نظر سنجی: کیفیت فیلم برداری و صدا برداری - 12 شهریور
-
سلام دوستان عزیز،
خیلی از شما عزیزان هم فیلم های پارسال و یا بهتر بگم سال های گذشته رو تماشا کردید و هم فیلم های امسال رو.به نظر شما کیفیت فیلم برداری و صدابرداری در کدوم سری از فیلم ها بهتر بوده ؟ آیا ایده ای برای بهتر شدنش دارید ؟ ایرادی چیزی تو فیلم ها دیدید ؟
تاکید می کنم، فقط از لحاظ کیفیت تصویر و فیلم برداری و صدا برداری!
سلام کیفیت صدت پایینه و صدای استاد در درس شیمی خیلی ضعیفه لطفا اصلاح کنید
-
سلام.فیلم برداری ها خیلی بهتر شده مخصوصا پروژه صفر تا صد کنکور که عالیه.
منتهی از لحاظ صدابرداری فکر میکنم این که از دو میکروفن و دور از یقه استفاده میکنید یه مقدار صدا ضعیفه،اگه میکروفن به یقه نزدیک تر باشه فکر کنم کیفیت بهتری داشته باشیم.سال پیش کیفیت صدا بهتر بود. -
این پست پاک شده!
-
از لحاظ اینکه دانش آموز سر کلاس باشه یا نباشه که به نظر من نباشه خیلی بهتره.چون اینطوری هم وقت کمتری گرفته میشه هم به نظرم حواسمون کمتر پرت میشه.
در مورد کیفیت فیلم ها هم فیلمای پروژه صفر تا صد از لحاظ کیفیت تصویر و صدا عالی هستن نسبت به فیلم هایی که سر کلاس گرفته شدن.
کلا من با پروژه صفر تا صد بیشتر ارتباط برقرار میکنم.
تشکر -
از لحاظ اینکه دانش آموز سر کلاس باشه یا نباشه که به نظر من نباشه خیلی بهتره.چون اینطوری هم وقت کمتری گرفته میشه هم به نظرم حواسمون کمتر پرت میشه.
در مورد کیفیت فیلم ها هم فیلمای پروژه صفر تا صد از لحاظ کیفیت تصویر و صدا عالی هستن نسبت به فیلم هایی که سر کلاس گرفته شدن.
تشکرpooorya78 در نظر سنجی: کیفیت فیلم برداری و صدا برداری - 12 شهریور گفته است:
تشکرولی باید در نظر داشت سر کلاس هایی که دانش آموزان هستند استاد سوالاتی رو میپرسه که ممکنه سوال من و شما هم باشه ---------> به خیلی از سوالات هم پاسخ داده میشه.
-
فیلم صفر تا صد ریاضی تجربی قطع میشه تو یک قسمت وادامش نمیااد
-
فیلم صفر تا صد ریاضی تجربی قطع میشه تو یک قسمت وادامش نمیااد
-
mohammad Ebrahim Barzooei
کدوم دوره کدوم استاد کدوم جلسه ؟
اینطوری که نمی تونیم پیگیری کنیم
لینک صفحه ی تماشای جلسه مد نظرتون رو ارسال کنید -
سلام دوستان عزیز،
خیلی از شما عزیزان هم فیلم های پارسال و یا بهتر بگم سال های گذشته رو تماشا کردید و هم فیلم های امسال رو.به نظر شما کیفیت فیلم برداری و صدابرداری در کدوم سری از فیلم ها بهتر بوده ؟ آیا ایده ای برای بهتر شدنش دارید ؟ ایرادی چیزی تو فیلم ها دیدید ؟
sohrab در نظر سنجی: کیفیت فیلم برداری و صدا برداری - 12 شهریور گفته است:
سلام دوستان عزیز،
سلام ممنون از آموزش های عالی تون
به نظر من زیست یازدهم آقای موقاری و فیزیک یازدهم آقای یاری بهترین کیفیت رو داشتند
-
والا کیفیت بد نداشتیم همش عالی بوده !
-
همش عالیه فقط یه مقدار صدا رو اگه بهتر کنین خیلی خوب میشه با تشکر از الا
-
سلام دوستان عزیز،
سلام خدا قوت خسته نباشید
من تو فیلم های سال دهم که نگاه میکردم ایرادی ندیدم به جز چند تا از فیلم های ۰ تا ۱۰۰ استاد مقاری یکم مشکل دارن
فیلم های جدید خداروشکر این مشکل رو نداشتن
حداقل من ندیدم -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
خیلی ممنون از الا فیلم های یازدهم خیلی کیفیت صداشون بهتر شده