آکسون در نورون
-
@sani-painting در آکسون در نورون گفته است:
H_R من رفتم بخرم بعد تو یه مغازه ای چاپ های اولش بود با قدیمی ها فرقی نمیکرد در صورتی که کتاب ما فرق کرده من خودم میکرو دارم راضیم البته تا سریع کتاب ها میاد نمیخورم هیچ درسی چون ویرایش پیدا میکنه
برای زیست خیلی سبز مناسب تر از همه هست
-
H_R بله تست های خیلی سبز رو زدم خوب بود ولی شنیدم که پاسخنامه اش یا درسنامه اش فرق داره خودمم تعجب کردم این دیگه چه وضعیه😂😂ولی ای کیو رو هم خیلییی دوست دارم خیلیییی قشنگ جون داره تست میده
H_R بله تست های خیلی سبز رو زدم خوب بود ولی شنیدم که پاسخنامه اش یا درسنامه اش فرق داره خودمم تعجب کردم این دیگه چه وضعیه😂😂ولی ای کیو رو هم خیلییی دوست دارم خیلیییی قشنگ جون داره تست میده
البته خیی سبز هم غلط داره ولی خب نسبت به میکرو بهتره
ای کیو خیلی خوبه -
سلام دوستان
توی کتاب میکرو یازدهم گاج نوشته که آکسون هم علاوه بر دندریت و جسم یاخته ایی،تواناییه دریافت پیام رو داره!
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a دقیقا صبح تستشو زدم :))
تو خیلی سبز (ماز) نوشته بود که غلطه فقط دندریت یا جسم سلولی(البتو اونجا منظور ناقل عصبی بود ولی طبق چیزی که شما نوشتی اگه فقط توانایی دریافت پیام رو در نظر بگیریم بله خب در طول هدایت پیام به آکسونم میرسه !!!) -
@infinitie-a دبیر ما بما گفته بود جسم یاخته ای توانایی دریافت پیام عصبی یا از دندریت خودش یا از پایانه اکسونی یاخته دیگه داره....شاید اینجا منظورش اینه اکسون میتونه پیام رو از جسم یاخته ای سلول خودش دریافت کنه...بهرحال اینم یجور دریافت پیامه
Kosar A003 دقیقا :))
-
البته خیی سبز هم غلط داره ولی خب نسبت به میکرو بهتره
ای کیو خیلی خوبه -
H_R کلا هر کتابی یه نقصی داره من خودم سعی میکنم 2 تا منبع داشته باشم نه خیلی زیاد یا اگر منابع زیاد بود درسنامه از همه شون نخونم چون بعضی هاشون نمیخورن باهم یا توضیحات فرق داره بدتر گیج میکنه
@sani-painting امسال که کلا نمیخونم فقط تست میزنم:face_with_tears_of_joy:
ولی واقعا موافقم با این تناقضی که بین کتابا هست :/
من نشر الگو و خیلی سبز و دارم تو خیلی چیزا کاملا برعکس هم گفتن
میکرو طلاییم همینطور !!
حالا درسنامه ک ندیدم و نخوندم ولی تو تست و پاسخنامه هم اشکال داره بعضیاش تو درسنامه یه چیز گفته تو پاسخنامه یه چیز دیگه -
@sani-painting امسال که کلا نمیخونم فقط تست میزنم:face_with_tears_of_joy:
ولی واقعا موافقم با این تناقضی که بین کتابا هست :/
من نشر الگو و خیلی سبز و دارم تو خیلی چیزا کاملا برعکس هم گفتن
میکرو طلاییم همینطور !!
حالا درسنامه ک ندیدم و نخوندم ولی تو تست و پاسخنامه هم اشکال داره بعضیاش تو درسنامه یه چیز گفته تو پاسخنامه یه چیز دیگه -
saba zarei من خودم میکرو طلایی جامع شنیدم خوب نیست واس زیست ولی ای کیو و میکرو خوبن میخورن
من یازدهم هستم رو درسنامه و نکات هم وقت میزارم🤩🤩@sani-painting منم یازدهم درسنامه میخوندم :) البته تا یه جایی از یه جایی به بعد دیگه مشاورم نزاشت
والا من یازدهم 3 تا کتاب زدم نشر و میکرو و خیلی سبز میکرو از اینا پایین تر بود ولی خیلی سبز استاندارد تر بود
آی کیو رو خواهم زد ولی خوبه بنظرم ... -
@sani-painting منم یازدهم درسنامه میخوندم :) البته تا یه جایی از یه جایی به بعد دیگه مشاورم نزاشت
والا من یازدهم 3 تا کتاب زدم نشر و میکرو و خیلی سبز میکرو از اینا پایین تر بود ولی خیلی سبز استاندارد تر بود
آی کیو رو خواهم زد ولی خوبه بنظرم ... -
saba zarei آهان☺️البته من مشاوره نداره خودم پیش میرم😅😅
@sani-painting خیلیم عالی:smiling_face_with_smiling_eyes:
انشالله موفق باشید -
سلام دوستان
توی کتاب میکرو یازدهم گاج نوشته که آکسون هم علاوه بر دندریت و جسم یاخته ایی،تواناییه دریافت پیام رو داره!
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a سلام از یه نظر درسته می تونه دریافت کنه پیام رو(منظورم نگه داشتن نیست البته) آکسون پیام رو دریافت و به پایانه اش هدایت میکنه…🤔
-
@sani-painting خیلیم عالی:smiling_face_with_smiling_eyes:
انشالله موفق باشید -
دوستان از همتون متشکرم🌹🌹🌹
جواب سوالمو گرفتم
@Sahar-tuo @Sadaf-A saba zarei @Amir-Bernousi Mhd A Kosarf Fakhri Kosar A003 H_R Bio Arian Abedi