b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
چرا اینجوری شد ؟؟؟
-
سلام دوستان میشه لطف کنید این سوال را ببینید چرا اون راهی که من رفتم به جواب پاسخ نامه نمیرسه
ببینید در ابتدا من و پاسخ نامه تا اون جا که جرم کلی محلول جدید بعد از افزودن آب هست را شبیه هم بدست اوردیم ولی از اونجا به بعدش را پاسخ نامه اومده ایتدا با استفاده از جرم و فرمول چگالی حجم کل محلول جدید را بدست اورده و بعد از حجم محلول اولیه کم کرده ( اون قسمتی کهبا خودکار نوشتم )
من اومدم جرم کل محلول را از جرم اولیه ( یعنی قبل از افزودن آب ) کم کردم تا جرم آب اضافه شده را بدست بیارم بعد جرم آب را بر اساس این مورد که هر ۱ گرم آب برابر با ۱ میلی لیتر هست بدست اوردم
در نهایت داستان من جوابم شد ۸۰ میلی لیتر و پاسخ نامه شد ۱۰۰ میلی لیتر با تقریب
هرچی فکر میکنم میبینم هم من و هم پاسخنامه درست رفتن و از نظر علمی درسته ولی چرا اینجور میشه را دیگه نمیدونم
لطفا کمک کنید ممنون
@تجربیا @ریاضیا Shadow Runner @همیار
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@mitra-ism-rahmani
-
Shadow Runner در چرا اینجوری شد ؟؟؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
یعنی الان روش من غلطه ؟؟؟
من متوجه روش شما کامل میشم ولی متوجه این نمیشم که روشی که من رفتم مشکلش چیه ؟؟؟ -
-
@mitra-ism-rahmani اینی که گفتین هر ۱ گرم برابر با ۱ میلی لیتر هست رو از کجا میگین؟؟
-
amirh_hmyf خب نمیدونم از راهنمایی تاحالا همیشه میگفتیم که چگالی آب یک کیلوگرم بر لیتر هست که معادل همون یک گرم بر میلی لیتر هست .
بعد همیشه معلمامون میگفتن یک کیلوگرم آب معادل یک لیتره خب پس حتما یک گرم آب هم معادل یک میلی لیتر هست دیگه نمیدونم چقدر درسته -
amirh_hmyf الان متوجه اشتباهم شدم اون سوالاتی که یک گرم آب با یک میلی لیترش برابر بود سوالاتیه که روی سوال خودش میگه آب خالص یا چگالی آب برابر یک گرم بر میلی لیتره ولی این نگفته بعد تازه یک چگالیم برا اون محلول داده
ممنون از کمکتون -
Shadow Runner از شما هم ممنونم
-
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم