راه ابریشم و قلم چی
-
سلام
راه ابریشم چیه؟ -
سلام
راه ابریشم چیه؟Helen Alinia
سلام توی قسمت محصولات هست.
از طریق این لینک هم میتونین ببینین
راه ابریشم تجربی -
سلام بچه ها راه ابریشم که ۳هفته یه بار منتشر میشه الان مثلا قلمچی یازدهم و شروع کرده اما راه ابریشم تو دهمه بایددچکار کرد؟؟؟؟
تجربیا @ریاضی همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-شیمی کنکوری 1399Morvarid Hamedi
سلام راه ابریشم مطابق با ازمون های گزینه دو هست. -
Helen Alinia
سلام توی قسمت محصولات هست.
از طریق این لینک هم میتونین ببینین
راه ابریشم تجربی -
aaa bbb
مرسی عزیزمHelen Alinia
خواهش میکنم -
Morvarid Hamedi
سلام راه ابریشم مطابق با ازمون های گزینه دو هست.aaa bbb بله میدونم خب من که قلم چی ام چی؟
-
aaa bbb بله میدونم خب من که قلم چی ام چی؟
Morvarid Hamedi
نمیدونم...
ولی عده زیادی هم هستن ک ازمون قلمچی میدن و راه ابریشم دارن،بچه هارو منشن میکنم راهنماییتون کنن
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام بچه ها راه ابریشم که ۳هفته یه بار منتشر میشه الان مثلا قلمچی یازدهم و شروع کرده اما راه ابریشم تو دهمه بایددچکار کرد؟؟؟؟
تجربیا @ریاضی همیار راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-شیمی کنکوری 1399Morvarid Hamedi
سلام و خسته نباشید
شما هر مبحثی که رسیدید رو رفتید سر ازمون تستاش رو بزنید و مثلا از10 تا 7 تارو تو راه ابریشم رسیده بود اونوقت خودتو بسنجید از 7 تا چندتا زدید
این ازمون ها مهم هستند ولی مهم ترین ازمون ها ،جمع بندی ها هستند و اونجا ملاک اصلیتون باید باشه
و اینکه 2 فصل اول یازدهم هست این ازمون که فرسنگ 2 اقای موقاری پرداختن بهشو گفته شده و تستاش هم زدن
-
Morvarid Hamedi
سلام و خسته نباشید
شما هر مبحثی که رسیدید رو رفتید سر ازمون تستاش رو بزنید و مثلا از10 تا 7 تارو تو راه ابریشم رسیده بود اونوقت خودتو بسنجید از 7 تا چندتا زدید
این ازمون ها مهم هستند ولی مهم ترین ازمون ها ،جمع بندی ها هستند و اونجا ملاک اصلیتون باید باشه
و اینکه 2 فصل اول یازدهم هست این ازمون که فرسنگ 2 اقای موقاری پرداختن بهشو گفته شده و تستاش هم زدن
masood khadmloo من برام درسنامه مهمتره تا آزمون.
کاش راه ابریشم مثل صفرتاصدها یود که مثلا طبق مبحثی که میخونم میرم فیلمو میبینم.
الان اینجوری که هستش ادم گیج میشه اگر بخواد بخره خیلی عقب میفته -
سلام من خودم به شخصه جاهایی که مباحث جلوتره رو خودم مطالعه میکنم، و با راه ابریشم پیش نمیرم و نتیجه خوبی هم گرفتماما اینکه برای بقیه این روش مفید باشه رو نمیدونم چون کاملا یه چیز شخصیه و بسته به شخص داره
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد