راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟
-
Ali Ghasemian 0 سلام.نگا صفرتاصد اقای کازرانیان هم بشین ببین...بعدش که با هرکدوم فکر میکنی بیشتر ارتباط برقرار میکنی همونو بخر.این نظر من بود...چون همه چی بستگی به خودت داره
Mohammad Ramezani
اها
ممنون -
سلام،بنظر من که می ارزه که راه ابریشم استاد طلوعی رو بخرین.
استاد خودشون حین تدریس میگن کدوم بخش واسه ریاضیاست و تجربیا نباید ببینن
و مثالهاشون داخل جزوه هست.
اینکه میرسید یا نه به تلاش خودتون بستگی داره.@elham650
سپاس -
Ali Ghasemian 0
سلام د.ست عزیز
به نظر من زیاد درگیر ان فیلم و اون فیلم نشو با فیلم کسی تا الان چیزی بهدست نیاورده سعی کن هر مطلبی رو ک نفهمیدی فیلمشو ببینی
اصل زمانت رو روی حل تست بزار بعد برو نکته ها رو ببین سعی کن اول مفهوم رو همیشه و حتما یاد داشته باشی ک اگر تست با نکته حل نشد سریع به سرت نزنی
نکات تستی کنار اصل و مفهوم خوبه به نظر من اول شما درسنامه هر کسی هس حلا ببین بدون توجه به نکات تستی سوالات رو به روش تشریحی حل کن اونم با تعداد زیا ک دستت راه بیفته و بعد برو سراغ نکات
یه چیزی ک همه اساتید هم میگن و من هم دوباره میخام بهت بگم دست به قلم شدن توی درسایی مثل فیزیک و ریاضیاته
برو تو تست گیر کن
بعد کیف کنalireza hoseyni
ممنونم از راهنماییتون -
Ali Ghasemian 0 سلام دوست عزیز....
من صفرتاصد و نکته تست اقای کارزاییان رو تا اخرش دیدم.... ولی راه ابریشم اقای طلوعی فوق العادس... مطمین هستم نکته هایی رو اقای طلوعی میگن که تا الان نه دیده باشی نه جایی شنیده باشی... از این رو بهتون توصیه میکنم از راه ابریشم استاد طلوعی استفاده کنیداها،ممنون
-
سلام دوستان
وقتتون بخیریه راهنمایی میخواستم ازتون
من رشتهم تجربیه و پک راهابریشم رو خریداری کردم و فیزیکش با تدریس آقای کازرانیان هستمن تا حالا کلیپهای آقای کازرانیان رو ندیدم و هیچ شناختی از ایشون ندارم
ولی تا الان زیاد نتونستم با تدریس هاشون ارتباط برقرار کنمحالا با توجه به اینکه الا تخفیف گذاشته
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که من فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کنم؟لطفا اونایی که تهیه کردن راهنمایی کنن
من صفرتاصد درس اول فیزیک دوازدهم آقای طلوعی رو دیدم و ازشون خوشم اومد
حالا میخوام بدونم نظرتون چیه؟
با توجه به اینکه من فیزیک تجربی رو دارم،به نظرتون میارزه که فیزیک آقای طلوعی رو بخرم؟؟مورد دیگه اینکه آیا قسمت هایی که باید بچه های تجربی ببینن مشخصه یا نه؟؟ اخه چون فیزیک ریاضی یه مقدار اضافی داره؟؟
مورد بعدی اینکه آیا جزوه هاشون کامله؟؟ آیا همه مثال هایی که در حین تدریس حل میکنن هم در جزوه هست؟
اخه من نمونه فیلم ها رو که دیدم،یه سری مثال پای تخته حل میکردن و نمیدونم که متن مثال هایی که حل میکردن تو حزوه بود یا نه؟؟مورد آخر اینکه به نظرتون از الان میرسم که عقب موندکی ها رو جبران کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
Ali Ghasemian 0 toloi
سلام،درمورد اینکه پرسیدی میگن مه تجربی هم از کدوم نکات استفاده کنن:آقای طلوعی هر کجا که لازم باشه میگه که تجربی هم باید اینو بخونه یا نه،مثلا یکی از قسمت ها رو همون اول گفتن فقط ریاضیا ببینن و تجربیا لازم نیست و هم ایشون نکته رو توی اون صفحه ای که گفتید کامل توضیح میدن و بعد تمام نکات رو هایلایت میکنن تا مطلب اساسی و مفهومی جا بیفته -
Ali Ghasemian 0 toloi
سلام،درمورد اینکه پرسیدی میگن مه تجربی هم از کدوم نکات استفاده کنن:آقای طلوعی هر کجا که لازم باشه میگه که تجربی هم باید اینو بخونه یا نه،مثلا یکی از قسمت ها رو همون اول گفتن فقط ریاضیا ببینن و تجربیا لازم نیست و هم ایشون نکته رو توی اون صفحه ای که گفتید کامل توضیح میدن و بعد تمام نکات رو هایلایت میکنن تا مطلب اساسی و مفهومی جا بیفتهJavad Teimori
خیلی ممنون بابت توضیحتون
در کل شما راضی هستید؟
تدریسشون مفهومیه یا صرفا نکته محور؟؟ -
Javad Teimori
خیلی ممنون بابت توضیحتون
در کل شما راضی هستید؟
تدریسشون مفهومیه یا صرفا نکته محور؟؟ali-ghasemian-0 @toloi@
به نظر من تدریس و بلد بودن دو تا چیز متفاوته،مثلا من کلاس دهم معلم فیزیک مدرسمون کارنامه دکترا فیزیک هسته ایش از دانشگاه تهران رو اورد که رتبه اش یک شده بود تو آزمون دکترا فیزیک هسته ای شاید باورت نشه ولی تا اخر سال نتونست درس دهم رو تموم کنه و البته سال بعد اعتراض کردیم و اون شد معلم فیزیک یازدهم تجربی مدرسه و باز یازدهم هم نتونست تموم کنه،در کل من نمیدونم تحصیلات اقا طلوعی چی هستش ولی میدونم که اگه خودم با ایشون بخونم و پیش برم به جرأت میتونم فیزیک رو با ایشون بالا ۷۵ بزنم،منی که تا ۶ ماه پیش گیر ۲۰،۳۰ درصد کنکور بودم که شاید همونم نزنم
ولی خب تا حالا فیلم های آقای کازرانیان هم ندیدم،هرطور خودتون میدونید بهتره عمل کنید -
Javad Teimori
خیلی ممنون بابت توضیحتون
در کل شما راضی هستید؟
تدریسشون مفهومیه یا صرفا نکته محور؟؟Ali Ghasemian 0 toloi
و اینکه ایشون نکته رو میگن و بعدا روی اون تخته کامل توضیح میدن و قشنگ مطلبو جا میندازن ، بعد که چند تا نکته رو گفتن میرن سراغ تست های اون نکته ها و چند تا گلچین تیپ های تستی مهم کتاب های تست که تو ادامه جزوه هست رو حل میکنن -
ali-ghasemian-0 @toloi@
به نظر من تدریس و بلد بودن دو تا چیز متفاوته،مثلا من کلاس دهم معلم فیزیک مدرسمون کارنامه دکترا فیزیک هسته ایش از دانشگاه تهران رو اورد که رتبه اش یک شده بود تو آزمون دکترا فیزیک هسته ای شاید باورت نشه ولی تا اخر سال نتونست درس دهم رو تموم کنه و البته سال بعد اعتراض کردیم و اون شد معلم فیزیک یازدهم تجربی مدرسه و باز یازدهم هم نتونست تموم کنه،در کل من نمیدونم تحصیلات اقا طلوعی چی هستش ولی میدونم که اگه خودم با ایشون بخونم و پیش برم به جرأت میتونم فیزیک رو با ایشون بالا ۷۵ بزنم،منی که تا ۶ ماه پیش گیر ۲۰،۳۰ درصد کنکور بودم که شاید همونم نزنم
ولی خب تا حالا فیلم های آقای کازرانیان هم ندیدم،هرطور خودتون میدونید بهتره عمل کنید -
Ali Ghasemian 0
سلام میشه چت رو باز کنید ی کاری داشتم باهاتون -
Milad 91 0
یعنی منظورتون اینه که تدریسشون صرفا نکته محور هست و مفهومی نیست؟؟
ممنونم از راهنماییتونAli Ghasemian 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
Milad 91 0
ممنونم از راهنماییتونمن که این طور فکر میکنم حالا ایشون رو نمیدونم ولی آقای طلوعی میخوان همه تست ها رو با نکته حل کنن این خوبه ها ولی برا کسی که مدرسه روفته باشه نه منی که از یازدهمه رنگ مدرسه رو هم ندیدم! (این نظر شخصیم بود)
-
Ali Ghasemian 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
Milad 91 0
ممنونم از راهنماییتونمن که این طور فکر میکنم حالا ایشون رو نمیدونم ولی آقای طلوعی میخوان همه تست ها رو با نکته حل کنن این خوبه ها ولی برا کسی که مدرسه روفته باشه نه منی که از یازدهمه رنگ مدرسه رو هم ندیدم! (این نظر شخصیم بود)
@1381sahar این حرفتونو قبول ندارم...
منی که سال دهم اصلا توی درس فیزیک معلم خوبی نداشتم و به سختی تونستم پاس کنم امسال فیزیک دهمو هر ازمون ترکوندم... -
Ali Ghasemian 0
سلام میشه چت رو باز کنید ی کاری داشتم باهاتونAmir Ezadpanah
سلام
چجوری؟؟
از کجا باید باز کنم؟؟ -
سلام دوستان
وقتتون بخیریه راهنمایی میخواستم ازتون
من رشتهم تجربیه و پک راهابریشم رو خریداری کردم و فیزیکش با تدریس آقای کازرانیان هستمن تا حالا کلیپهای آقای کازرانیان رو ندیدم و هیچ شناختی از ایشون ندارم
ولی تا الان زیاد نتونستم با تدریس هاشون ارتباط برقرار کنمحالا با توجه به اینکه الا تخفیف گذاشته
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که من فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کنم؟لطفا اونایی که تهیه کردن راهنمایی کنن
من صفرتاصد درس اول فیزیک دوازدهم آقای طلوعی رو دیدم و ازشون خوشم اومد
حالا میخوام بدونم نظرتون چیه؟
با توجه به اینکه من فیزیک تجربی رو دارم،به نظرتون میارزه که فیزیک آقای طلوعی رو بخرم؟؟مورد دیگه اینکه آیا قسمت هایی که باید بچه های تجربی ببینن مشخصه یا نه؟؟ اخه چون فیزیک ریاضی یه مقدار اضافی داره؟؟
مورد بعدی اینکه آیا جزوه هاشون کامله؟؟ آیا همه مثال هایی که در حین تدریس حل میکنن هم در جزوه هست؟
اخه من نمونه فیلم ها رو که دیدم،یه سری مثال پای تخته حل میکردن و نمیدونم که متن مثال هایی که حل میکردن تو حزوه بود یا نه؟؟مورد آخر اینکه به نظرتون از الان میرسم که عقب موندکی ها رو جبران کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
Ali Ghasemian 0 رفیقه من جفتشون معلمای خوبین.ولی اقای طلوعی کلا تکنیک محوره و کارش با تکنیک هاست ک نکته تستی ها و تیپ تست ها .اقای کازراییان کارش مفهومه و حل تست زیاد.اگ پشتکار خوبی داری بشین مفهومی کار کن بنظرم اقای کازراییان گذینه مناسب تریه بازم شرایط شماس ک تعیین میکنه .موفق باشی
-
آقای کازرانیان ثبات حل مسئلع نداره یه نظر من
چون من قبل ابریشم یکم فصل ۱ رو با صفرتاصد ایشون رفتم هر بار با یه راه حل میرفتن و خب طبیعتاً این همه راه رو نمیشه فهمید خیلی دقیق درصورتی که آقای طلوعی به فرمول سرعت متوسط مساوی است با جا به جایی بر زمان همواره اعتقاد دارن و همش سروکله این فرمول میاد تو فصل اول و دیگر هیچچچچ -
@1381sahar این حرفتونو قبول ندارم...
منی که سال دهم اصلا توی درس فیزیک معلم خوبی نداشتم و به سختی تونستم پاس کنم امسال فیزیک دهمو هر ازمون ترکوندم...Amin Hosseinzadeh منم هر آزمون لحظه شماری فیزیک میکنم و در کل من اختصاصی با الا عالی میزنم ولی عمومی فاجعه
میانگین تراز عمومی با اختصاصی ۱۵۰۰تا فک کنم فرق داره
فقط دینی رو خوب میزنم تو عمومی و دینی هم کتاب رو میخونم و تست کتابا نه هیچ فیلم دیگه ای از نظر من فیلم برا دینی مسخرس و مضحکه -
Ali Ghasemian 0
بزن روی پروفایلم بعد زیر عکس پروفم ی + میبینی بزن روی اون -
Alireza K 1
اتفاقا آقای طلوعیه ک دوست داره نکته بگه و روش های خلاقانه ب قول خودش...آقای کازرانیان فقط همون فرمول های کتاب رو میگه و تمرکزش رو میزاره روی مفهوم -
آقای کازرانیان ثبات حل مسئلع نداره یه نظر من
چون من قبل ابریشم یکم فصل ۱ رو با صفرتاصد ایشون رفتم هر بار با یه راه حل میرفتن و خب طبیعتاً این همه راه رو نمیشه فهمید خیلی دقیق درصورتی که آقای طلوعی به فرمول سرعت متوسط مساوی است با جا به جایی بر زمان همواره اعتقاد دارن و همش سروکله این فرمول میاد تو فصل اول و دیگر هیچچچچAlireza K 1 من صفر تا صد آقای کازرانیان رو ندیدم ولی راه ابریشم خیلی خوب و مفهومی توضیح میدن و اتفاقا با روش های عادی خیلی هم سریع حل میکنن
-
Ali Ghasemian 0
بزن روی پروفایلم بعد زیر عکس پروفم ی + میبینی بزن روی اونAmir Ezadpanah
انجام دادم این کار رو
باز شد چت؟؟