تغییر حالت ماده
-
@sara-haghighatrad
البته یک نکته ای هست که بهش توجه نکردیم
این که آب با همه مایعات فرق داره
یعنی اگر همه مایعات با افزایش فشار نقطه جوششون پایین بیاد برعکس آب نقطه جوشش بالا میره و همین باعث پدیده پختن غذا در زودپزها میشه (با افزایش فشار نقطه جوش آب رو بالا میبرند تا غذا در دمای بالاتری قرار بگیره)
برای همین اگر در نوشابه بسته باشه به خاطر فشار زیاد نقطه انمادش پایین میاد(بر عکس بقیه مایع ها) و با باز کردن درش نقطه انجماد بالا میره
-
@kosarsaghi-m
فکر کنم متوجه شدم
مثلا وقتی میگیم نقطه انجماد کاهش میابد یعنی مثلا از صفر رسیده منفی ۵
و بیشتر طول میکشه تا منجمد شهیا برعکس وقتی میگیم نقطه انجماد زیاد میشه مثلا از صفر میرسه به ۵ یعنی مدت کمتری طول میکشه تا منجمد بشه
الان درست گفتم؟
-
@sara-haghighatrad در تغییر حالت ماده گفته است:
@kosarsaghi-m
یه سوال
اگه بگیم نقطه انجماد کاهش میابد
با فرض اینکه جسم درحالت عادی تو صفر درجه انجماد داره
شما میگین یعنی حالا تو چند درجه انجماد پیدا میکنه؟کاهش میابد یعنی مثلا از صفر به -8 میرسه