سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
0-0ftm در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام و خسته نباشید
شما نمونه برنامه ریزیاتون رو دارید الان هم؟!مثلا امکانش هست یک نمونه بفرستید
و شما اگر امسال کنکوری بودید مدرسه میرفتید!؟و از آموزشهای مدرسه استفاده میکردید؟
بستگی داشت که مدرسه بدرد کنکورم بخوره یا نه اگه نمیخورد فقط خودم کنکوری میخوندم نمونشو هم تو یه فرصت دیگه براتون میفرستم انشاالله
-
ابوالفضل ریسیreplied to ابوالفضل ریسی on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام دوباره
امسال دروس اختصاصی تجربی همگی راه ابریشم دارند و یکم حجم کار رفته بالا و من هنوز عمومی نخوندم راهی واسه رسوندن سریع عمومی ها نیست؟
درضمن من نقطه قوتم تو فارسی و عربی و زبان واژگان هست ولی قوائد و گرامر و دستور زبان رو مشکل دارم راه حل چیه؟Hossein Karami 0 ممنون که با حوصله جواب میدید ولی فکر کنم این سوال من جا موند
-
امیرمحمد یوسفوند شما لطفا تاپیک مصاحبه رو بخونید:)اونجا گفتن!
-
Hossein Karami 0replied to رضا امیری on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا امیری در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 اتفاقا به یکی از سوالاتم اشاره کردید.
من گاهی اوقات نکاتی رو در پاسخنامه کتب تست میبینم که از قبل بلد نبودم
به نظرتون این نکات رو در دفتر مخصوصی بنویسم یا علامت بزنم از همون کتاب مطالعه کنم؟
و اینکه جدا از پاسخنامه نکات درسنامه رو هم بنویسم یا اونو از کتاب ببینم؟اگه جدا باشه بهتره و اگه تو اون موضوع صفر صفر هستی درسنامه بخون و اگر نه با تست زدن اکثر نکات رو میفهمید که تو درسنامه هست
-
سلام دوباره
من نظرم اینه که میتونم با استفاده از آلا و مدرسای عالیه مدرسمون بدون شرکت کردن در کلاسهای پیشرفته و فوق بیرون در کنکور اگه خدا بخواد رتبه خوبی داشته باشم
به نظر شما میتونم با استفاده از کتب های کمک درسی خوب و ویدیوهای آموزشی آلا بدون خریدن راه ابریشم و بدون شرکت در کلاس های فوق در کنکور موفق بشم یا نه؟
hossein karami -
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام حسین اقا.من کلی سوال دارم ولی نمیدونم از کدوم شروع کنم
حالا شانسی از یکیشون شروع میکنم
اقای کرمی شما در طول سال کنکور روزانه چقدر ساعت مطالعه داشتین؟
hossein karami 0شانس ما .رتبه برتر رفتن و ما جاموندیم
-
Hossein Karami 0replied to Mohammad Javad Mo Ja on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Javad Mo Ja در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 اصلا حال درس ندارم چیکارکنم؟ تو تابستون تا 12 ساعت رسیدم ولی الان اصلا دلم به کار نمیره فک میکردن از اول پاییز به 15 ساعت میرسم ولی الان به زور 2 ساعت میخونم!
به آینده فک کن که اگه موفق نشی چه اتفاقاتی نیفته و اگه موفق بشی چطور و این رو بدون سنگ بزرگ نشونه نزدنه من هیچوقت تو کنکور بیشتر از ۱۳ نرسیدم
-
ali rabiee دانش آموزان آلاءreplied to مهدیس فیروزی on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیس فیروزی منم همین سوال رو دارم
-
سلام ببخشید میشه بفرمایید که چطوری روی برنامتون پایبند بودین و چطوری فضای مجازی رو کنترل می کردین؟
-
ali s 1 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
سلام،مرسی از اینکه با حوصله جواب بچه ها رو میدید،امیدوارم بزودی جوابش بیاد.تک سوال من از شما اینکه
بزرگترین چالش غیردرسی که توی سال کنکور داشتید چی بود و چطور رفعش کردید؟تعویق و حتی تعلیق کنکور که با پیگیری نکردم اخبار و دوری از فضای مجازی و اخبار تونستم این رو رفع کنم
-
M.an در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
بچه ها الان شما می تونید اینجا سوال هاتون رو از دوست آلایی تون بپرسید
و قبل اینکه سوال بپرسید حتما مصاحبه رو بخونید ممکنه سوالتون جواب داده شده باشه
اینجا هم اول سوال های دوستاتون رو بخونید که سوالتون تکراری نباشه
یادتون نره که منشن کنید
منشن یادم رفت ای وای
-
سلام ببخشید میشه بفرمایید که چطوری روی برنامه ریزی اون پایبند بودین؟ و اینکه چطوری فضای مجازی رو کنترل می کردین؟
-
Hossein Karami 0replied to رضا امیری on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا امیری در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام. لطفاً شیوه تحلیل آزمون رو بگید.ممنون
غلط ها و نزده هارو نکته و صورت سوال رو داخل یه دفتری مینوشتم و برا آزمون بعدی مرور میکردم
-
Hossein Karami 0replied to Soheil Mo200 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Soheil Mo200 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
M.an درضمن خدایی از اساتید دیگر بجز الا استفاده کردید؟
از کدام اساتید الا استفاده کردی؟
من فقط از آلا و درس های که احساس نیاز کردن مثل آقای موقاری و کارگزاران و ثابتی و کلاس بیرون استفاده نکردم و بقیه درس ها هم خودم سعی میکردم بخونم
-
ابوالفضل ریسیreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نگاه به پاسخ هاشون بندازید هست
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
hossein karami 0 -
SINA .r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
یه سوال دیگر و تمام.
من الان همراه کلاس های انلاین حدودا یازده ساعت مطالعه دارم و تست های اموزشی میزنم اما مشکل این جاست که من وقت نمیکنم از پایه مرور خوبی داشته باشم همین طور در عمومی. البته الان مدام دارم تست عمومی میزنم مخصوصا در فارسی اما نتیجه رضایت بخشی نداشته ام. و باید بگم که قبلا از عمومی ها مطالعه و... نداشته ام و فقط امسال است که سخت میخوانم.چه کار کنم؟اول کلاس مدرسه جزو مطالعه نیست و عمومی ها به مرور خوب میشن اگه هر روز کار کنید بخصوص فارسی
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to Hossein Karami 0 on ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 98 از 206