تست های جالب توجه فیزیک
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
اگر در یک موج صوتی مساحت دو کره ی صوت متوالی یکی پرفشار و دیگری کم فشار به ترتیب 3 متر مربع و 12 متر مربع باشد و سرعت انتشار صوت 340 متر برثانیه فرض شود فرکانس منبع صوت چند هرتز است؟(عدد پی=3)
1(170
2)340
3)510
4)680
لاندا3میشه ولی وقتی تقسیم می کنیم عدد درستی درنمیادنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستم -
farhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستمخب فاصلشون میشه جمع شعاع هاشون یکی شعاعش1/2 یکی1که مجموعشون برابر لاندا دوم درسته تا اینجا؟
-
farhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستمخب فاصلشون میشه جمع شعاع هاشون یکی شعاعش1/2 یکی1که مجموعشون برابر لاندا دوم درسته تا اینجا؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
فاصلشون میشه جمع شعاع ها؟چرا؟
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکتر -
farhadhamid29
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکتردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکترمگه نباید فاصله ی مرکز هاشون رو حساب کنیم؟
-
farhadhamid29
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکترمگه نباید فاصله ی مرکز هاشون رو حساب کنیم؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهfarhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یکموج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحث انتشار موج در 2 بعد هست دیگه -
farhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یکموج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحث انتشار موج در 2 بعد هست دیگهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یک موج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحص انتشار موج در 2 بعد هست دیگهاها چون موج بصورت دایره ای منتشر میشه؟
-
farhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یک موج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحص انتشار موج در 2 بعد هست دیگهاها چون موج بصورت دایره ای منتشر میشه؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
آره -
farhadhamid29
آرهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
آره -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس گزینه4میشه
-
پس گزینه4میشه
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پس گزینه4میشه
مساحت کره رو داده سوال نه مساحت دایره
شعاع هارو اشتباه حساب کردی -
farhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پس گزینه4میشه
شعاع هارو اشتباه حساب کردیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پس گزینه4میشه
شعاع هارو اشتباه حساب کردی
مگه نمیشه 4پی آربه توان2؟ -
پس گزینه4میشه
شعاع هارو اشتباه حساب کردی
مگه نمیشه 4پی آربه توان2؟نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340 -
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
-
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
بخاطر اینکه بیخودی رفتین تو فکر قلمچی و فکر و خیال الکی
-
farhadhamid29
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
farhadhamid29
یعنی چی؟
-
farhadhamid29
یعنی چی؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29
یعنی ذهنتون رو بیخودی درگیر آزمون امروز کردین که چرا فلان اشتباه رو کردم و چرا نتونستم فلان سوال رو جواب بدم و ... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شده
رضا نظرت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
-
رضا نظرت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهfarhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
رضا نظزت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
نمیشه با قاطعیت گفت ولی اینو میشه گفت که 50 درصدش تمرین های کتابه,بقیش هم ایده هاش از کنکور های سال قبل و یه تعداد محدودی هم جدید طرح میشه
-
رضا نظزت در مورد این چیه که میگن 60درصد سوالای کنکور تکراریه 3سال قبل هست برا فیزیک؟
نمیشه با قاطعیت گفت ولی اینو میشه گفت که 50 درصدش تمرین های کتابه,بقیش هم ایده هاش از کنکور های سال قبل و یه تعداد محدودی هم جدید طرح میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
تست های مفهومی خازن،مقاومت و لامپ رو بلدی؟ -
تست های مفهومی خازن،مقاومت و لامپ رو بلدی؟نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
تست های مفهومی خازن،مقاومت و لامپ رو بلدی؟تقریبا ولی چند تاش رو هر بار که مرور کردم غلط جواب دادم