دانلود راه ابریشم
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من فرسنگ سوم و چهارم راه ابریشم استاد موقاری رو هرچی میزنم فقط تا قسمت درسنامه میاد و خبری از قسمت تست هاش نیست
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارم -
سلام خسته نباشید
ببخشید من فرسنگ سوم و چهارم راه ابریشم استاد موقاری رو هرچی میزنم فقط تا قسمت درسنامه میاد و خبری از قسمت تست هاش نیست
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارماین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام خسته نباشید
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارمmilad Yadi 0 منظورم از ویدیو هاش هست وگرنه pdfها کامل هستند
-
سلام خسته نباشید
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارمmilad Yadi 0 در دانلود راه ابریشم گفته است:
سلام خسته نباشید
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارم@M-an
-
ببخشید اقا سهراب دارم مرور میکنم ولی ویدیو بخش تست های فرسنگ سه وچهار رو پیدا نمیکنم .خواهش میکنم اگه میشه کمک کنید تا مشکلم برطرف بشه .ممنون ازتون
-
سلام خسته نباشید
میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارمmilad Yadi 0 سلام
چون آقای موقاری هنوز ضبطشون نکردن... -
milad Yadi 0 سلام
چون آقای موقاری هنوز ضبطشون نکردن...mohammadhosien mazaheri یعنی برا شمام نیومده ؟اخه الان فرسنگ پنج هستیم یعنی فرسنگ سه و چهار بدون فیلم تست هست؟
-
mohammadhosien mazaheri یعنی برا شمام نیومده ؟اخه الان فرسنگ پنج هستیم یعنی فرسنگ سه و چهار بدون فیلم تست هست؟
milad Yadi 0 نه برای منم نیست...آخه فرسنگ 3 آقای موقاری کرونا گرفتن و نرسیدن و این فرسنگ هم حجمش زیاد بود....ولی گفتن که ضبط میکنن..
-
اقا سهراب قربون دستت خواهش میکنم اگه راه داره یک پیگیری کنید ببینید کی ویدیو تست های فرسنگ سه و چهار زیست راه ابریشم میاد الان فرسنگ ۵ هستیم وقت مروره اگه این تایم بگذره دیگه وقتی پیدا نمیشه تو فرسنگ های بعدی. خیلی ممنون از زحماتتون بی دریغتون
-
-
سلام بر آلایی های عزیز من میخوام راه ابریشم تجربی را بخرم ولی اطلاعات کارتم را که وارد میکنم کلید پرداخت را که میزنم مینویسه خطای امنیتی رخ داد به بانک هم گفتم
گفت مشکل از سایت آلا است کسی میتونه کمکم کنه؟
چطور راه ابریشم را خرید کنمomid sh در دانلود راه ابریشم گفته است:
سلام بر آلایی های عزیز من میخوام راه ابریشم تجربی را بخرم ولی اطلاعات کارتم را که وارد میکنم کلید پرداخت را که میزنم مینویسه خطای امنیتی رخ داد به بانک هم گفتم
چطور راه ابریشم را خرید کنمسلام تیکت بزنید
به این آدرس
www.alaatv.com/t
omid sh -
omid sh در دانلود راه ابریشم گفته است:
چطور راه ابریشم را خرید کنمسلام تیکت بزنید
به این آدرس
www.alaatv.com/t
omid shابوالفضل ریسی
والله در اونجا هم گفتیم ولی کسی جواب نداده -
ابوالفضل ریسی
والله در اونجا هم گفتیم ولی کسی جواب ندادهomid sh در دانلود راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی
والله در اونجا هم گفتیم ولی کسی جواب نداده@M-an
-
اقا چرا کسی رسیدگی نمیکنه من الان میخام ویدیو تست های فرسنگ سه و چهار زیست رو ببینم چیکار کنم توش مشکل دارم باید فیلم تستارو ببینم خب .اصلا هیشکی هم پیگیر نیست
-
اقا چرا کسی رسیدگی نمیکنه من الان میخام ویدیو تست های فرسنگ سه و چهار زیست رو ببینم چیکار کنم توش مشکل دارم باید فیلم تستارو ببینم خب .اصلا هیشکی هم پیگیر نیست
-
milad Yadi 0
به علت کسالت و بیماری که استاد داشتن
این نواقص پیش اومده که سریع ضبط میشن و براتون قرار داده میشه@m-an یک دنیا ممنون ازتون
-
سلام مدیر عزیز .من الان میخام تست فرسنگ سه و چهار زیست رو بزنم .نه پاسخنامه تشریحی داره نه فیلمی رو قرار دادید فقط چهار تا فیلم پیش ازمون و پس ازمون دارن .دو تا فرسنگ خیلی حساس و پر حجمی هم هستن و نزدیک به پنج فصل اند و پر تست .شما گفتید اقای موقاری فیلم تستارو ضبط میکنه و قرار میده ولی اقای موقاری داره همایش نیمسال اول ۱۲ رو شروع میکنه و بعد از اونم میره فرسنگ بعدی .خب شما بفرمایید من الان با این تستا که نمیدونم جوابشون چیه چکار کنم ؟مگه میشه جزوه بدون تست