حالا بپرسید!!
-
@shayan-m-d در حالا بپرسید!! گفته است:
z Gheibi سوال ریاضی رو تو تایپیک ریاضی تجربی با عنوان حالا بپرسید
گفتم
لطفا جواب بدین؟!!!
-
z Gheibi در حالا بپرسید!! گفته است:
ZDM سلام چه طور لینک پست های دیگه را به اشتراک میگذارید؟
سلام دوست آلاییم
ببخشید دیر دیدم منشنتونوaaa bbb در حالا بپرسید!! گفته است:
z Gheibi در حالا بپرسید!! گفته است:
ZDM سلام چه طور لینک پست های دیگه را به اشتراک میگذارید؟
سلام توی این تاپیک توضیح داده شده
(https://forum.alaatv.com/post/1481501)
دوستمون توضیح دادن
-
z Gheibi سلام
ببخشید شما دانشجویین یا دانش آموز؟
اگر دانشجو چه رشته ای چه دانشگاهی؟
اگع فارق التحصیلین چه رشته ای چه مقطعی چه دانشگاهی؟
ممنونBio در حالا بپرسید!! گفته است:
z Gheibi سلام
ببخشید شما دانشجویین یا دانش آموز؟
اگر دانشجو چه رشته ای چه دانشگاهی؟
اگع فارق التحصیلین چه رشته ای چه مقطعی چه دانشگاهی؟
ممنونفارغ:)))
تفاوت ق و غ رو جدی بگیرید دوست آلایی
حتما ازش توی فارسیه کنکور تست مطرح میشه
همونطور که هر سال سوال دوست داشتنی طراح ها هستش:))) -
سلام این تاپیک درست کردیم تابا هم به اشکال های مفهومی که براتون پیش اومده پاسخ بدیم
اگر توی مفهومی مشکل دارید باید حالا بپرسید!! فردا دیگه دیره!
کنکور اصلش مفهومه ،اگر توی فهم مشکلی باشه هزار تا نکته تستی هم بلد باشید فایده ای نداره
اینجا یه مطلب را چندین بار توضیح میدهیم و از اینکه بگیم نفهمیدیم هیچ ترسی نداریم
با عنوان حالا بپرسید ! توی درس های دیگه هم سوالات تون را مطرح کنید حتی از ترکیب دروس مختلف، مفاهیمی که درکشون نکردید را مطرح کنید با زیست شروع کردم چون بیشتر سوالات بچه های تجربی از زیسته
دانشجوی آینده از الان باید پرسشگر باشه دانشجو یعنی دانش جوینده ،بپرسید بجویید و از دانایی لذت ببریدz Gheibi سلام ببخشید یه سوال داشتم
2تا از هورمون ها که از طریق آکسون وارد هیپوفیز پسین میشن ...اونجا در پایلنه آکسونی ذخیره میشن یا در خود هیپوفیز پسین ذخیره میشن؟ -
z Gheibi سلام ببخشید یه سوال داشتم
2تا از هورمون ها که از طریق آکسون وارد هیپوفیز پسین میشن ...اونجا در پایلنه آکسونی ذخیره میشن یا در خود هیپوفیز پسین ذخیره میشن؟نادیا رضایی سلام باید بگم هردو چون هیپوفیز پسین را همان انتهای سلول های عصبی هیپوتالاموس تشکیل دادن
-
نادیا رضایی سلام باید بگم هردو چون هیپوفیز پسین را همان انتهای سلول های عصبی هیپوتالاموس تشکیل دادن
z Gheibi ممنون
-
z Gheibi ممنون
نادیا رضایی خواهش میکنم
-
سلام این تاپیک درست کردیم تابا هم به اشکال های مفهومی که براتون پیش اومده پاسخ بدیم
کنکور اصلش مفهومه ،اگر توی فهم مشکلی باشه هزار تا نکته تستی هم بلد باشید فایده ای نداره
اینجا یه مطلب را چندین بار توضیح میدهیم و از اینکه بگیم نفهمیدیم هیچ ترسی نداریم
با عنوان حالا بپرسید ! توی درس های دیگه هم سوالات تون را مطرح کنید حتی از ترکیب دروس مختلف، مفاهیمی که درکشون نکردید را مطرح کنید با زیست شروع کردم چون بیشتر سوالات بچه های تجربی از زیسته
دانشجوی آینده از الان باید پرسشگر باشه دانشجو یعنی دانش جوینده ،بپرسید بجویید و از دانایی لذت ببرید -
دانشجوی آینده از الان باید پرسشگر باشه دانشجو یعنی دانش جوینده ،بپرسید بجویید و از دانایی لذت ببرید -
z Gheibi
سلام بچهها خوبین..میشه لطفا این جدولو توضیح بدید من هیچی ازش متوجه نشدم این چهارتا لایه چی هستن اصلا؟
Helen Alinia سلام اینا لایه های لوله گوارش اند مثل این لوله هایی که تبلیغ میکنند مثلا می گن لوله ۴لایه آب که یک لایه برای استحکامه یک لایه جلوگیری از نشتی میکنه و..
