سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
لطفا رسيدگى كنيد
-
daisy در لطفا رسيدگى كنيد گفته است:
فيلم هاى جلسه ١٤ و ١٥ (گروه فعلى ١ و ٢) استاد داريوش راوش رو من چندين بار سعى كردم دانلود كنم يا آنلاين بينم اما امكان پذير نبود لطفا رسيدگى كنيد
در انتها صميمانه از اين امكاناتى كه در اختيار ما گذاشتيد تشكر ميكنم
خدا قوتسلام، کیفیت پایین براتون اجرا میشه ؟ یا مثلا فیلم استاد دیگری براتون بالا میاد ؟
در ضمن سایت آلا دیروز پیش خراب بود الان درست شده دوباره تست کنید.
-
سلام
به شیوه ای که میگم دانلود کنید حل میشه
رو هرفیلمی که میرین و لینک دانلودش رو دریافت می کنید انتهای لینک این متن رو اضافه کنید ?YaZahra? و به جای علامت سوال سمت راست اسم خودتون رو با حروف انگلیسی و بدون فاصله بنویسید
به لینک زیر دقت کنید
http://dl1.sanatisharif.ir/media/74/hq/shab002ujnh.mp4/download?YaZahraRoz -
با سلام.من همایش مسایل شیمی آقای صنیعی رو به صورت دانلودی تهیه کردم .ولی فیلم مربوط به مسایل اسید و باز فرمولی که تو جزوه سوالاتش قرار داره تو سایت برا دانلود وجود نداره چون من همه فیلم ها رو مشاهده کردم ولی مسایل این فصل تدریس نشده بود.خواهشا فیلم این فصل رو هم برای دانلود قرار بدید.
-
رضا رضا در لطفا رسيدگى كنيد گفته است:
با سلام.من همایش مسایل شیمی آقای صنیعی رو به صورت دانلودی تهیه کردم .ولی فیلم مربوط به مسایل اسید و باز فرمولی که تو جزوه سوالاتش قرار داره تو سایت برا دانلود وجود نداره چون من همه فیلم ها رو مشاهده کردم ولی مسایل این فصل تدریس نشده بود.خواهشا فیلم این فصل رو هم برای دانلود قرار بدید.
-
رضا رضا در لطفا رسيدگى كنيد گفته است:
-