عربه پایه خیلی سبز
-
سلام. من دهم هستم . الان عربی پایه خیلی سبز رو دارم
به نظرتون میتونم از قسمت دهمش استفاده کنم و مشکلی نداره؟
و اینکه سطحش به خوبی دهمش هست یا نه؟(رشته ام ریاضیه)
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهم -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهمرضا امیری سلام وقتتون بخیر .من از عربی جامع خیلی سبز استفاده میکنم .در مورد کتاب پایه اطلاعی ندارم ولی کتاب جامع خیلی سبز خیلی خوبه ..خیلی از نکات رو هم گفته .به نظرم برای قسمت پایه هم همین هست و نکات کامل گفته شده
-
رضا امیری سلام وقتتون بخیر .من از عربی جامع خیلی سبز استفاده میکنم .در مورد کتاب پایه اطلاعی ندارم ولی کتاب جامع خیلی سبز خیلی خوبه ..خیلی از نکات رو هم گفته .به نظرم برای قسمت پایه هم همین هست و نکات کامل گفته شده
Fatemeh Soheilikia پس به نظرتون از همین استفاده کنم؟
-
Fatemeh Soheilikia پس به نظرتون از همین استفاده کنم؟
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهم -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهمرضا امیری منم دارم اره میتونی خیلی خوبه فیلمای اقای ناصح زاده رو هم کنارش ببینی دیگ عالی میشه
-
رضا امیری منم دارم اره میتونی خیلی خوبه فیلمای اقای ناصح زاده رو هم کنارش ببینی دیگ عالی میشه
Kosarf Fakhri ممنون
-
Kosarf Fakhri ممنون
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دوازدهمرضا امیری با فیلمای استاد ناصح زاده عالیه
-
رضا امیری با فیلمای استاد ناصح زاده عالیه