سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
چجوری این غول خیالی و شکست بدم؟
-
سلام بچه ها، من با ریاضی خیلی مشکل دارم، البته فکر میکنم مشکل خیلیا باشه، راستش از دبیر ریاضی پایه دهمم راضی نبودم، معلم خوبی بود ولی من از توضیحاتش سر درنمیاوردم (خب این یه چیز کاملا سلیقه ایه و هر کسی با یه روش تدریس راحت تره) بخاطر همین امسال که یازدهمم احساس میکنم پایه ام ضعیف شده و بیشتر مشکلات و ضعف هام برمیگرده به پارسال، خلاصه منی که اون اوایل از ریاضی لذت میبردم الان ازش متنفر شدم، برام به یه غول بزرگ خیالی تبدیل شده که حس میکنم توانایی جنگیدن باهاش و ندارم! سعیمو میکنم که تمرینات بیشتر حل کنم و مطالعه ام رو ببرم بالا اما یه مشکل دیگه اینکه خیلی زود ازش خسته میشم، نهایتا بتونم یه ساعت پاش بشینم بعد اون دیگه انگار هیچی بلد نیستم! انگار دیگه مغزم نمیکشه...
واقعا مشکل بزرگیه نمیدونم باید چیکار کنم، از کجا شروع کنم، چجوری پایه ام رو قوی کنم (محاسبات ذهنی هم سریع تر انجام بدم، اینم یکی از ضعف هامه)اگه راهنمایی در این مورد دارین لطفا باهام در ارتباط بذارین، واقعا ممنونتون میشم، براتون آرزوی موفقیت دارم
(راستی بچه ها به نظرتون کدوم یکی از مدرس های ریاضی توی آلا میتونه کمکم کنه؟خودتون کیو پیشنهاد میدین؟ ) -
Maedeh Hdti من عین شما بودم
ولی آریان حیدری عاشق ریاضی کرد منو -
Maedeh Hdti واقعا پشیمون نمیشید واقعا
-
Maedeh Hdti
سلام بنظرم از حل سوالات اسون شروع کنید.
وقتی ببینین یه سوال رو به راحتی حل کردین و جواب درست رو به دست اوردین،ازش انگیزه میگیرین و میرین سراغ سوال بعدی؛پس سوالاتی ک حل میکنین از اسون به سخت باشه.
من کتاب سیرتاپیاز رو پیشنهاد میدم چون درسنامش عالیه و سوالاتش هم از اسون به سخت هستن.
ولی اگه ریاضیتون از پایه خیلی ضعیفه فکرکنم کتاب (آس) از انتشارات گاج خوب باشه -
ata mohseni 0 بله اریان حیدری فوق العادس مخصوصا تو مباحث لگاریتم و مثلثات
-
این پست پاک شده!
-
ata mohseni 0 خیلی ممنون
نمیشناسم ایشون رو ولی حتما میرم سراغشون -
Maedeh Hdti
خواهش میکنم،موفق باشین -
Maedeh Hdti ببینین یعنی میتونم اینجوری بگم که تضمین میدم که باهاش موفق میشین
نمونه تدریس هاشون هس البته دو جلسه ی اولو رایگان گذاشتن
یعنی خودتون خواهین دید تغیرو -
ata mohseni 0 ممنون از راهنماییتون، حتما بهش فکر میکنم
-
Maedeh Hdti اریان حیدری اصلا اصلا اخلاق خوبی نداره و اخلاقش نامتعارفه تدرسش هم خوب نیست از نظرم
حتی ی مدتی صحبت این بود ک مدرکش رو باطل کنن اینقدر داغون بودش -
دوست عزیز کلاسینو انقدر کلاساش طولانیه که از بقیه درس هات جا میمونی و اینکه من خودم ادبیات دارم فقط خیلی تایم میگیره ولی خب مجبور بودم چون الا تو ادبیات زیاد خوب نبود البته در حد کتاب کار کرده بود ولی الا فقط اختصاصیش عشقه و آقای ثابتی که فوق العاده بوده تدریسش و خیلی دبیر دیگه مثل آقای امینی راد دارن ولی اینو بدون که کلاسینو خیلی وقت گیره و در حد الا هم تست حل نمیکنه و تست از همه چی مهم تره شما شاید کم تست هستی و اکه تست زنی ببری بالا همه چی درست میشه
هر کلاس ریاضی آریان فک کنم ۳ساعته یا بیشتر
چون من ادبیات دارم در هفته یک جلسه دوساعت و نیمه و دوباره آفلاین هم باید ببنیی و مسلما باید ریاضی بیشتر باشه و قطعا باید آفلاین ببینی ولی فیلمای الا واقعا کوتاهن وخستکی ندارن