لوله گوارش ما چند تا لایه داره که هر کدوم از این لایه ها هم اجزایی دارن(یعنی از چیزای مختلف به وجود اومدن) و هر لایه نقشی ایفا میکند مثلاً لایه ماهیچه ای که لایه دوم هست
اجزا: بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه در ابتدای لوله گوارش مخطط پدر ادامه از نوع صاف
وظیفه : انجام حرکات لوله گوارش
متوجه شدید؟ -
Helen Alinia سلام اینا لایه های لوله گوارش اند مثل این لوله هایی که تبلیغ میکنند مثلا می گن لوله ۴لایه آب که یک لایه برای استحکامه یک لایه جلوگیری از نشتی میکنه و..
لوله گوارش ما چند تا لایه داره که هر کدوم از این لایه ها هم اجزایی دارن(یعنی از چیزای مختلف به وجود اومدن) و هر لایه نقشی ایفا میکند مثلاً لایه ماهیچه ای که لایه دوم هست
اجزا: بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه در ابتدای لوله گوارش مخطط پدر ادامه از نوع صاف
وظیفه : انجام حرکات لوله گوارش
متوجه شدید؟ -
دانشجوی آینده از الان باید پرسشگر باشه دانشجو یعنی دانش جوینده ،بپرسید بجویید و از دانایی لذت ببریدz Gheibi سلام ببخشید یه سوال داشتم
همه ی ماهیچه های بدن هر دونوع یاخته ی تند و کند رو دارند.این جمله درسته یا غلط؟ -
دانشجوی آینده از الان باید پرسشگر باشه دانشجو یعنی دانش جوینده ،بپرسید بجویید و از دانایی لذت ببریدz Gheibi و یک سوال دیگه هم دارم
چرا در این عکس از سرخرگ و سیاهرگ استفاده کرده در صورتی که تبادل مواد در مویرگ انجام میشه و سرخرگ و سیاهرگ نمیتونن این کارو انجام بدن...اصلا متوجه نمیشم
-
z Gheibi سلام ببخشید یه سوال داشتم
همه ی ماهیچه های بدن هر دونوع یاخته ی تند و کند رو دارند.این جمله درسته یا غلط؟نادیا رضایی سلام غلطه
-
z Gheibi و یک سوال دیگه هم دارم
چرا در این عکس از سرخرگ و سیاهرگ استفاده کرده در صورتی که تبادل مواد در مویرگ انجام میشه و سرخرگ و سیاهرگ نمیتونن این کارو انجام بدن...اصلا متوجه نمیشم
نادیا رضایی سلام مویرگ ها دو سمت دارن ابتدای اون ها مواد غذایی را به یاخته ها میرسونه و سمت دیگر مواد دفعی را میگرد برای همین یک شبکه مویرگی را به دو رنگ نشان می دهند مثل شبکه مویرگی اطراف حبابک
اون جایی که ورود مواد داره اصطلاحاً بهش میگن طرف سرخرگی وبا قرمز نشونش میدن و اون جایی که خروج مواد اصطلاحاً بهش میگن طرف سیاهرگی و آبی نشونش میدن
-
نادیا رضایی سلام مویرگ ها دو سمت دارن ابتدای اون ها مواد غذایی را به یاخته ها میرسونه و سمت دیگر مواد دفعی را میگرد برای همین یک شبکه مویرگی را به دو رنگ نشان می دهند مثل شبکه مویرگی اطراف حبابک
اون جایی که ورود مواد داره اصطلاحاً بهش میگن طرف سرخرگی وبا قرمز نشونش میدن و اون جایی که خروج مواد اصطلاحاً بهش میگن طرف سیاهرگی و آبی نشونش میدن
-
z Gheibi شما دبیر هاتون فقط از آلا بود؟
-
z Gheibi متوجه نشدم ببخشید
مگه لایه اخر پوششی نیست؟Helen Alinia سلام
لوله گوارش یک لوله است که چند تا لایه داره مثل شکل بالا
لایه خارجی: پیوندی
لایه داخلی تر: ماهیچه ای
لایه داخلی تر تر: زیر مخاط
لایه که مجاور غذاست و از همه داخلی تره:مخاط
همه این لایه ها بافت پیوندی سست دارن
دقیقا کجا مشکل دارید؟ -
z Gheibi متوجه نشدم ببخشید