه باکترییییییییییییی
-
Fateme Rezaii میتوکندری و کلروپلاست اندامکن نه باکترییییییییییییی
Arian Abedi وای خدا یعنی شما ت دهم نخوندی ک میتوکندری و کلروپلاست نوعی باکتری بودن ک وارد یاخته های جانوری شدن؟؟؟؟
و نا بهشون میگیم اندامک
و تموم صفت های باکتریو مث داشتن دنای حلقوی و.. دارن؟؟؟؟
شما اینو نمیدونستید؟؟؟؟؟