موفق باشی -
Maedeh Hdti سلام
ببین عزیز ت میدونی ک هرجور شده باید ریاضی رو یاد بگیری و کار کنی و این ی درس سرنوشت ساز ت کنکوره چون اکثرا توش مشکل دارن و اگ ت بتونی بالا بزنی میتونه ی تغییر اساسی ت رتبت قائل شه
ت میگی از ابتدا بد درس ریاضی مشکلی نداشتی اما الان داری خوب این میتونه چندتا دلیل داشته باشه یکی اینکه ت فقط ب تدریس معلمت اکتفا میکنی و یا کردی و داری میگی از معلمت هم خوشت نمیاد خب مسلما این باعث میشه ت دیگه ب اون درس حس خوبی نداشته باشی و دلیل دیگه هم مربوط ب ذهنت خودت میتونه باشه یعنی ذهنت درگیر باشه و شلوغ این باعث میشه به دروسی ک ازش خیلی کار میکشن مث ریاضی تمایلی نشون نده
برای رفع مشکل اول ببین بهتره ب معلمت اکتفا نکنی ت الان وقت داری و ۱۲ نیستی سعی کن ی فرمول یا ی مبحث از کتاب رو ک یاد میگیری در موردش تحقیق کنی اون فرمول رو برای خودت ثابت کنی سعی کن خودت ثابت کنی ی مثال از اون فرمول رو برای خودت بنویس ک ببین عایا میتونی با فرمول دیگه ای هم حلش کنی
اینا همه باعث میشن دنبالش بری و یک هیجان در تو ب وجود بیاد مخصوصا وقتی ی فرمول رو خودت ثابت میکنی
حل مشکل دومم ک ی بحث طولانی تر میطلبه
حالا شما ببین مشکلت کدومه
اگ کمک بیشتری از من بر میومد بگو تا بیشتر صحبت کنیم -
من با اخلاقش چیکار دارم!
در ضمن اونقدر شوخی میکنه که آدم میمره از خنده
از هر لحاظ عالیه
و بله هر جلسه سه چهار ساعت میکشه ولی تعداد جلساتش کمتر میشه دیگه از اون ور -
Maedeh Hdti سلام دوستم
منم دقیقا اینطوری بودم پارسال و یکی از چیزایی که به کنکورم لطمه زد همین بود
چند تا نکته میگم امیدوارم بدردت بخوره و کمکت کنه :
اینکه مدرس تاثیر گذاره شکی درش نیست ولی اول و آخرش خودتی و خودت !
درسی نیست که تو یه مدت کوتاه به تسلط بالایی بشه رسید پس صبر باید:))
یه مقایسه ساده یکی از مشاورا انجام داده بود میگفت تو تخمین رتبه قلمچی برای بچه تجربی همه رو صفر زدم ریاضی رو 100 رتبش شد 9000 بعدش همه رو صفر زدم زیست و 100 رتبش شد 27000 :))
پس باید باور کنیم که ریاضی خیلی مهمه خیلی !
یه کاری که میتونی بکنی از تستای ساده شروع کن و برای خودت روتینش کن یعنی مثلا شروع کن علاوه بر برنامه خودت ثابت روزی 30 تا یا حتی 25 تا تست ریاضی بزنی (برای فیزیکم جواب میده) اولاش سخته انقد که شاید روزای اول حتی دو سه تا نتونی حل کنی که باید بری و پاسخنامه رو نگاه کنی ولی بعد دو سه هفته میبینی که دستت خیلی راه افتاده و تعداد بیشتری رو میتونی بزنی
در مورد اساتید من چون بیرون کلاس ریاضی میرفتم تا هفته قبل از مدرسای ریاضی آلا استفاده نکرده بودم ولی مثلثات استاد ثابتی ر دیدم و به این فوق العاده بودن ایمان آوردم
موفق باشی -
saba zarei شما که میگین زیست رو 100 صد زد و بقیه رو صفر تو تخمین رتبه و رتبه اش شد 27000 و ریاضی رو صد زد بقیه رو صفر رتبه اش شد 9000
آخه به تراز خیلی ربط داره
اون تخمین رتبه مونده بر اساس کدوم سال باشه
اگه این تخمین رتبه رو بر اساس سال 99 انجام بدیم این عدد ها قطعا زمین و آسمان تغیر خواهند کرد!!! -
ata mohseni 0
بله منم میدونم این و
و اینکه براساس 99 بوده :)) -
تخمین رتبه ی 99 قلم چی نیومده که!!!