زیست دهم ماده زمینه ای
-
سلام دوستان یه سوال داشتم. دربافت پیوندی سست مادهزمینهای دقیقا چیه؟من با مایع بین یاخته ای قاطی میکنم.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان یه سوال داشتم. دربافت پیوندی سست مادهزمینهای دقیقا چیه؟من با مایع بین یاخته ای قاطی میکنم.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاHelen Alinia سلام مایع بین یاختهای منشأ ش از خون هست و میره و میاد، تغذیه میکند و مواد دفعی میبره
اما ماده زمینهای بافت پیوندی سست مخلوطی از انواع مولکول های درست مثل گلیکوپروتئین ها و رشته های کلاژن و کشسان است ساختار به حساب می آید در لابهلای همین موادزمینه ای مایع بین یاختهای هم میاد برای تغذیه و بردن مواد دفعی -
Helen Alinia سلام مایع بین یاختهای منشأ ش از خون هست و میره و میاد، تغذیه میکند و مواد دفعی میبره
اما ماده زمینهای بافت پیوندی سست مخلوطی از انواع مولکول های درست مثل گلیکوپروتئین ها و رشته های کلاژن و کشسان است ساختار به حساب می آید در لابهلای همین موادزمینه ای مایع بین یاختهای هم میاد برای تغذیه و بردن مواد دفعی -
اگه بازم کسی بلده بگه لطفا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
z Gheibi ممنون
Helen Alinia خواهش میکنم
یک مثال هم میزنم یک بشقاب ماکارونی داریم رشته های ماکارونی را رشته های پروتئینی فرض کنید موادش را هم سلول ها اینا ساختار ماکارونی هستند شما میتونید روش سس هم بریزین یک جوری که همهی غذا با سس قاطی و آغشته بشه اون سس میشه مایع بین یاختهای -
Helen Alinia خواهش میکنم
یک مثال هم میزنم یک بشقاب ماکارونی داریم رشته های ماکارونی را رشته های پروتئینی فرض کنید موادش را هم سلول ها اینا ساختار ماکارونی هستند شما میتونید روش سس هم بریزین یک جوری که همهی غذا با سس قاطی و آغشته بشه اون سس میشه مایع بین یاختهای -
z Gheibi الان ماده زمینه ایش کدومه؟
Helen Alinia سس میشه ماده زمینهای
جزءساختار ماکارونی نیست اما اطراف همه رو گرفته و همه غذا رو مزه دار میکنه
اگه متوجه نشدید بازم توضیح بدم حتما بگید هیچ مشکلی ندارد -
Helen Alinia سس میشه ماده زمینهای
جزءساختار ماکارونی نیست اما اطراف همه رو گرفته و همه غذا رو مزه دار میکنه
اگه متوجه نشدید بازم توضیح بدم حتما بگید هیچ مشکلی ندارد -
z Gheibi ممنون میشم بازم توضیح بدید.ببخشیدا
Helen Alinia خب یک مثال دیگه فکر کنید یک باغچه داریم
اون سنگ های داخل خاک، سلول ها باشند وذرات خاک ماده زمینهای ،اینها همشون باهم ساختار زمین باغچه را تشکیل می دهند مثل سلول ها و ماده زمینهای که ساختار بافت پیوندی را تشکیل می دهند
حالا به اون باغچه با یک لوله آب بدیم(از اون لوله های آبیاری قطرهای که روش سوراخ داره تا پای هر نهالی آب بریزه) لوله میشه رگ خونی و اون آبی که از منافذ سوراخ میزنه بیرون باشه مایع بین یاختهای
فکر کنید که این مایع کل اطراف خاک و سنگ ها رو پر میکند و اون ها رو تغذیه میکند ولی جزء ساختار زمین نیست و فقط وظیفه اش آبیاری است
بازم لازم بود توضیح بدهم بفرمائید خیلی هم خوشحال میشم
من خودم چند برابر بیشتر سوال میکنم اصلا به نظر من اینجوری خوبه -
Helen Alinia خب یک مثال دیگه فکر کنید یک باغچه داریم
اون سنگ های داخل خاک، سلول ها باشند وذرات خاک ماده زمینهای ،اینها همشون باهم ساختار زمین باغچه را تشکیل می دهند مثل سلول ها و ماده زمینهای که ساختار بافت پیوندی را تشکیل می دهند
حالا به اون باغچه با یک لوله آب بدیم(از اون لوله های آبیاری قطرهای که روش سوراخ داره تا پای هر نهالی آب بریزه) لوله میشه رگ خونی و اون آبی که از منافذ سوراخ میزنه بیرون باشه مایع بین یاختهای
فکر کنید که این مایع کل اطراف خاک و سنگ ها رو پر میکند و اون ها رو تغذیه میکند ولی جزء ساختار زمین نیست و فقط وظیفه اش آبیاری است
بازم لازم بود توضیح بدهم بفرمائید خیلی هم خوشحال میشم
من خودم چند برابر بیشتر سوال میکنم اصلا به نظر من اینجوری خوبه -
z Gheibi کاملا متوجه شدم خیلییی ممنون
Helen Alinia خواهش میکنم اگرم باز نکتهای مجهول مونده بود بفرمایید واقعا خوشحال میشم اصلا خجالت نکشید لازم باشه بازم توضیح میدم
-
Helen Alinia خواهش میکنم اگرم باز نکتهای مجهول مونده بود بفرمایید واقعا خوشحال میشم اصلا خجالت نکشید لازم باشه بازم توضیح میدم
-
z Gheibi خیلی لطف کردید ممنونم
Helen Alinia خواهش میکنم موفق باشید