نوار قلب :)
-
سلام دوستان.
یه سوال...
نوار قلب مربوط به فعالیت الکتریکی همه یاخته های ماهیچه قلب یا فقط یاخته هایی که در بافت هادی هستن؟! 🧐🤔🤨
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.💛💫
-
Hhh Hh ممنون. ولی دیگه ویرایش نمیشه. :-|
-
Hhh Hh ممنون. ولی دیگه ویرایش نمیشه. :-|
Faeze Radseresht
مشکلی نیست. منشن کردم
در پست جداگونه هم میتونید این کار رو انجام بدید -
Faeze Radseresht
مشکلی نیست. منشن کردم
در پست جداگونه هم میتونید این کار رو انجام بدیدHhh Hh خیلی ممنون🙏🌹
-
سلام دوستان.
یه سوال...
نوار قلب مربوط به فعالیت الکتریکی همه یاخته های ماهیچه قلب یا فقط یاخته هایی که در بافت هادی هستن؟! 🧐🤔🤨
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.💛💫
Faeze Radseresht سلام
الکتروکاردیوگرام فعالیت الکتریکی یاخته های قلبی را نشان می دهد اعم از هادی وغیر هادی.
در ابتدا چرخه قلبی فقط فعالیت الکتریکی در گره ها و مسیر های بین گرهی و دسته تار ها است ولی در قسمت هایی که مربوط به رسیدن پیام به همه بطن یا همه دهلیز است یاخته های غیر عادی هم فعالیت الکتریکی دارند
☑️☑️از بین بافت های بدن بافت عصبی و ماهیچه ای توانایی فعالیت الکتریکی دارند و بافت پوششی و پیوندی همچین توانایی ندارند -
Faeze Radseresht سلام
الکتروکاردیوگرام فعالیت الکتریکی یاخته های قلبی را نشان می دهد اعم از هادی وغیر هادی.
در ابتدا چرخه قلبی فقط فعالیت الکتریکی در گره ها و مسیر های بین گرهی و دسته تار ها است ولی در قسمت هایی که مربوط به رسیدن پیام به همه بطن یا همه دهلیز است یاخته های غیر عادی هم فعالیت الکتریکی دارند
☑️☑️از بین بافت های بدن بافت عصبی و ماهیچه ای توانایی فعالیت الکتریکی دارند و بافت پوششی و پیوندی همچین توانایی ندارندz Gheibi خیلییییییییییییی ممنونم. عالی بود. 💖💛💖💛💖💛💖
-
z Gheibi خیلییییییییییییی ممنونم. عالی بود. 💖💛💖💛💖💛💖
Faeze Radseresht خواهش میکنم موفق باشید