شیمی انتخاب دبیر
-
فیزکم بگید لطفا
-
-
Helen Alinia تدریس شیمی دهم اقای گودرزی خوبن و جامع و کامل درس میدن به همراه کلی تست های کتاب نشر الگو
-
من خودم برای یازدهم آقایدحامد پویان نظر رو نگاه میکنم راضی بودم اتفاقا امروز هم چهار پنج تا کلیپشون رو دیدم
-
Helen Alinia تدریس شیمی دهم اقای گودرزی خوبن و جامع و کامل درس میدن به همراه کلی تست های کتاب نشر الگو
هادی رحیمی
اقای گودرزی تا حالا نشنیده بودم اسمشونو
مرسی از راهنماییتون -
من خودم برای یازدهم آقایدحامد پویان نظر رو نگاه میکنم راضی بودم اتفاقا امروز هم چهار پنج تا کلیپشون رو دیدم
Sepahbod Sh
ممنون -
Helen Alinia سلام فیزیک آقای یاری و شیمی آقای پویان نظر
-
Helen Alinia
سلام واسه شیمی فکرکنم تدریس اقای گودرزی بهتر باشه چون جدیدتره و مثل اینکه تست هم زیاد حل میکنن.
واسه فیزیک،تدریس اقای یاری عالیه و همچنین اگه وقت داشتین،کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان رو هم همراهش ببینین خوبه. -
ممنون از راهنماییتون
-
ممنون از راهنماییتون
Helen Alinia
خواهش میکنم،موفق باشین⚘ -
-
سلام دوستان
من شیمی اقای گودرزی و اقای پویان نظرو دیدمبه غیر از این دو استاد بازم استادی هست که شیمی دهمو تدریس کنه؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
من شیمی اقای گودرزی و اقای پویان نظرو دیدمبه غیر از این دو استاد بازم استادی هست که شیمی دهمو تدریس کنه؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاHelen Alinia در شیمی انتخاب دبیر گفته است:
سلام دوستان
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام آقای انوشه فکر کنم فمیلیشون بود ایشونم هستن ولی فک کنم کامل تدریس نکردن
با آقای پویان نظر و گودرزی ارتباط نگرفتید؟ -
Helen Alinia در شیمی انتخاب دبیر گفته است:
سلام دوستان
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام آقای انوشه فکر کنم فمیلیشون بود ایشونم هستن ولی فک کنم کامل تدریس نکردن
با آقای پویان نظر و گودرزی ارتباط نگرفتید؟@saghi-mortazavi نه متاسفانه اصلا راضی نبودم
-
سلام دوستان
@تجربیا
با آقای پویان نظر و گودرزی ارتباط نگرفتید؟@saghi-mortazavi اقای انوشه تا فصل۲ تدریس کردن؟ من تدریس فصل۱ رو میخام فقط
-
@saghi-mortazavi اقای انوشه تا فصل۲ تدریس کردن؟ من تدریس فصل۱ رو میخام فقط
@saghi-mortazavi اقای انوشه تا فصل۲ تدریس کردن؟ من تدریس فصل۱ رو میخام فقط
بله فکر میکنم داشته باشن چون توی توضیحات ننوشته بود فصل اول هست یا نه
شما یه نگاهی کنید دقیق نمیدونم اطلاع بدم -
Helen Alinia اقای گودرزی عالین .کل کتاب نشر الگو رو حل میکنن:)