زیست تست
-
سلام بچه ها یلدا مبارک.
شما بعد از اینکه ویدیو های آقای موقاری رو می بینیم و کارگاه و تورق رو می بینین خودتون تست می زنین؟
یا قبلش؟
و بهترین زمان کیه؟ -
سلام بچه ها یلدا مبارک.
شما بعد از اینکه ویدیو های آقای موقاری رو می بینیم و کارگاه و تورق رو می بینین خودتون تست می زنین؟
یا قبلش؟
و بهترین زمان کیه؟Ilya Mansouri
سلام
فیلم های تدریسشون رو که دیدید. بعدش تست های کارگاه رو خودتون بزنید و بعدش هم برای چک کردن جواب و تحلیل ، فیلم های کارگاه رو ببینید( مثل تست آموزشی میمونه که برای تثبیت مطالب زده میشه)
و در آخر هم تورق که طبق گفته آقای موقاری باید قبل از خواب(آخر روز) گوش بدید که مطالب کلا تثبیت بشه.
بعدش هم خودتون باید کلی تست حل کنید -
Ilya Mansouri
سلام
فیلم های تدریسشون رو که دیدید. بعدش تست های کارگاه رو خودتون بزنید و بعدش هم برای چک کردن جواب و تحلیل ، فیلم های کارگاه رو ببینید( مثل تست آموزشی میمونه که برای تثبیت مطالب زده میشه)
و در آخر هم تورق که طبق گفته آقای موقاری باید قبل از خواب(آخر روز) گوش بدید که مطالب کلا تثبیت بشه.
بعدش هم خودتون باید کلی تست حل کنید -
سلام بچه ها یلدا مبارک.
یا قبلش؟
و بهترین زمان کیه؟Ilya Mansouri سلام یلدا شما هم مبارک
من خودم اول صفر تا صد می بینم نکات همه اش رو می نویسم بعد اینکه گفتار تموم شد میخونم و بعد تست کارگاه و فیلم کارگاه رو می بینم بعدش خودم تست میزنم و بعد دیگه اون موقعی که احساس میکنم انرژیم کم شده اینا میرم تورق رو می بینم جمع بندی شه -
Helen Alinia
ی روش هست که چند بار امتحانش کردم خوب بود.امیدوارم ب ای شما هم جواب بده
قبل از اینکه تدریس رو ببینید ی مروری برروی مطالب و تیتر های کتاب داشته باشید که براتون سوال ایجاد بشه.
بعد از تدریس کتاب رو ببندید و هرچیزی که یادتون موند(یا نکات مهم)رو در یک کاغذ بنویسید.بعد ی برگه بردارید و خط به خط کتاب رو بخونید و سوالاتاتش رو دربیارید(هرچقد که میتونید) بدون جواب.ترجیها کوتاه پاسخ باشن
بعدش سوالات رو برای خودتون جواب بدید.اینجور خودتون رو به چالش میکشید و مثل امتحان میشه در آزمون ها مغز ما کار یادآوری رو باید انجام بده نه یادگیری.
برای مرور چیز هایی که یاد گرفتید هم لازمه به این سوالات مراجعه کنید.و اگه نتونستید سوالی رو جواب بدین میتونید به کتاب مراجعه کنید.
این ها برای یادگیری بهتر بود.
برای تثبیت تست زیاد بزنید(به همراه تحلیل)(مهم ترین بخشه) اون سوالاتی که گفتم میتونه بصورت تست هم باشه.
عذرخواهی میکنم زیاد صحبت کردم -
Helen Alinia
قبل از اینکه تدریس رو ببینید ی مروری برروی مطالب و تیتر های کتاب داشته باشید که براتون سوال ایجاد بشه.
بعد از تدریس کتاب رو ببندید و هرچیزی که یادتون موند(یا نکات مهم)رو در یک کاغذ بنویسید.بعد ی برگه بردارید و خط به خط کتاب رو بخونید و سوالاتاتش رو دربیارید(هرچقد که میتونید) بدون جواب.ترجیها کوتاه پاسخ باشن
بعدش سوالات رو برای خودتون جواب بدید.اینجور خودتون رو به چالش میکشید و مثل امتحان میشه در آزمون ها مغز ما کار یادآوری رو باید انجام بده نه یادگیری.
برای مرور چیز هایی که یاد گرفتید هم لازمه به این سوالات مراجعه کنید.و اگه نتونستید سوالی رو جواب بدین میتونید به کتاب مراجعه کنید.
برای تثبیت تست زیاد بزنید(به همراه تحلیل)(مهم ترین بخشه) اون سوالاتی که گفتم میتونه بصورت تست هم باشه.
Hhh Hh چه عالی خیلی ممنونم
Helen Alinia
خواهش می کنم -
Helen Alinia
Hhh Hh من الان داشتم تستای فصل۱ رو میزدم فقط چندتاشو تونستم بزنم
Helen Alinia
تو یک ساعت تمام مراحل رو تونستید انجام بدید؟ -
Helen Alinia
تو یک ساعت تمام مراحل رو تونستید انجام بدید؟ -
Helen Alinia در زیست تست گفته است:
با اقای موقاری فصل رو خوندید؟
-
Helen Alinia در زیست تست گفته است: