چرا دیگه پیامک نمیاد؟؟🤔
-
سلام
این اواخر برای من دیگه پیامک نمیاد که مثلا این ۶ تا فیلم فیزیک را تا آخر هفته بخون☹️
واسه شما هم نمیاد؟؟؟
لطفا عوامل راه ابریشم رسیدگی کنن چون وقتی پیامک میومد خیلی تو برنامه ریزی کمک میکرد و در ضمن با خبر میشدیم که فیلم جدیدی بارگذاری شده یا نه. -
برای ما میاد
-
سلام
این اواخر برای من دیگه پیامک نمیاد که مثلا این ۶ تا فیلم فیزیک را تا آخر هفته بخون☹️
واسه شما هم نمیاد؟؟؟
لطفا عوامل راه ابریشم رسیدگی کنن چون وقتی پیامک میومد خیلی تو برنامه ریزی کمک میکرد و در ضمن با خبر میشدیم که فیلم جدیدی بارگذاری شده یا نه. -
سلام
واسه شما هم نمیاد؟؟؟
لطفا عوامل راه ابریشم رسیدگی کنن چون وقتی پیامک میومد خیلی تو برنامه ریزی کمک میکرد و در ضمن با خبر میشدیم که فیلم جدیدی بارگذاری شده یا نه.احسان نوروزی کیوی در چرا دیگه پیامک نمیاد؟؟🤔 گفته است:
سلام
واسه شما هم نمیاد؟؟؟
لطفا عوامل راه ابریشم رسیدگی کنن چون وقتی پیامک میومد خیلی تو برنامه ریزی کمک میکرد و در ضمن با خبر میشدیم که فیلم جدیدی بارگذاری شده یا نه.@M-an
-
سلام
واسه شما هم نمیاد؟؟؟
لطفا عوامل راه ابریشم رسیدگی کنن چون وقتی پیامک میومد خیلی تو برنامه ریزی کمک میکرد و در ضمن با خبر میشدیم که فیلم جدیدی بارگذاری شده یا نه.احسان نوروزی کیوی پیامک میاد که🤔
-
این پست پاک شده!
-
سلام
به همه پیامک میفرستیم
بعضی مواقع ممکنه از مخابرات به دست شما نرسهشما حتما تو قسمت تیکت راه ابریشم یه پیام بدین
بگید که پیامک ها رو دریافت نکردین
تا شمارتون بررسی بشه@m-an آهان خیلی ممنون.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد