فیزیک مسعودی
-
@haniehno من چیزی نمیگم که آخه
بله واقعا آلا خیلییییییییییییییی بینظیره ولی تو بعضی درسا باید قبول کنیم
من از فیزیک متنفر بودم ولی با استاد یاری تو آزمونا بالای 80 و 90د میزنم
من نمک نشناس نیستیم
ولی حرف کلی من فقط اینه که قبول کنیم و تمامata mohseni مثلاکدومدرسهاروبایدقبول
کنیم؟ -
ata mohseni مثلاکدومدرسهاروبایدقبول
کنیم؟Mhd A آقا نظر من با تو فرق میکنه
هر کسی با یک معلمی ارتباط میگیره
-
Mhd A آقا نظر من با تو فرق میکنه
هر کسی با یک معلمی ارتباط میگیره
ata mohseni اشتباهبرداشتنشه
چونگفتیددربعضیدرسهاخوبعملنکردن
میخواستمبدونمکدومارومیگید؟ -
ata mohseni مثلاکدومدرسهاروبایدقبول
کنیم؟Mhd A ببینین من الان برای مثال فقط برای مثال میگم بگم درس ریاضی خوب نیس خوب معلومه دیگه تو میگی خوبه من میگم بد
بعد آخرش ختم میشه به اخراج شدن و....
-
Mhd A ببینین من الان برای مثال فقط برای مثال میگم بگم درس ریاضی خوب نیس خوب معلومه دیگه تو میگی خوبه من میگم بد
بعد آخرش ختم میشه به اخراج شدن و....
ata mohseni نههرکسینظریدارهمنووشما
روهممجبورنکردنازآقایxفقدبایداستفادهکنیم -
من نمیگم کسایی که میان تو تلویزیون مافیان
ولی از کسی که میاد تو تلویزیون، روشی رو که تو هرکتاب کمک آموزشی ایی هست رو با کلی ذوق و شوق به کسی که از درس و مدرسه هیچ خبری نداره نشون میده و اونم گول حرفای این بابا رو میخوره
متنفرم
این افراد دو حالت بیشتر ندارن
۱. یا اگاهانه میان و میگن این روشا خیلی اوکیه و کنکوریه و فلان و اِله و بِلِه .... که در اینصورت خیلی آدمای پَستین و بدرد کنکورتون نمیخورن
۲.یا از این خبر نداره که روشایی که میگه تو همه جای کتابا هست و اصلا روش معمولیه
که در اینصورت یه معلمه بیسواد محسوب میشه که بازم بدرد کنکورتون نمیخوره
در کل اگه گسی رو با این ویژگی تو تلویزیون دیدید در لحظه دکمه تلویزیونو خاموش کنید -
من نمیگم کسایی که میان تو تلویزیون مافیان
ولی از کسی که میاد تو تلویزیون، روشی رو که تو هرکتاب کمک آموزشی ایی هست رو با کلی ذوق و شوق به کسی که از درس و مدرسه هیچ خبری نداره نشون میده و اونم گول حرفای این بابا رو میخوره
متنفرم
این افراد دو حالت بیشتر ندارن
۱. یا اگاهانه میان و میگن این روشا خیلی اوکیه و کنکوریه و فلان و اِله و بِلِه .... که در اینصورت خیلی آدمای پَستین و بدرد کنکورتون نمیخورن
۲.یا از این خبر نداره که روشایی که میگه تو همه جای کتابا هست و اصلا روش معمولیه
که در اینصورت یه معلمه بیسواد محسوب میشه که بازم بدرد کنکورتون نمیخوره
در کل اگه گسی رو با این ویژگی تو تلویزیون دیدید در لحظه دکمه تلویزیونو خاموش کنید@jack-morfin-2
این حرفتو اثبات کن!
منتظرم!
-
@jack-morfin-2
این حرفتو اثبات کن!
منتظرم!
ata mohseni همین مسعودی که اسم تاپیک روشه
چند هفته پیش اومده بود داشت یه سوال از تشابه مثلثات سال یازدهم که ماله کنکور بود رو حل میکرد
من دوازدهمم و معلممون پارسال همین سوالو که جواب جبری داره برامون حل کرد
بعد این بشر اومد سوال هندسه رو با چهار تا خط گذاشتن روی تصویر خوده سوال اومده حل کرد
جوری که حلش فقط و فقط بدرد همون سوال میخورد
خب دانش اموز اینو میبینه فکر میکنه سوالات کنکور همه اینطورن،نمیدونه این روشا بدبختش میکنن و برای کنکور باید روشیو که کتاب خودش یاد داده باید بلد باشه -
ata mohseni همین مسعودی که اسم تاپیک روشه
چند هفته پیش اومده بود داشت یه سوال از تشابه مثلثات سال یازدهم که ماله کنکور بود رو حل میکرد
من دوازدهمم و معلممون پارسال همین سوالو که جواب جبری داره برامون حل کرد
بعد این بشر اومد سوال هندسه رو با چهار تا خط گذاشتن روی تصویر خوده سوال اومده حل کرد
جوری که حلش فقط و فقط بدرد همون سوال میخورد
خب دانش اموز اینو میبینه فکر میکنه سوالات کنکور همه اینطورن،نمیدونه این روشا بدبختش میکنن و برای کنکور باید روشیو که کتاب خودش یاد داده باید بلد باشه@jack-morfin-2 من گفتم مسعودی خوبه یا بده؟!
-
@jack-morfin-2 من گفتم مسعودی خوبه یا بده؟!
ata mohseni مگه من گفتم که تو همچین حرفی زدی؟!
گفتی اثبات کن که کردم
مسعودی یکی از کساییه که سال هاس هی تو تلویزیون داره روش های چرتشو میفروشه -
ata mohseni مگه من گفتم که تو همچین حرفی زدی؟!
گفتی اثبات کن که کردم
مسعودی یکی از کساییه که سال هاس هی تو تلویزیون داره روش های چرتشو میفروشه@jack-morfin-2 روش هاش خوبه ولی برای دانش آموز هایی که ازش خیلی بدش میاد اصلا هم خوب نیس و خیلی هم چرته
هر کی یه نظری داره
-
پیشنهاد من کازرانیان هست
زحمت زیادی میکشه -
@jack-morfin-2 روش هاش خوبه ولی برای دانش آموز هایی که ازش خیلی بدش میاد اصلا هم خوب نیس و خیلی هم چرته
هر کی یه نظری داره
ata mohseni
هرکس یه نظری داره خیلی حرف چرتیه منم میتونم بیام هر چرت و پرتی رو بگم و رو فکر مخاطبینم تاثیر بزارم و بگم نظرهه منه!در حالیکه اینجا از این خبرا نیست
نظر دادی باید پاش وایسی
تا افرادی مثل تو هستن که از هیچی خبر ندارن و کورکورانه حرفای بقیه رو قبول میکنن،مافیای کنکور همینطور به کارش ادامه میده
وقتی از چیزی که ندیدی و نشنیدی مطمئن نشدی قضاوت نکن
امیر مسعودی فقط تو تلویزیون پز داره
من زنگ زدم نمونه فیلماشم برام فرستادن
از خوده فرمولای کتاب درسی استفاده میکنه
روشای دیگشم فقط به درد سوالات خاص میخورن که با این روش بخواد کسی پیش بره باید قید کنکورشو بزنه
در ضمن من حرفمو اثبات کردم، تو چه دلیلی واسه رد کردن حرف من داری؟ شایدم نداری... -
ata mohseni
هرکس یه نظری داره خیلی حرف چرتیه منم میتونم بیام هر چرت و پرتی رو بگم و رو فکر مخاطبینم تاثیر بزارم و بگم نظرهه منه!در حالیکه اینجا از این خبرا نیست
نظر دادی باید پاش وایسی
تا افرادی مثل تو هستن که از هیچی خبر ندارن و کورکورانه حرفای بقیه رو قبول میکنن،مافیای کنکور همینطور به کارش ادامه میده
روشای دیگشم فقط به درد سوالات خاص میخورن که با این روش بخواد کسی پیش بره باید قید کنکورشو بزنه
در ضمن من حرفمو اثبات کردم، تو چه دلیلی واسه رد کردن حرف من داری؟ شایدم نداری...@jack-morfin-2 تو اثبات کردی؟!!!
اثبات با شواهد هس نه با حرف!
-
@jack-morfin-2 تو اثبات کردی؟!!!
اثبات با شواهد هس نه با حرف!
ata mohseni
لطفا عکس بفرستید
جهت تکمیل پرونده اثبات -
ata mohseni
نظر دادی باید پاش وایسی
در ضمن من حرفمو اثبات کردم، تو چه دلیلی واسه رد کردن حرف من داری؟ شایدم نداری...@jack-morfin-2
-
جزوه های امیر مسعودی
انگار بچه نوشته
سایز کوچیک -
چون الان فصل فشار رو خوب درس میداد
آیا تو دی وی دی هم خوبه؟Dr Aryan 0
بله عالیه -
جزوه های امیر مسعودی
انگار بچه نوشته
سایز کوچیکDr Aryan 0 جزوه رو مسعودی نوشته آخه؟!!!!!!!!!!!
تایپیست مینویسن
خوب از حرف های شما معلومه که باید هر چی که بود فقط و فقط و فقط باید بگیم تا اون بد شه همین
-
Dr Aryan 0
بله عالیهفاطمه طالبی
کی عالیه؟