برنامه درسی رشته ریاضی
-
سلام من رشتم ریاضی هستش و الان کلاس یازدهمم درسام خوبه ولی برنامه ندارم و واسه همین از بعضی از درسا عقب میفتم لطفا یک برنامه درسی میشه بهم بدین؟؟
لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنم -
سلام من رشتم ریاضی هستش و الان کلاس یازدهمم درسام خوبه ولی برنامه ندارم و واسه همین از بعضی از درسا عقب میفتم لطفا یک برنامه درسی میشه بهم بدین؟؟
لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنمAlireza Naseri 0 سلام
شما باید با توجه به خصوصیات خودتون برنامه بریزین
ممکنه برنامه من برای شما به کار نیاد
چه درسی رو دوس دارین
چه موقع از روز چی میکشین بخونین
برنامه مدرستون چجوریه
پایه چندمین؟ -
لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنمAlireza Naseri 0 در سلام من رشتم ریاضی هستش و الان کلاس یازدهمم درسام خوبه ولی برنامه ندارم و واسه همین از بعضی از درسا عقب میفتم لطفا یک برنامه درسی میشه بهم بدین؟؟ گفته است:
لطفا یه برنامه درسی خوب بدین تا 7ساعت هم میتونم مطالعه کنم فقط میخوام اینده داشته باشم هرکاری میکنم
شما میتونید در این اوضاع که اموزش مجازیه تا 10 ساعت هم مطالعه کنید.چون اگه در مدرسه بودید ظهر ها باید 2 یا3 ساعت فقط بخابید که از تایم مطالعه تون میره.