ترجمه
-
سلام
استاد موقاری درباره فرایند ترجمه گفتن که تو هر سه جایگاه خروج رنای ناقل رو میبینیم، اما کتاب خیلی سبز میگه تو دو جایگاه خروج رنای ناقل رو میبینیم
کدوم درسته؟ -
-
امیرحسین صیدی خروج tRNA در مرحله طویل شدن از جایگاه Eریبوزوم هست و در همین مرحله خروجtRNA از جایگاهA ریبوزوم که این برای tRNA هست که استقرار پیدا نکردن در واقع مکمل کدون«رمزه»نیستند در مرحله پایان هم خروج آخرین tARNA از جایگاه Pریبوزوم رو داریم
-
سلام
استاد موقاری درباره فرایند ترجمه گفتن که تو هر سه جایگاه خروج رنای ناقل رو میبینیم، اما کتاب خیلی سبز میگه تو دو جایگاه خروج رنای ناقل رو میبینیم
کدوم درسته؟ -
@sahar-tuo ولی همون طور استاد موقاری هم گفتن خروج رنای ناقل از جایگاه Aهم داریم؟
همون رناهایی که استقرار پیدا نمیکنن -
امیرحسین صیدی خروج tRNA در مرحله طویل شدن از جایگاه Eریبوزوم هست و در همین مرحله خروجtRNA از جایگاهA ریبوزوم که این برای tRNA هست که استقرار پیدا نکردن در واقع مکمل کدون«رمزه»نیستند در مرحله پایان هم خروج آخرین tARNA از جایگاه Pریبوزوم رو داریم
@parisa-khany پس شما میگید حرف استاد موقاری درسته؟
-
سلام
کدوم درسته؟امیرحسین صیدی من فکر میکنم خیلی سبز اونایی رو در نظر گرفته که استقرار یافتند و بعدا خارج شدند این مورد که ممکنه استقرار پیدا نکنه رو در نظر نگرفته
-
@sahar-tuo ولی همون طور استاد موقاری هم گفتن خروج رنای ناقل از جایگاه Aهم داریم؟
همون رناهایی که استقرار پیدا نمیکننامیرحسین صیدی بله درسته خروج tRNa از جایگاه Aداریم درصورتی که استقرار پیدا نکنه...
-
امیرحسین صیدی من فکر میکنم خیلی سبز اونایی رو در نظر گرفته که استقرار یافتند و بعدا خارج شدند این مورد که ممکنه استقرار پیدا نکنه رو در نظر نگرفته
@sahar-tuo اره دقیقا همین طوره
اما اگه تو تست بگه خروج رنای ناقل از هر سه جایگاه میبینیم یا نه ، چی باید بگیم؟🤔 -
@parisa-khany پس شما میگید حرف استاد موقاری درسته؟
امیرحسین صیدی اره،اساس رو کتاب درنظر بگیرید چون علاوه بر گفته های استاد باتوجه به صفحه ۳۰کتاب قسمتی که مرحله طویل شدن رو توضیح داده میشه به همین مفهوم رسید که RNAهای مختلف وارد جایگاه میشوند که مکمل نیستند
-
@parisa-khany و@Sahar-tuo ممنونم🙏
-
اما اگه تو تست بگه خروج رنای ناقل از هر سه جایگاه میبینیم یا نه ، چی باید بگیم؟🤔امیرحسین صیدی بقیه گزینه ها رو نگاه کن اون که درست تر هست رو انتخاب کنید
-
امیرحسین صیدی خواهش
-
اما اگه تو تست بگه خروج رنای ناقل از هر سه جایگاه میبینیم یا نه ، چی باید بگیم؟🤔امیرحسین صیدی باید ببینم که تو جایگاه Aرو براش رابطه مکملی درنظر گرفته و بعد گفته خارج میشه یا ن گفته که استقرار پیدا نکرده و خارج شده اگه حالت دوم رو برا جایگاه Aدر نظر بگیره طبق گفته استاد و جمله ی کتاب درسته....
-
امیرحسین صیدی خاهش میکنم
-
سلام
کدوم درسته؟امیرحسین صیدی ببخشید سوال نامربوط می پرسم اما چطور میتونم رای بدم تا اعتبار کاربر بره بالا?
-
امیرحسین صیدی ببخشید سوال نامربوط می پرسم اما چطور میتونم رای بدم تا اعتبار کاربر بره بالا?
مینا میناب کنار نقل قول دو تا علامت پیکان مانندهست، به سمت بالا امتیاز مثبت ، پایین امتیاز منفی
برای منفی دادن باید اعتبارت بالا باشه