استارت دهم
-
سلام دوستان وقت بخیر.
من تازه میخوام دهم رو استارت بزنم و انگار هیچی از درس هاشو بلد نیستم .البته بجز مواردی که توی متوسطه اول به ما درس دادن مثل مجموعه ها و تابع و خیلی چیزای دیگه از درس های دیگه. البته که تا الان یادم شده بعضی هاشو. میشه راهنمایی کنید چجوری اول درس ریاضی دهم رو خوب بخونم و برای کنکور تجربی (همین قسمت ریاضی 10) اماده شوم؟
ممنونم -
سلام دوستان وقت بخیر.
من تازه میخوام دهم رو استارت بزنم و انگار هیچی از درس هاشو بلد نیستم .البته بجز مواردی که توی متوسطه اول به ما درس دادن مثل مجموعه ها و تابع و خیلی چیزای دیگه از درس های دیگه. البته که تا الان یادم شده بعضی هاشو. میشه راهنمایی کنید چجوری اول درس ریاضی دهم رو خوب بخونم و برای کنکور تجربی (همین قسمت ریاضی 10) اماده شوم؟
ممنونمparisa hamidifar
@تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
هرپستی که میزارید بچه هارو منشن کنید تا زودتر پیامتون رو ببینند -
سلام دوستان وقت بخیر.
ممنونمparisa hamidifar سلام وقتتون بخیر .اگر برنامه بریزین بهتره .به طور مثال میگم اگر در یک روز سه تا تخصصی در برنامتون هست .یک روز درمیون ریاضی رو قرار بدین در بازه های یک و نیم ساعته .و در اخر هفته هم مرور کنید .من طبق این برنامه پیش رفتم و تونستم خوب پیش برم .
-
سلام دوستان وقت بخیر.
ممنونمparisa hamidifar سلام دوست عزیز با آقای لکستانی ریاضی ت فوق العاده میشه من با ایشون جلو میرن واقعا عالیه و تو کارگاه نکته و تست برای کنکور عالیه حتما نگاه کن تا کنکور رو بترکونی آقای لکستانی