کتاب کار شیمی دهم
-
سلام به دوستای گلم یه راهنمایی میخاستم ازتون. من شیمیو از الا نمیبینم چون تدریس هیچکدوم از استادارو متوجه نشدم از فصل یک هیچی بارم نیست تا جدول دوره ای بلدم ولی از اونجا به بعدو نه
دنبال یه کتاب کار خوب میگردم که هم درسنامه داشته باشه هم نمونه سوال(تست نه ها نمونه سوال) چه کتابی پیشنهاد میکنید؟ به نظرتون برای فصل یک کتاب بگیرم یا فیلم های عارف ربیعیان؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
سلام به دوستای گلم یه راهنمایی میخاستم ازتون. من شیمیو از الا نمیبینم چون تدریس هیچکدوم از استادارو متوجه نشدم از فصل یک هیچی بارم نیست تا جدول دوره ای بلدم ولی از اونجا به بعدو نه
دنبال یه کتاب کار خوب میگردم که هم درسنامه داشته باشه هم نمونه سوال(تست نه ها نمونه سوال) چه کتابی پیشنهاد میکنید؟ به نظرتون برای فصل یک کتاب بگیرم یا فیلم های عارف ربیعیان؟
@تجربیاHelen Alinia با سلام
فیلم های استاد پویان نظر و گودرزی عالین نمیدونم شما چرا هیچی نفهمیدین!
برای آموزش به نظرم شگفت انگیز های خیلی سبز و سیرتاپیاز خوب باشن
درباره عارف ربیعیان نظری ندارم️ چون از فیلمهای استاد گودرزی استفاده میکنم
-
Helen Alinia با سلام
فیلم های استاد پویان نظر و گودرزی عالین نمیدونم شما چرا هیچی نفهمیدین!
برای آموزش به نظرم شگفت انگیز های خیلی سبز و سیرتاپیاز خوب باشن
درباره عارف ربیعیان نظری ندارم️ چون از فیلمهای استاد گودرزی استفاده میکنم
مبین رحمتی
ممنون -
@تجربیاHelen Alinia
اگه از دهم با بازرگان مبتکران پیش بری عالیه ولی با توجه به شرایطی که گفتی کتاب های خیلی سبز هم خیلی خوبن..
بازم برا تشریحی خوندن از درسنامه خیلی سبز استفاده کن بعد نمونه سوال های تشریحی با ج رو از سایت قلم چی دان کن و به دبیرتون بگو براتون بفرسته
-
Helen Alinia
اگه از دهم با بازرگان مبتکران پیش بری عالیه ولی با توجه به شرایطی که گفتی کتاب های خیلی سبز هم خیلی خوبن..
بازم برا تشریحی خوندن از درسنامه خیلی سبز استفاده کن بعد نمونه سوال های تشریحی با ج رو از سایت قلم چی دان کن و به دبیرتون بگو براتون بفرسته
chichak am
من برای درس ریاضی ماجراهای من و درسام گرفتم ولی الان پشیمونم چرا پول به کتاب های نسبتا تشریحی دادم -
Helen Alinia
chichak am اره خیلی سبز میگن خوبه باشه ممنونم
-
chichak am
من برای درس ریاضی ماجراهای من و درسام گرفتم ولی الان پشیمونم چرا پول به کتاب های نسبتا تشریحی دادم -
@تجربیاHelen Alinia
خیلی سبز عالیه -
chichak am اره خیلی سبز میگن خوبه باشه ممنونم
Helen Alinia
خاهش:) -
Helen Alinia
خیلی سبز عالیهفاطمه رحیمی میشه لطفا از جلدش عکس بفرستی اخه چنتا هستن
-
@تجربیاHelen Alinia درسنامه های مبتکران برای سه سال عالیه واقعا ولی تست داره
-
Helen Alinia درسنامه های مبتکران برای سه سال عالیه واقعا ولی تست داره
زهرا یوسفی 0 دبیرمون تست های عالی ای برامون داره نیازی به تست ندارم فقط درسنامه باشه کافیه
-
مبین رحمتی
ممنونHelen Alinia خواهش میکنم!
-
زهرا یوسفی 0 دبیرمون تست های عالی ای برامون داره نیازی به تست ندارم فقط درسنامه باشه کافیه
Helen Alinia دوستان برای شیمی که درسنامه خووووب داشته باشه مبتکران خوبه یا خیلی سبز؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا -
Helen Alinia دوستان برای شیمی که درسنامه خووووب داشته باشه مبتکران خوبه یا خیلی سبز؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیاHelen Alinia مبتکران عالیه واقعا
خیلی سبز ندیدم -
Helen Alinia خب تک جلدی مبتکران رو بگیر تست هاش کم تره ولی درسنامش خیلی خوبه
-
Helen Alinia مبتکران عالیه واقعا
خیلی سبز ندیدمزهرا یوسفی 0 ای کاش کسی بود از جفتشم استفاده کرده بود
فکر کنم برم انقلاب جفتشم ببینم بهتره -
Helen Alinia خب تک جلدی مبتکران رو بگیر تست هاش کم تره ولی درسنامش خیلی خوبه
زهرا یوسفی 0 تک جلدی چیه؟
-
زهرا یوسفی 0 ای کاش کسی بود از جفتشم استفاده کرده بود
فکر کنم برم انقلاب جفتشم ببینم بهترهHelen Alinia میتونین نمونه کتابها و به صورت پیدیاف از سایت هاشون دانلود کنین و مقایسه کنین
-
Helen Alinia میتونین نمونه کتابها و به صورت پیدیاف از سایت هاشون دانلود کنین و مقایسه کنین
مبین رحمتی میشه بیشتر توضیح بدید؟
ینی یه قسمتی از کتابو؟