برنامه ریزی روزانه درسی و تست زنی, یازدهم تجربی
-
سلام من خیلی وقته که دنبال یک برنامه خوب برای درس خوندنم هستم که تست زنی زیاد و مستمر هم داشته باشه . متاسفانه فیلم های مشاوران خوب آلایی رو چون خیلی وقت پیش گذاشته بودن , نتونستم ببینم , البته به جز روش x که اون رو دیدم و مال کنکوری ها بود و هفتگی. میخوام بدونم هر درسی رو در روز چقدر باید بخونم و چقدر ازش تست بزنم و این درس هارو چطور در روز و هفته بچینم .
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
@یازدهم
@تجربیا -
سلام من خیلی وقته که دنبال یک برنامه خوب برای درس خوندنم هستم که تست زنی زیاد و مستمر هم داشته باشه . متاسفانه فیلم های مشاوران خوب آلایی رو چون خیلی وقت پیش گذاشته بودن , نتونستم ببینم , البته به جز روش x که اون رو دیدم و مال کنکوری ها بود و هفتگی. میخوام بدونم هر درسی رو در روز چقدر باید بخونم و چقدر ازش تست بزنم و این درس هارو چطور در روز و هفته بچینم .
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@یازدهم
@تجربیاatena saghi راه ابریشم بهترین گزینس البته فقط برای درسای تخصصی
برا عمومیا هم خودمون باید یه کاریش بکنیم -
غیر راه ابریشم چه کار کنیم؟
-
این پست پاک شده!
-
من یه دانش اموز تجربیم و پس از کرونا کلا از درسام عقب افتادم و تبدیل به دانش اموز ضعیفی شدم چیکار کنم تا دوباره رو درسام تسلط داشته باشم؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@یازدهم
@تجربیاatena saghi
سلام دوست عزیز
کاش منم برمیگشتم دهم تا خیلی کارارو انجام بدم.
دراصل ازاینکه گذشته تست اینا نتونستم بزنم ناراحتم ولی خوب این از بی تجربه بودنم بود نه از تلاش نکردنم -
atena saghi
سلام دوست عزیز
کاش منم برمیگشتم دهم تا خیلی کارارو انجام بدم.
دراصل ازاینکه گذشته تست اینا نتونستم بزنم ناراحتم ولی خوب این از بی تجربه بودنم بود نه از تلاش نکردنمبه ما گفتن تست بزنید درحالی که وقتی اموزش درستی نداشتیم و چیزی از روش تست زدن نمی دونستیم یا کتاباش نداشتیم
وتست زدن که همش غلط بود روحیه رو تضعیف میکرد
اول اینکهداز فیلم اموزشی کمک بگیر خصوصا اگه کتاب نداری
واسه زیست من خیلی سبز دارم ولی اقای موقاری همه اون چیزارو درس میدن وخیلی بهتر از کتابای کمک درسی توضیح میدن فیلمای زیستش تهیه کن اگه زیستت با موقاری شروع کنی قوی میشی -
به ما گفتن تست بزنید درحالی که وقتی اموزش درستی نداشتیم و چیزی از روش تست زدن نمی دونستیم یا کتاباش نداشتیم
وتست زدن که همش غلط بود روحیه رو تضعیف میکرد
اول اینکهداز فیلم اموزشی کمک بگیر خصوصا اگه کتاب نداری
واسه زیست من خیلی سبز دارم ولی اقای موقاری همه اون چیزارو درس میدن وخیلی بهتر از کتابای کمک درسی توضیح میدن فیلمای زیستش تهیه کن اگه زیستت با موقاری شروع کنی قوی میشیواسه شیمی سعی کن اگه معلمتون قشنگ درس نمی ده پولات جمع کنی مبتکران بخری فک کنم ۱۵۰ اینجوری باشه
مبتکران نخریدی هم مشکلی نیست به هیچ عنوان خودت بخاطر اینکه کتاب نداری یا امکاناتش نیست اذیت نکن فقط تلاشت بیشتر کن
شیمی پویا نظری هم خوبه
درضمن برای کتاب کمک درسی کانال تو روبیکا هست اونجا کتابای خوبی میزارن من خودم همش پول دادم خریدم ولی پی دی اف هم تو روبیکا هست -
atena saghi راه ابریشم بهترین گزینس البته فقط برای درسای تخصصی
برا عمومیا هم خودمون باید یه کاریش بکنیممحسن محمدخانی
ببخشید واسه راه ابریشم باید حتما کنکوری باشیم؟ -
محسن محمدخانی
ببخشید واسه راه ابریشم باید حتما کنکوری باشیم؟راضیه دهقانی فکر می کنم بله
مخصوص دوازدهمی هاست -
محسن محمدخانی
ببخشید واسه راه ابریشم باید حتما کنکوری باشیم؟راضیه دهقانی خیر همه میتونن استفاده کنن
ولی خب قاعدتا دروس پایه خودشون رو میتونن بخونن -
محسن محمدخانی
ببخشید واسه راه ابریشم باید حتما کنکوری باشیم؟راضیه دهقانی در برنامه ریزی روزانه درسی و تست زنی, یازدهم تجربی گفته است:
محسن محمدخانی
ببخشید واسه راه ابریشم باید حتما کنکوری باشیم؟نه نیازی نیست.من الان دهمی هستم و ازشون استفاده میکنم
-
سلام من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که درس بخونم! از کی درس خوندن بهتره و استرس زیادی واسه درسا دارم من دهم تجربی هستم و برنامه ریزی ندارم دو تا درسو شروع میکنم به بقیه درسا نمیرسم به خاطر دیر رسیدن کتابام من خیلی از درسارو عقب افتادم و نمره هام افت کردن لطفا بگید چجوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم هر روز هم امتحان و پرسش دارم و روز های پنجشنبه هم سایتی امتحان میگیرند من واقعا نمیدونم چیکار کنم متشکرم
-
سلام وقتتون بخیر باشه
ببخشید من چند تا سوال داشتم در مورد برنامه ریزی کنکور میتونم بپرسم
ممنونم