سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
بچه ها @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تا 20دقیقه شما می تونید سوال های خودتون رو بپرسید
فقط از سوال هایی که قبلا جواب داده شده نپرسید -
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
0-0ftm در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام و خسته نباشید
شما نمونه برنامه ریزیاتون رو دارید الان هم؟!مثلا امکانش هست یک نمونه بفرستید
و شما اگر امسال کنکوری بودید مدرسه میرفتید!؟و از آموزشهای مدرسه استفاده میکردید؟
بستگی داشت که مدرسه بدرد کنکورم بخوره یا نه اگه نمیخورد فقط خودم کنکوری میخوندم نمونشو هم تو یه فرصت دیگه براتون میفرستم انشاالله
سلام و خسته نباشید:)
میشه این مورد رو لطف کنید اگر الان موقعیتش هست؟ -
Hossein Karami 0
سلام خسته نباشد من یه پشت کنکوری هستم زیادم درس نخوندم تا حالا میشه لطفاً بگین چیکار کنم تو رو خدا جوابمو بدین -
سلام . چرا بعد از یه مدت مطالعه حس میکنیم اون طراوقت مطالعه روز اول نیست و برای حل این مشکل باید چیکار کنیم ؟؟ درواقع یکم انگار بازدهی مطالعه میاد پایین
-
Morteza Khodaiereplied to Hossein Karami 0 on ۲۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید من خلاصه نویسی ک میکردم همه مطالب برام مهم میشد و کتاب از خلاصه نویسی من کمتر بود\چون نکات زیادی مینوشتم وبرا اینکه وقت زیادی صرف خلاصه نویسی میکردم دیگه خلاصه نمی نویسم لازمه ک خلاصه نویسی باشه ؟ چون اونجوری ک من خلاصه نویسی میکردم بیشتر ب ضررم بود
-
Hossein Karami 0 من وقت نمیکنم تست هام رو سه رقمی کنم در روز معمولا؟ یعنی بخاطر وقتی که روی سایر تست ها میگذارم نمیرسم به ۱۰۰ تا برسونم معمولا. میشه بگید چکار کنم؟(دهم ریاضی هستم)
-
Hossein Karami 0
بهتون تبریک میگم آقای کرمی ممنون میشم به سوالم جواب بدید
من تو برنامه میگم مثلا 70 ساعت دارم برای این هفته
برنامه آزمونو نگاه میکنم و به درسا ضریب میدم و تایم تقریبی هر درس تو این هفته به دست میاد، بعد یه برگه برمیدارم روش مینویسم خب شنبه تا پنج شنبه این هفته زیست دارم روزی 2 ساعت
شنبه گفتار 1
....
و اگه وقت شد درسو خوندم تموم شد براش تستم میزنم (اینکه میگم وقت شد یعنی من فکر میکنم باید نکته وار و دسته بندی شده بخونم و برای همین شاید یه جمله رو بارها بخونم که مبادا قشنگ تو ذهنم بشینه)
یه سوال الان این درسته یا اینکه همون اول که 70 ساعت داری بگی n ساعت برای تست و برای هر درس یه تایم تست تو هفته بچینی؟
و اینکه اول کار باید ببینم هردرس چقد زمان میبره و بعد به اون ساعت کل هفته برسیم (مثلا 70 ساعت در کل) یا طبق ضریب خودش و قوت و ضعف بهش ضریب بدیم تا تایم مطالعه اون درس تو هفته مشخص بشه؟
(ببخشید دوباره میپرسم درست منشن نکرده بودم) -
Hossein Karami 0
من تو مصاحبه یکی از رتبه ها یه چیزی رو دیدم به اسم باکس عمومی
حدودا سه ساعت از وقت آخر روز صرف این باکس عمومی میشه و این کارا توش انجام میشه
10 تا تست قرابت،10 تا تست آرایه،10 تا دستور زبان،15 دقیقه مرور لغت،15 دقیقه مرور تاریخ و 10 تا تست ترجمه ...(البته بگم این رتبه برتر خیلی پایش قوی بود و کلا برای عمومی این تایمو میداد درسی رو مطالعه نمیکرد مرورای کوتاه داشت و تست)
درسته کسی که پایش زیاد قوی نیست علاوه بر خوندن خود دروس عمومی این کارم انجام بده؟ مثلا میخواد 12 ساعت بخونه 9 ساعت درس بخونه و بقیه تایمشو بده به باکس؟
چون اینکار برای کسی که پایش خوبه خیلی اثربخشه کسی که اینطور نیست به نظرتون چه جایگزینی براش بذاره؟ -
Hossein Karami 0
وقتی رو دور کند داری میری جلو و درس خوندنت زمانگیره چیکار باید بکنی؟
من هر درسی رو میخونم فکر میکنم باید خوندنم نکته وار باشه و دسته بندی شده مطالب تو ذهنم بشینه و یکم حساسیت به خرج میدم.این درسته؟
و خب وقت زیادی خوندن هر درس ازم میگیره. چه راهکاری میشه
برای کندخوانی داد؟ -
چجوری ضعیف ترین درستون رو قوی کردید؟!
-
اگه میشه یه مدل برنامه هفتگی ک مینوشتین رو بزارید ...
-
Hossein Karami 0
یه سوال مهم وقتی داوطلب میفته تو دور باطل،صبح بیدار نمیشه ،روز به کاراش نمیرسه،برنامه هاش به هم میریزه چیکار باید کنه؟
یا وقتی در کل انگیزه و امید نداری کاملا یخ زده و بی تفاوت شدی و کسی نیست که حتی بهت امید بده چیکار میتونی بکنی؟چطوری وقتی بی تفاوت و ناامیدی جلوی این مشکل وایسی و ادامه بدی مسیر رو؟(که این بین خیلی از کنکوری ها مشکل شایعی هست ) -
Hossein Karami 0
تو طول سال قبل از دوران جمع بندی سوالای کنکور سالی رو بزنیم یا نه؟چون خیلی میگن منبع اولت تستای کنکور باشه
وقتی داوطلب همه مطالب رو یاد نگرفته درسته بره سراغ کنکور سال های مختلف؟ -
امیرمحمد یوسفوندنوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
hossein Karami 0
.چرا تگ نمیشید؟M.an
hossein karami 0 سلام اقای کرمی.شما تست هاتون رو دسته بندی میکردین؟ -
0-0ftm
وقتی تگ میکنید جای فاصله - بذارید -
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to 0-0ftm on ۲۶ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
@°HOSSEIN KARAMI
ی سوال
تستایی ک برای یادگیری میزدید نکاتش رو توی دفتر جمع بندی مینوشتید یا دفتر دیگه؟یا کتاب....- چرا تگ نمیشید:(
hossein KARAMI 0
سلام باید اینطوری تگشون کنید
@ Hossein-Karami-0
الان اگه من این فاصله رو بین @ و اسم نمیذاشتم تگ میشدن. -
سلام ایا میشه بدون مشاور و کتابهای تست مختلف رتبه ی خوبی اورد؟
-
hossein karami۰سلام وقتتون بخیر برای کسی که از فیلم های صفرتا صد استاد ثابتی جهت آموزش ریاضی استفاده کرده چه کتابی رو به عنوان منبع پیشنهاد میکنید؟برای افراد نظام قدیم چه کتابی رو جهت آشنایی با ادبیات نظام جدید پیشنهاد میکنید؟موفق باشید پیشاپیش سپاسگزارم
174/206